View Full Version : Small UP 7.6
Jak niektórzy z was zapewne wiedzą, pracowaliśmy nad nowym systemem bezpiecznych wymian Rook/Main. W końcu udało się stworzyć odpowiednie sale, gdzie jest to możliwe. Teraz bezpiecznie możemy się wymieniać między postaciami Rook, a postaciami Main (oczywiście chodzi o to, że ktoś daje pewien przedmiot na Rooku, a druga osoba płaci za niego na Mainie itp.)
Szczegółowe informacje na temat sali wymian możecie znaleźć w TYM (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=84895) temacie.
Dodany został również pewien Quest na Rooku, gdzie nagrodą jest klucz, który umożliwia nam przejście przez drzwi, które prowadzą do nowych Trainerów oraz na nowy respawn. Jaki? Sami się przekonacie.
Questu szukajcie w okolicach respu Demona.
Oprócz tego poprawki na mapie i parę rzeczy na Rookgardzie.
Poprawiony bug ze "speed hackiem" (miejmy nadzieję, że w 100%) oraz poprawiona stabilność serwera.
Trwają pracę już od dłuższego czasu nad stroną. O co konkretnie chodzi? Sami zobaczycie :)
Życzymy miłej gry!
Ekipa APO
adrianeq :)
25-11-2010, 15:49
W końcu coś się dzieje lepszego :)
(Miałem takie przeczucie, że coś dzisiaj dodacie bo za długo byłeś Online na forum ;))
Bardzo dobrze, że ciągle (ciągle) działacie xd
Niestety na rooku sie nie przekonam jaki to quest :<
Rook.Men.Mariusz.
25-11-2010, 15:53
No to myśle,że teraz ruszycie dupska i zrobicicie cos konkretnego ! na 8.42,a nie 3 respy potworkow i elo.
@ edit.-to dobrze,że chciaz coś napisales o 8.42,bo w innych tematach nie bylo odp.
@up
Wiedziałem, że nie obędzie się bez komentarzy typu "a co na 8.42 nic??? Zróbcie coś na 8.42!!" bla bla...
Nie martwcie się, będzie i na 8.42, ale nie tylko kilka respów, mamy w planach całkiem go "zmodernizować".
Najpierw jednak jeszcze up na 7.6 na Mainie.
fajosko ; ////
_
ciekawy jestem co to za spawn na rooku : d
Sturnusek
25-11-2010, 15:58
fajowsko, a demona avatar ma fajne cycki
Mam nadzieję, że teraz już nie będzie cofało przy bieganiu po skosach. : >
Czekamy na upa 7.6.
@up
Wiedziałem, że nie obędzie się bez komentarzy typu "a co na 8.42 nic??? Zróbcie coś na 8.42!!" bla bla...
Nie martwcie się, będzie i na 8.42, ale nie tylko kilka respów, mamy w planach całkiem go "zmodernizować".
to juz sie nie moge doczekac :D
@top
Fajnie wkoncu nie bedzie oszustow :)
Azbestowy v.62.0
25-11-2010, 16:05
Będzie super. Mam nadzieję, że to nie darki xd
Elite Filutek
25-11-2010, 16:05
Wielkie gratki dla ekipy , czekamy na full Update :d. Robota dobra na teście przetestuje ten spawn na rooku :D
Knight Lukas
25-11-2010, 16:11
Ładnie, mam nadzieje że nowe tereny na rooku będą atrakcyjne pod względem expa i loot'a. Ogólnie pozytywnie :)
oO ciekawe co? :D
Domcio666
25-11-2010, 16:18
cos sie dzieje wtedy kiedy ja przestalem grac :< no coz niech ulepszaja server .. a tak wgl dobrze ze cos robia :) plusik dla ekipy
#Lordzik#
25-11-2010, 16:40
Ogólnie widzę, że dobrze się dzieje i prawidłowo.
.Vimpexx.
25-11-2010, 16:43
Dobrze, że coś robicie, ja będę czekał na ten Update na Mainie 7.6 wtedy może wbiję na jakieś noob konto i sobie popatrzę ;p
http://i53.tinypic.com/2moc7mg.jpg
1st R. Boonek
25-11-2010, 17:06
No ładnie :D co prawda pomieszane z ta wymiana i jak narazie nic nie kumam ale napewno nie jest to takie trudne w samej grze ;d
@up
;OOOOOOOO UPDATE;OOOO
jestem mile zaskoczony ;d
Hehe fajny mini up (:
Teraz dawaj wskazówkę na UW XD
Jesli to small up, to na 100% big up bedzie super :D Fajne modernizacje, ciekawe co jest na tym respie nowym na rooku, niech ktos napisze ^^. Strona ? No dobrze, ciekawe co to bedzie z ta stronka ; )
sqlterpa
25-11-2010, 19:25
niby nic, a jednak coś ;D
czekam na resztę :) i tak duży plus, szczególnie dla Ciebie, że tak się opiekujesz tą grą (i forum nie to co inni-,-)
ale od czasu do czasu, mógłbyś jeszcze w skargi pozaglądać ;s
a tak to sponczo http://i56.tinypic.com/2qncs9y.jpg
Animowany Anonim
25-11-2010, 19:42
Update bardzo w porządku ;]
Wymiany - wielki +.
Quest - tak hmmm 8/10. Wykonałem jako pierwszy, zbyt trudny to on nie jest :D
Trainerów 8, chociaż key od 350 lvl'a :D No i demon lord rooker też na + :D
Quest mógłby byś dłuższy :P
Ogólnie na + ;]
Oby więcej takich ;p
@Zark - na klucz, dzięki któremu możesz się dostać na resp Demon Lord Rookera i do nowych 8 trainerów na terenach dla PACC ;]
Super że poprawiliście te wymiany, już nie będzie oszustów rook/main xd
#Dobra robota, może usuniecie teraz hotkeye? xDDD
#Marecki
Na co to quest ? xD
Ten uptade nie taki maly jak myslicie.
Dodaliscie wiele dobrych rzeczy.
Brawo.
DilerFTW
25-11-2010, 19:57
"Tygrys" ogarnia server o by tak dalej... Z wymianami na pewno ładnie się na główkowaliście aby typy nie mogli wykorzystywać tej sali jako łatwego zarobku.
wow dobra okey
Tylko dlaczego nie zrobili wymiany rook/main również na 8.42?
DilerFTW
25-11-2010, 21:14
@up
CZYTAJ uważnie... No chyba że nie potrafisz to poproś opiekuna...
Emzeto ^.^
25-11-2010, 21:19
Update bardzo w porządku ;]
Wymiany - wielki +.
Quest - tak hmmm 8/10. Wykonałem jako pierwszy, zbyt trudny to on nie jest :D
Trainerów 8, chociaż key od 350 lvl'a :D No i demon lord rooker też na + :D
Quest mógłby byś dłuższy :P
Ogólnie na + ;]
Oby więcej takich ;p
@Zark - na klucz, dzięki któremu możesz się dostać na resp Demon Lord Rookera i do nowych 8 trainerów na terenach dla PACC ;]
Moglbys dac jakies ssy z tego questa? ;d bo ciekawy jestem : / i wielki + dla ekipy za zrobienie wymian main/rookhttp://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
->Chemical<-
25-11-2010, 21:24
CZYTAJ uważnie... No chyba że nie potrafisz to poproś opiekuna...
Ja się dziwie że ci opiekun pozwala po internecie szarżować =/
Co do podpisu ten "KaZeK" ma więcej lat od ciebie :o
Update bardzo ładne, czekam na 8.42 i może powrócę:D
Gogo high update
Update pozytywnie... całkiem na +
Ciekawi mnie jedynie kiedy i co pojawi się w nadchodzącym upie na mainie.
Mógłby ktoś porobić screeny z tego questa tak jak to już napisał Emzeto ^.^
Szkoda że tylko na rook'u
Ale i tak dobrze, że coś zostaje robione:)
Bardzo interesujące zmiany.
Niestety marcello zbyt szybko ujawnił szczegóły :D ,zmiany na stronce 9?) ,zmiany na mapce (?) - jak narazie dobrze.
Myślę ,że prawdziwy update 7.6 będzie o wiele lepsze od tego :D
Zarexoholik?
26-11-2010, 14:54
Ciesze się, że wprowadzacie zmiany i że są jakieś tajmenice, a nie, że od razu napiszecie co dodaliście i nic do odkrywania nie będzie. :P
Quest Nie jest taki trudny ale lot z demon lord rookera za dobry lot z każdego coś leci mogą zmniejszyć trochę .
Animowany Anonim
26-11-2010, 16:32
Quest Nie jest taki trudny ale lot z demon lord rookera za dobry lot z każdego coś leci mogą zmniejszyć trochę .
Bo jesteś farciarz -.-
Ja zabiłem już z 10 to dopiero c legs i fa -.^ Ruberg ubił 5 i SL. Więc nie gadaj, że z każdego -.-
Emzeto ^.^
26-11-2010, 16:57
Jak zrobiliście tego questa to może byście dali jakieś ssy a nie :/
Wielki plus dla ekipy , naprawdę dajecie chęć do gry uczciwym a zabieracie możliwość "zarabiania" oszustom ;] oby tak dalej!
Update można zaliczyć do udanych. :) Mam nadzieję jedynie, że liczba speed hacków się zmniejszy. :[[
Ciekawe się zapowiada. Liczę, że ten update będzie należał do udanych.
SlimShady
26-11-2010, 20:23
Prawda jest taka że teraz apo idzie do przodu a nie tak jak kiedyś tylko się cofało , demon lord rooker to wspaniały pomysł wiem ze się przy nim wypowiadałem i zaznaczyłem tak.
Naprawdę fajna opcja :D
Przydałyby się nowe potworki do expienia na 300+ lvlach ( bo darki trochę monotonne:) ) ale nie wszystko na raz :D
Duży + dla ekipy :P
Baby Face
27-11-2010, 10:37
Wielki + dla ekipy XDD
Bedzie mniej oszustow :>
O proszę.
Update <3
Dzięki za DLR na rooku :)
Kierownik
27-11-2010, 13:07
No w końcu coś się dzieje. Gz dla Administracji ;)
Pozdrawiam
Bo jesteś farciarz -.-
Ja zabiłem już z 10 to dopiero c legs i fa -.^ Ruberg ubił 5 i SL. Więc nie gadaj, że z każdego -.-
Pozdro, to teraz bedzie jeszcze szybsze zarabianie, zaraz kazdy bedzie mial nimfe/dwarfa na rooku http://img842.imageshack.us/img842/3830/facepalmcu.png. Ludzie tez beda sobie loocic i wymieniac za kase na main, bedzie im wychodzilo po xxx kcc na h? -,-
:o Fajny update :)
Tylko że ten quest powinien być troche trudniejszy do wykonania a nie taki banał troszke :o
Ale tak w ogóle fajnie że cokolwiek dodali :D
Dareluss v0.5
27-11-2010, 17:13
Bardzo fajnie , ze cos sie dzieje . Plus dla ekipy , teraz czekac na uptade na 8.42. Troszke przesadzili z lootem.
GooHooNe
27-11-2010, 23:01
Bardzo fajnie , ze cos sie dzieje . Plus dla ekipy , teraz czekac na uptade na 8.42. Troszke przesadzili z lootem.
Zawsze coś sie dzieje po odejściu grupy osób :( ......
silver ghostek
28-11-2010, 15:04
Wszystko fajnie, ale z tego co widziałem to dalej da się biegać ze speed hackiem. Jedyny + to to, że już nie da się biegać num + ppm, ale zamiast tego jest straszne blokowanie chodzenia np. na takiej powierzchni, na jakiej sa wardy, kingi magic.
Emzeto ^.^
28-11-2010, 21:47
Fajnie ze zrobili Demon Lord Rookera ale jak widze na stronce apo co z niego leci to ma za dobry loot ; / Crown legi Srednio , Sl Czesto ; o
Tygrys chcesz zmodernizowac Apo 8.42 , tak ? Jak chcesz go zmodernizowac , tak jak update ostatnie ?
za miesiac bedzie ( miesiac minal ) za 2 miesiace na 100% bedzie i tak za kilka lat sie moze czegos doczekamy...
jest juz za pozno , serwer upadl i nic go nie uratuje...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.