View Full Version : Willow Smith ! M?oda a taki wielki talent!
http://www.youtube.com/watch?v=ymKLymvwD2U
Jak wam się podoba ta piosenka ?
Uważam że wokalistka ma ogromny talent ! I piękny głoś a ma dopiero 10 lat! Jest to córka znanego aktora Willa Smitha .
Odp poniżej i w sondzie (:
@
Bez spiny bo wpier.... spuszczę ;/
Jak ci się nie podoba - nie komentuj , (nie chcemy tu CZECZENIA)
# down
Kamil ty pedofilu !!! : DDDD Ale masz rację , jest kasa i jest promocja ;D
Zarexoholik?
22-11-2010, 22:39
Jak się ma kasę to można wypromować takie coś jak dzastin. Czy ja wiem, czy ma fajny głos. Ma tatę z kasą i tyle. xd
Ale głos ma pasujący do kogoś starszego.
Zakochałeś się w 10'cio latce? xD !
Tyle ze dzastin nie mial kasy i wypromowal sie sam dajac swoje filmiki do jutuba i tam go znalazl usher ktory zalatwil mu wytwornie :)).
No, a córka Smith'a ma/miała pieniądze? Stary ją wypromował, a dżastina tak jak pisałeś usher, więc? Zostali wypromowani, a to właśnie napisałem. Coś nie tak? o.O'
Trikol <3
22-11-2010, 22:44
Nie wazne kto spiewa. Zawsze bede zdania ,ze pop to jest jedno pierdalne scierwo ,ktore ostro zajezdza komercja. Mam gdzies ten talent.
Rapujące Skwarki
23-11-2010, 14:27
Jakby nie była córką Willa Smitha to nikt by o niej nie słyszał, bo by nawet nie zaśpiewała.
Morfevious
23-11-2010, 15:05
Sama technika, kkthxbb.
Nie wiedziałem, że Will Smith ma córkę :/. Jego, jako aktora bardzo podziwiam - obejrzałem prawie wszystkie, oprócz trzech jego filmów, z których większość oceniam na 7/10.
zielony kwadracik.,
23-11-2010, 15:34
Jak się ma kasę to można wypromować takie coś jak dzastin. Czy ja wiem, czy ma fajny głos. Ma tatę z kasą i tyle. xd
!
Tyle ze dzastin nie mial kasy i wypromowal sie sam dajac swoje filmiki do jutuba i tam go znalazl usher ktory zalatwil mu wytwornie :))
#
Glos jak glos, piosenka nie fajna nie specjalnie mi sie podoba :s ale jak ktos lubi taki typ muzyki to spoko.
Krulowiec
23-11-2010, 15:39
Ta fryzura na początku mnie rozjebała i wyłączyłem XD !!
Gdyby nie miała takiego ojca, byłaby nikim. Głos ? Wystarczy trochę w studiu podkoksić jak Mandarynę i jazda
Toshirou 1.0
23-11-2010, 21:30
Kawałek bardzo mi się podobał, fajna fryzura na początku. Głoś ma jak 18stolatka [?]. W sumie Zarex ma rację - jest kasa, jest promocja. ;)
Serenio?
24-11-2010, 18:12
Nie wazne kto spiewa. Zawsze bede zdania ,ze pop to jest jedno pierdalne scierwo ,ktore ostro zajezdza komercja. Mam gdzies ten talent.
Jestem tego samego zdania.
@top
Nie oceniam ponieważ nie słucham takiej muzyki dlatego nie wiem czy ma talent czy nie O_o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.