View Full Version : Golicie sie juz?
Jak w temacie czy sie juz golicie jezeli tak to w jakim wieku zaczeliscie. Ja zaczynalem w wieku 17 lat~ teraz mam niecale 19 i jest to uciazliwe iz mam troche problemy ze skora. Czekam na odpowiedzi, ale nie typu "jak mozna golic sie w wieku 10 lat"..
Ja mam bardzo jasny zarost więc nie musze się regularnie golic :D
tylko loniaki, twarzy nie
Old Vienio
25-11-2010, 08:46
tak, golę się co kilka dni.
1st R. Boonek
25-11-2010, 09:42
Niestety tak.. :\ wcurwia to strasznie... a kiedy zaczalem ? nie pamietam... ale stalo sie to w momencie pojawienia sie czarnego wąsika Xd no przeciez to siara jak xienius wygladac .. xd
Zaczalem sie golic w wieku 15lat i musze teraz golic sie co 2-3 dni bo wygladam jak zwierz XD
zwierz xenius ;d
Morfevious
25-11-2010, 11:05
Ta... Na twarzy co 2 dni xd.
Gole też pachy, żeby się nie pocić nadmiernie, hehs xd.
Zaczalem sie golic w wieku 15lat i musze teraz golic sie co 2-3 dni bo wygladam jak zwierz XD
Widzę, że nikt z Was nie lubi zarostu, a ja znów wręcz przeciwnie :] Uwielbiam taki dwudniowy. Potem staje się troszkę uciążliwy, ale jest ok. Golę się mniej więcej co cztery dni, a zacząłem chyba z 7-8 lat temu...
Dwa razy w życiu zapóściłem sobie bródkę i średnio się w niej czułem.
Raz sie w wakacje w robocie nie golilem przed 3 tygodnie ponad to potem maszynka sama tarlo jak nic! Pod pachami rownierz bo nie da sie wytrzymac w tych miejscahc D: Ogolem nie lubie sie golic bo mam tradzik i mnie to wkur***
Ja nie na widzę się golić a zarostu tez nie lubię ;D
Gole się raz na tydzień ? :D
!!sQaua!!
25-11-2010, 11:53
zapuszczam wąsik jak ten ziomek, na ktorego czeczen wołają...
Co tydzień, żeby nie być czeczenem.
Diabolix
25-11-2010, 15:06
Widzę, że nikt z Was nie lubi zarostu, a ja znów wręcz przeciwnie :] Uwielbiam taki dwudniowy. Potem staje się troszkę uciążliwy, ale jest ok. Golę się mniej więcej co cztery dni, a zacząłem chyba z 7-8 lat temu...
Nikt, oprócz ciebie i mnie, przynajmniej do mojej wypowiedzi.
Także lubię taki 2 dniowy, może 3. Trzeba się golić co jakieś 4-5 dni, przynajmniej w moim przypadku.
No jest to dość denerwujące.Zacząłem w wieku 15 lat ;)
Mateusz Soprano
25-11-2010, 16:58
Mnie denerwuje zarost,muszę się golić już,lecz u mnie nie tak tragicznie gdzieś raz na tydzień? Ale pamiętajcie że pierwszy wąs niewolno golić byle czym! Macie tutaj opinie eksperta:
Pierwszy was trzeba ogolic brzytwa samurajska, jest ona najcienszym ostrzem swiata ktore gwarantuje dalej prawidlowy rozwoj struktur mieszka wlosowego, jezeli zgolisz zwykla jednorazowka wprowadzisz patogenny stan do zatok podskórnych płata twarzowego jarzma czaszki co może skutować udarem wewnętrznym kodu rybonukleinowego zawartego w trzpieniu przekaźników neuronowych
Τettmeier
25-11-2010, 17:07
Ja się golę co tydzień xd zacząłem już z 5 miesięcy temu.. wyglądałem jak czeczen więc postanowiłem, a od tamtej pory wku*wia mnie takie czarne gówno pod nosem
Kamor Wielki
25-11-2010, 17:08
od 2 lat golę czarną brode nie mleczny wąs jak xenius haha
usunęli mi curwa posta :\
To napiszę tak na serio... :< Gole się co jakieś 3-4 dni, gdyż lubię kującą brodę ;|
Ja gole sie od dwoch lat ,co 2 dni ostatnio od pianki zaczęła mi sie skóra łuszczyć to sobie kupiłem inną łagodniejszą
Azbestowy v.62.0
25-11-2010, 17:21
4 lata nakurwiania :mad: O ile pierwsze pół roku mogłem nawet golić się co 2 tygodnie, to teraz jest to uciążliwe.
Ta, ale ostatnio lubię jak mam taki meszek na ryju, tylko potem swędzi, tylko się irytuję i scinam. Jeszcze nigdy się nie zaciąłem, no ale doświadczenie robi swoje :cool:
Regularnie golę tylko wąs, bo codziennie. A resztę zależnie od natężenia ochoty co 2 a nawet co 4 dni. Zacząłem się golić 4 lata temu.
Nigdy nie byłem "owłosiony" dlatego dopiero raz.. I na razie nie mam zamiaru golić się regularnie.
Berafito Ryathhh
25-11-2010, 20:48
Raz sie w wakacje w robocie nie golilem przed 3 tygodnie ponad to potem maszynka sama tarlo jak nic! Pod pachami rownierz bo nie da sie wytrzymac w tych miejscahc D: Ogolem nie lubie sie golic bo mam tradzik i mnie to wkur***
dokladnie mam to samo, tzn tradziku juz takiego strasznego nie mam, jednak pare takich pryszczy jest i przez sku******ów zawsze krew leci, a jak szczypie to...
Procz brody to regularnie gole jaja i raz sprobowalem pod pachami. Tego drugiego w zyciu nie powtorze :x. Kudły pod pachami zawsze na propsie ;dddd /Cray
Gole sie co miesiac bodajze?
Zaczalem w wieku 15 lat.
diGiel _/
25-11-2010, 21:13
brodę,wąsy golę regularnie
łoniaki już miałem takie długie ze chuy,jebało z majt ciągle więc ogoliłem z miech temu ale swędziało zajebiście :d
co do pach to gole regularnie bo potem nakurwia potem ;d
Tak - Co kilka dni :)
Różnie z tym bywa.
Ale zaczyna to Mnie wnerwiać ^^
Zbigniew Wodecki
25-11-2010, 22:13
http://img600.imageshack.us/img600/3967/newkomixx.png
Musiałem ;>>>>
Pewnie, od kąd rzucił mi się czarny.
Patryk1551
25-11-2010, 22:53
Golę się od 15 roku życia, co jakieś 4 dni. Wcześniej się goliłem jak mi się chciało, ale potem stwierdziłem, że to siara z takim wąsem biegać xd
Zarexoholik?
26-11-2010, 15:27
To chyba logiczne, że się golę. Nie można przecież dopuścić, by zarost wskazywał innym skąd pochodzimy (nie czeczen?). xd
Mam 16 lat i co tydzień muszę się golić bo mi odrastają :/
Old Shidishi
26-11-2010, 15:51
Od 2 gim się golę. Teraz (17 lat) 2,3 razy w tyg, nie lubie mieć zarostu :<
Gole sie gdy odrasta zarost czyli raz na 2-3 tygodnie.
Tak wyglądasz wasz Pan Drah, gdy nie widzi golarki przez 2 dni.
http://i51.tinypic.com/2ce1ymd.jpg
Ja osobiscie zaczolem sie golic w wieku 15 lat, obecnie mam 16 i gole sie od paru miesiency:d jak narazie co tydzien styka:D Siara latac z takim "dziewiczym wąsem":D
Rapujące Skwarki
26-11-2010, 21:23
Często golę meszek. ;d
14 lat i jeszcze się nie gole :D
Kanibaal
26-11-2010, 23:24
A ja tam lubie taki 2-3 dniowy zarost, ale jak splaxor powiedzial potem staje sie uciazliwy.
Mam 16 i powiem Ci ze musze sie golic co 4-5 dni, bo juz mam normalny szorstki zarost. :)
Zacząłem golić się w wieku 15lat, teraz muszę robić to co 3dni.. Jest to uciążliwe, ale lubię taką łagodną skórę xd
Tak, golę się co jakieś 5-6 dni.
Tak, broda zaczęła mi rosnąć jak byłem w 2 klasie gimnazjum...
Goliłem ją i teraz powinienem to robić co 2-3 dni, ale robie co 5 bo mi sie nie chce...
Domcio666
27-11-2010, 12:28
tylko loniaki, twarzy nie
ehh smieje sie z ciebie jak mezczyzna moze golic loniaki huhauhauhauhu :) Zobaczymy co powie twoja dziewczyna, jak się nie doszuka sprzętu ^^ /Cray
a co do golenia to gole sie tylko iwylacznie na twarzy nigdzie wiecej ....
ehh smieje sie z ciebie jak mezczyzna moze golic loniaki huhauhauhauhu
Jak doświadczysz kiedyś dziewczyny to zrozumiesz.
a co do golenia to gole sie tylko iwylacznie na twarzy nigdzie wiecej ...
To tylko i wyłącznie świadczy o Twojej higienie intymnej, nawet nie wyobrażam sobie jak musi od Ciebie jebać.
Ja mam bardzo jasny zarost więc nie musze się regularnie golic :D
Mam podobnie :P Dlatego golę się średnio raz w tygodniu :] No i lonowe karczuje, bo wygodniej bez jest xd
.Vimpexx.
27-11-2010, 16:47
Golę się raz na 3-4 dni.
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Trampish
27-11-2010, 18:58
Tak, zacząłem się golić dosyć wcześnie - w wieku 14 lat. Teraz mam 17 i muszę się już golić co 1-2 dni
Assassin Mateusz
27-11-2010, 20:12
Gole sie juz rok (co 3-4 dni). Jest to wkurwiajace, bo nigdy mi sie nie chce!
Chyba od 16 roku życia. Teraz jest to tak bardzo uciążliwe jak kiedyś fajne... :o
Póki co 2-3 razy w tygodniu muszę się golić.
Regularnie od paru lat, kilka razy w tyg. Nie widze osobiscie w tym nic uciazliwego :P Taka natura :)
*Esende Mylffon*
28-11-2010, 10:23
1 wąsika to chyba w 2 gim zgolilem XD A prawdziwy zarost jakos od 16 roku zycia : o Moze wczesniej. Nie lubie sie golic, ale lubie taki 2-dniowy, a ostatnio mam cos takiego: http://mixmatters.com/hot/2009/images/Jason_Derulo-Whatcha_Say.jpg Xd!
[.l.]Korupcjonista
28-11-2010, 11:18
To tylko i wyłącznie świadczy o Twojej higienie intymnej, nawet nie wyobrażam sobie jak musi od Ciebie jebać.
Yt, co ma piernik do wiatraka?
@Topic
Tak, regularnie co 2 dni ;s
Gole sie gdy odrasta zarost czyli raz na 2-3 tygodnie.
podbijam, to male gowno pod nosem wkurwiajace jest no i raz na miesiac broda, zawsze cos jest xd
pierwszy raz ogolilem ten "wąsik" jakoś w zime tamtego roku (14 lat), bo zaczeło to mało fajnie wygladac, teraz gole się co.. tydzień, cos takiego ;dd
Belfus Adri
09-12-2010, 20:29
Golę się co 2-3 dni :)
Ja akurat teraz się gole co około tydzień nie chce być jakiś zarośnięty , ale lubie tak czasami na brodzie kręcić malutkie warkoczyki jak sie nudzi na lekcji.
Pewnie że tak ;d
Standardowo w sobotę rano albo w piątek wieczorem.
Ryśku xD
09-12-2010, 21:42
Mam czarne włosy i zarost więc muszę często ;/
Krulowiec
09-12-2010, 21:57
Goliłem się kilka razy, ale jakoś jeszcze nie widać u mnie zarostu . :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.