View Full Version : 'Skórka' forum.
Zarexoholik?
23-11-2010, 01:08
„Skórka” forum:
Dostępnych jest kilka „skórek”, w których możesz oglądać forum, które możesz wybrać z listy poniżej.
Kilka w sensie 2. Więcej nie ma. Czy istnieje możliwość by dodano nowe 'skórki' do forum? Jeśli tak to by znacznie poprawiło przeglądanie i ogólnie korzystanie z forum. 'Skórka' APOwska jest oczojebna, a ta domyślna staje się nudna. :O
.Vimpexx.
23-11-2010, 06:38
Też to kiedyś zauważyłem, że pisze kilka, a są 2 z czego na jedną (APO) się patrzeć nie da, bo jest oczojebna.
Mogliby dodać 1-2 skórki ;)
Ja jestem przyzwyczajony do tej bialej skorki standardowej, wiec mi to nie przeszkadza. No ale w sumie jakas fajna nie-oczojebna przydalaby sie ; )
Też przyzwyczaiłem się do skórki standardowej, jednak mogliby dodać pare skórek.. Zrób temat w dziale Propozycje ;)
Azbestowy v.62.0
23-11-2010, 12:35
Ponad pół roku temu zrobiłem o tym temat. Nazbierał kilkadziesiąt głosów w sondzie (zdecydowana większość na tak) i oczywiście został olany. Nie chce mi się szukać linku. Więc wątpie, by ten wątek coś w tej materii zmienił.
Mi też nie przeszkadza teraźniejsza skórka forum ,bo sie do niej zdążyłem w miarę przyzwyczaić ,moga dodać dwie dodatkowe skórki ,w określonym czasie.
Mi nie będzie to przeszkadzało ,każdy ma swój styl.
#Lordzik#
23-11-2010, 13:30
Wiadomo, że jakieś nowe skórki by się przydały.
Jeżeli mają jakieś "ogarnięte" niech je dodadzą.
Mogą dodać jakieś nowe, ale nie wydaje mi się, abym zmienił swoje przyzwyczajenie do standardowej. Zbliżają się święta. Może na okres świąt dodać jakąś świąteczną?
Assassin Mateusz
23-11-2010, 14:25
Splaxor ma racje, powinni dodac cos zwiazanego ze switetami! A tak wgl to ja sie juz przyzwyczailem do skorki APO XD!
fakt, z checia bym poprzegladal na jakiejs ciemnej : o
Rapujące Skwarki
23-11-2010, 14:43
Ten jest dobry, nie wiem po co komu inne. To jest FORUM, tutaj się czyta/pisze posty, a nie zachwyca jakimiś obrazkami.
Krulowiec
23-11-2010, 14:59
Jestem przyzwyczajony do skórki APO , na pewno nie zmienił bym jej nigdy :)
Elite Filutek
23-11-2010, 15:07
Oczywiście , fajnie by było jakby wprowadzili nowe skórki ;d . TA APO jest oczojebna a jakaś inna by się przydała
Flamaster
23-11-2010, 15:11
kilka „skórek”,
Kilka w sensie 2.
Kilka - czyli 2 lub więcej ;d Sformułowanie jest dobre, więc nie wiem co ci nie pasuje.
@t
Przyzwyczaiłem się do APO style i nie czuję potrzeby jej zmieniania ; )
Domcio666
23-11-2010, 16:09
po co nowe skorki na forum ja sie przyzwyczailem do tej standardowej i tyle ... pewnie wiekszosc forumowiczow sie do tej przyzwyczailo :)... ale i tak pewnie nie dodadze nowej skorki na forum apo ...
Można zmienić.
Forum nie jest moim całym życiem i nie obchodzą mnie takie duperele.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.