View Full Version : [Forum] Wprowadzenie ujemnej reputacji
Sherlock
25-11-2010, 18:02
Co wy na to, aby na forum została włączona opcja rozdawania ujemnej reputacji u wszystkich userów forum?
+ wprowadzenia propozycji:
Punkty reputacji nie będą tak szybko rosły jak dotychczas
Dla odmiany będzie można kolekcjonować ujemną reputacje
Nie będzie skarg na VIP'ów, że dają komuś ujemne reputy za free ew. bo kogoś nie lubią
- wprowadzenia propozycji:
Wojny na minusowe reputy - zawiść, nienawiść i inne pozytywne uczucia, którymi będą się kierować userzy przy rozdawaniu reputów
Jeżeli więcej niż 50% osób głosujących będzie na tak - ujemna reputacja zostanie wprowadzona dla wszystkich userów.
Wnorekkk
25-11-2010, 18:06
W sumie jestem na tak. Reputacja ujemna powinna być ciągle, od wprowadzenia reputacji.
Daje sobie uciąć połę nicku że większość będzie na tak bo Sherlock założył ten temat, jakby ktoś inny (Np. Kosa) to leciałby wyzwiska ;D
#t
Osobiście jestem na nie, z takiego powodu iż je 'kolekcjonuje'
Arcano Druid
25-11-2010, 18:17
ja jestem na nie !
np taki Joogi bedzie mogl dac - KaZkoWi i nawzajem xD
Knight Lukas
25-11-2010, 18:23
Jestem stanowczo na NIE! Reputacja miała być takim dodatkiem a nie po to aby ścigać się kto ma więcej... Teraz jeszcze będzie kto ma najwięcej na minusie...
Elite Filutek
25-11-2010, 18:43
Jestem na tak , skoro mają VIP'y to powinni mieć wszyscy użytkownicy forum albo Modki i Admini , to moje zdanie .
Dareluss v0.5
25-11-2010, 18:43
Tak , gdyz nie kolekcjonuje reputow
pomozplz
25-11-2010, 18:52
Fajna propozycja ! bedzie mozna minusowac :D
Przeważnie wychodziłoby, że mamy "zerową" reputacje, troche bezsens ;x
Nie chcący zaznaczyłem "tak" ale jestem na nie.
Kiedyś już tak było i jak ktoś kogoś nie lubił, albo nie zgadzał się ze zdaniem drugiego, to dawał mu minusowe reputy. Głupie, nie jestem za.
DilerFTW
25-11-2010, 19:13
Oczywiście że tak w końcu by się skończyła zabawa 10 letniego albo 9 letniego kazka...
@up
KaZeK ma 16 lat ;/
Jestem na tak , skoro mają VIP'y to powinni mieć wszyscy użytkownicy forum albo Modki i Admini , to moje zdanie .
lepiej coś zabrać 10ciu czy dać 500??
@top
nie
Τettmeier
25-11-2010, 19:34
Była ujemna to płakali. Jestem na nie.
Azbestowy v.62.0
25-11-2010, 19:40
Na tak, bo fajne spiny będą
Jestem na tak, bo będzie ciekawiej i trochę ożywi forum : DD
Jestem na nie. Wtedy będzie jeszcze większy cyrk z tymi reputami.
Niech tylko VIP'y mają ujemną.
1st R. Boonek
25-11-2010, 20:01
Oczywiście że tak w końcu by się skończyła zabawa 10 letniego albo 9 letniego kazka...
Ty to mozesz liczyc na czerwona reputacje tego samego dnia co ja wprowadza _/
#T osobiscie jestem na nie.. przez pewien czas juz bylo i sie nie sprawdzilo ;o
Jestem na tak, bo będzie ciekawiej i trochę ożywi forum : DD
Ozywi pod wzgledem ilosci banow bo bedzie spina niesamowita ;d
Esine Palladin
25-11-2010, 20:11
Taaaak!
Splaxtor daje mi cały czas - reputy (z 3k do 1800 dziękuje :*)
i Sherlock mój misiu jak mu sie nudzi ale ja chciałbym im oddawać te reputy jestem na tak!
(ale od 100 post np reputacja nie każdy może te -50 np ale to zależy od post zależy bo jak będę miał Esine jest noobem to co ja nie moge kolegą pomóc być takim samym pro jak ja? pzdr
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
Jestem na NIE.
Gdyż zbieram je ;) I jak napisał KaZek kolekcjonuje (:
Domcio666
25-11-2010, 20:55
jestem na nie poniewaz to co teraz nazywacie to nie bd forum tylko jakis burdel gdzie sie wszyscy cisna bo ktos dal komus ujemna reputacje :< wiec jestem na nie
"Och nie, teraz będę dostawał ujemne punkty reputacji! Nie może tak być! Mam pomysł!! http://img707.imageshack.us/img707/83/ideact.png Będę prosił kolegów, żeby głosowali na nie, to nadal będę mógł prosić o reputy.http://i56.tinypic.com/2qncs9y.jpg."
Reakcja idiotów którzy zbierają reputy, a dostają 20ptk dziennie.
__
Ja jestem oczywiście na tak. Wtedy reputacja na prawdę miała by sens i było by widać kto jest szanowany, a kto raczej nie. Teraz reputy nie odzwierciedlają tego co powinny. A wszystkie ułomy i ci, którzy boją się o stratę punktów, będą na 'nie'. Jak wiesz, ludzi którzy za reputy sprzedali by rodzinę jest więcej niż polaków w anglii. Zagłosuje 40 kontami na tak, zobaczymy czy mnie przebiją http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
Mam nadzieje, ze nie wprowadza tego. Nie po to sie zbieralo reputy zeby teraz jakies debile ktorzy maja po 10k dawali mi zawsze ujemne ; ) Ujemne beda rozdawane za free praktycznie tak jak dodatnie, wiec pionteczka :D
ofc na nie ;O!
Ręce opadają, to forum masz od tego by mieć zielone kwadraty/gwiazdki/rangi które i tak nie są adekwatne do twojej osoby bo ci je dają koledzy? Weź najlepiej pier*olnij się w ten łeb.
Nie wiem co chciales zdzialac ta wypowiedzia ;O To forum to zabawa, tak samo jak reputy. A w leb sam sie pierdolnij, moze Ci sie odwroci i wreszcie zaczniesz pisac cos porzadniejszego ; )
Oczywiście, że tak zawsze mażyłęm o czerwonej gwiazdce
http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Kapitan Alkohol.
25-11-2010, 22:52
O człowieku Ty chyba był byś top 1 w statach ujemnej reputacji.
#top
Jestem za, ale ograniczenie na ujemne reputy było by 2x większe niż na normalne i dawało by się 50% tego co daje się normalnego repa. Było by to doskonałe rozwiązanie dla Kosy, który myśli że ma cumpli i pisze na gg do każdego 'cześć, dasz reputa?'.
Jestem na nie, uważam że powinien to być nadal przywilej tylko dla VIP'ów ewentualnie nie pogardzę jeśli mogli by z tego korzystać również Cleanerzy/Moderatorzy.
Diduus v.0.2
26-11-2010, 07:13
Daje sobie uciąć połę nicku że większość będzie na tak bo Sherlock założył ten temat, jakby ktoś inny (Np. Kosa) to leciałby wyzwiska ;D
#t
Osobiście jestem na nie, z takiego powodu iż je 'kolekcjonuje'
Póki co odcinamy Ci nick ;d 33vs30 :D
@top..
Jestem na nie,wogóle nie powinno być ujemnej reputacji ;p
Oczywiście, że tak będzie więcej śmiechu z nowych tematów o minusowych reputach za darmo :D
pamiętam jak po wprowadzeniu reputacji minusowaliśmy z Mortalixem i kimś tam jeszcze deadsa do tego aż miał neutralny kwadracik (ten szary który teraz jest przy wyłączonej reputacji). xDD
SlimShady
26-11-2010, 08:53
Jestem na nie . Dużo osób wieje to mnie brakiem sympatii z powodu padania itp. Nie chcę mieć samych ujemnych , to już nie będzie żadnego klimatu.
Taaaak!
Splaxtor daje mi cały czas - reputy (z 3k do 1800 dziękuje :*)
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
Miałeś podpis, że chcesz dogonić Kazka to Ci w tym próbowałem pomóc.
http://img821.imageshack.us/img821/9434/podpis1.png (http://img821.imageshack.us/i/podpis1.png/)
@topic
Jestem na nie. Zabierzecie mi cała frajdę egzekwowania regulaminu. Dzieci będą sobie robić na złość dając ujemne reputacje za to, że ktoś kogoś ubił w grze etc.
@Sherlock
Jeżeli masz zamiar takie coś wprowadzić to najpierw zacznij karać za podpisy lub je zmieniać... Ogarnij w pierwszej kolejności jedno, a potem zabieraj się za drugie.
Zarexoholik?
26-11-2010, 15:03
Jasne, że jestem na TAK. Wiadomo, że ludzie będą sobie rozdawać ujemną reputację nawet za to, że ktoś ich zabije w grze, ale co z tego? O:
To nic nie zmieni, ale jestem na tak.
.Vimpexx.
26-11-2010, 15:11
- wprowadzenia propozycji:
Wojny na minusowe reputy - zawiść, nienawiść i inne pozytywne uczucia, którymi będą się kierować userzy przy rozdawaniu reputów
Jeżeli to wprowadzą, będziesz pierwszy który dostanie ode mnie ujemnego!! xd
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
@Topic
Jestem na Nie, bo je kolekcjonuję.
http://i54.tinypic.com/25pn7dx.jpg
Wybacz Sherlock, ale jestem na nie. Reputacja nie powinna służyć temu, aby ją kolekcjonować. Reputacja służyć powinna do tego, aby dany użytkownik wiedział z kim ma do czynienia. Aby pkt reputacji służyły po coś, oznaczały coś... Oznaczały, że dana osoba jest pomocna, kompetentna, kochana itp.
Kolekcjonować można znaczki, monety i robaki - nie reputację.
Takie jest moje zdanie.
Jestem na nie, bo nie chce mieć minusowej reputacji :)
Reputacja służyć powinna do tego, aby dany użytkownik wiedział z kim ma do czynienia. Aby pkt reputacji służyły po coś, oznaczały coś... Oznaczały, że dana osoba jest pomocna, kompetentna, kochana itp.
Niestety na tym forum punkty reputacji są rozdawane za darmo i nie są adekwatne do osób, które je mają.
Każdy złodziej, oszust i hochsztapler może mięc dobrą reputację. Jak to z resztą widać na Naszym forum (nie miałem nikogo na myśli) :)
Najlepiej ją wyłączyć, a dodać tego ChatBoxa, za którym i ja zaczynam tęsknić.
Woder (: !
26-11-2010, 15:47
Bez sensu , ktos Cie nie lubi i odrazu ujemny reput...
Blood Raven
26-11-2010, 16:57
Jestem na tak sam chętnie przyznałbym paru osobom ujemna reputację.
Mam inną propozycję ,w którą warto się zasłuchać.
Reputacja ,kiedyś była traktowana jako zwykłe "odznaczenie" ,inaczej - użytkownik lepiej z nią wyglądał. W obecnej chwili ,gdy kilka miesięcy temu został wprowadzony tzw. nowy system reputacji ,na forum oprócz tego (i kiedyś ChatBoxa) , nic innego sie nie liczy. Dla mnie to jest bardzo smieszne - co dokładnie (?) - to ,że ja daję za może 390+ pkt. reputacjii ,albo 300 ,ponieważ gdy dałem komuś reputa ,podskoczyły o 2 złote kwadraty więcej. Jeżeli tak dalej pójdzie ,do 2011 roku KaZeK będzie dawał za 1000 pkt.
#wróćmy do tematu
Jestem na nie ,wy byście to uważali za rozrywkę i zabawę , a na forum byłoby wiele kłótni ,bezsensownych tematów typu "Dlaczego ten user daje mi ujemne reputy!" ,a kończyło by się na warnach.
Jak wprowadzić ujemną reputaję - to od 1111 postów ;)
Wybacz Sherloku, ale muszę się z tobą nie zgodzić.
Wiele osób nie przepada np za Kazkiem, puszczą mu masówkę ujemnych reputacji, i będzie płacz.
Mam inną propozycję ,w którą warto się zasłuchać.
Reputacja ,kiedyś była traktowana jako zwyjłe "odznaczenie" ,inaczej - użytkownik lepiej z nią wyglądał. W obecnej chwili ,gdy kilka miesięcy temu został wprowadzony tzw. nowy system reputacji ,na forum oprócz tego (i kiedyś ChatBoxa) , nic innego sie nie liczy. Dla mnie to jest bardzo smieszne - co dokładnie (?) - to ,że ja daję za może 390+ pkt. reputacjii ,albo 300 ,ponieważ gdy dałem komuś reputa ,podskoczyły o 2 złote kwadraty więcej. Jeżeli tak dalej pójdzie ,do 2011 roku KaZeK będzie dawał za 1000 pkt.
KaZeK już daje za 900+. x D
#topic
Tak jak już pisałem. Jak dacie ujemną reputacje dla wszystkich to będzie jeszcze gorzej niż jest. Lepiej zostawić tak jak jest, bo reputacja i tak jest tu rozdawana za darmo każdemu. Wystarczy, że VIP'y mają ujemną reputacje, no ale jak chcecie.
#down
Dokładnie. : )
No dobra dostałem warna, więc teraz napisze normalniejszego posta.
xD
Jestem na nie, bo jak napisał "KaZeK".
Wiele osób te reputy zbiera.
A dawanie ujemnych może jest przyjemne, ale niestety działa to tylko w jedną stronę.
A przecież chodzi o to, aby wszystkim było dobrze.
<Magiczny>
26-11-2010, 19:42
Jestem na nie. Bedzie placz bo namowia sie i bd dawac ujemne ;o
Vipy sa od tego,
BusiakNH
29-11-2010, 09:01
Jestem na nie , mam wielu wrogów , którzy chcieli by mnie udupić .
Zacznie się nowa era na "minusowe reputy"...
Już widzę jak wszyscy posiadacze złotych gwiazd (w ogóle jakichkolwiek xd) je tracą, bo dzieciaki będą z kilku kont regularnie częstowali ich minusiakmi. :eek:
Osobiście jestem na nie.
Ps. Powinna być jeszcze opcja obojętne mi to. :D
Mateusz Soprano
01-12-2010, 21:33
Mimo że jakby było tak to ja bym miał najmniejszą reputację jestem na Tak.Czemu ma mieć kilka osób? Będą się czuć wyjątkowo,a za 2-3 miechy jakiś konkurs na kolejne vipy i później na kolejne aż wszyscy będą mieć możliwość ujemnej reputacji.
Wisiludek
01-12-2010, 22:13
Pomysł nie wchodzi w rachubę, od razu będą leciały wyzwiska, kłótnie i zażalenia bo jeden drugiemu dał ujemnego reputa. :O
Kanibaal
01-12-2010, 23:07
Tak jak koledzy powyzej jestem na Nie poniewaz moga wybuchac "wojny" na minusowe reputy.
Ofc ze nie.
Jezeli ktos kogos nie lubi to niech okazuje to w jakis inny sposob
Dobra propozycja - skoro mozna dodawac pozytywna reputacje to tez powinno negatywna, jestem na tak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.