View Full Version : Wierzycie ?
Wierzycie w to iz nic nie dzieje sie bez powodu.. ? To ze poznajecie ludzi z jakis konkretnych powodow, ze np. jestescie w danym miejscu, czy chociazby planujecie cos od dawna a wyszlo tak a nie inaczej bo tak wlasnie mialo byc.
Ja osobiscie nie wierze w nic. Wierze tylko w vodke...
1st R. Boonek
27-11-2010, 08:06
'czlowiek to rzeczownik i rządzą nim przypadki'
jestesmy kowalami wlasnego losu ^^
Nie wierze w przeznaczenie :>
Jak to powiedziała Pani Basia "Sralis mazgalis" :)
Nie wierze w to, jak i jakieś boskie ingerencje....
Mateusz Soprano
27-11-2010, 09:52
Jak się ożenię to może uwierzę,że muszę się wcuriać poprzez resztę mego żywota;d.Na razie to nie wierzę, ale w Boga wierzę i mam gdzieś was Ateiści co o mnie myślicie.Pozdrawiam was środkowym palcem.
Kanibaal
27-11-2010, 10:40
Nie nie wierze i nigdy nie wierzylem. :)
W przeznaczenie tym bardziej.
Mi sie wydaje, że jestem pionkiem w wielkim świecie.
Że świat jest zabawką w rękach kogoś... jakiejś istoty wobec której jesteśmy mrówkami, albo nawet i tym nie.
Zarexoholik?
27-11-2010, 12:20
Oczywiście, że nie wierzę. Ja w nim nie wierzę. Trzeba mysleć racjonalnie i właśnie tak robię.
Domcio666
27-11-2010, 12:23
oczywiscie ze nic nie dzieje sie bez powowodu i ja w takie cos nie wierze tyle na ten temat >:)
silver ghostek
27-11-2010, 12:28
Moim zdaniem przeznaczenie to jedna wielka bzdura. Każdy kreuje własną przyszłość, a teksty typu 'tak miało być' to zwyczajne pierd******.
N-series
27-11-2010, 12:38
zacytuje tu moją koleżankę
"Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, żeby pozwolić, aby sprawy same się toczyły, zamiast wziąć je we własne ręce."
'Przypadki chodzą po ludziach' ja wierzę w siebie.
Kiedys moze w to wierzylem, ale juz przestalem.
Kazdy kieruje swoim zyciem tak jak mysli, ze bedzie najlepiej.
Nie, nie wierzę w przeznaczenie, staram się realistycznie patrzeć na świat. Uważam, że ludzie spotykają się przypadkowo niezależnie od miejsca,czasu.
Assassin Mateusz
27-11-2010, 20:15
Kazdy jest kowalem wlasnego losu. Nie rozumiem ludzi, ktorzy mysla inaczej. :/
Strycnine
28-11-2010, 00:30
Ja wierze, że nasze sprawy sa gdzies zapisane juz od zawsze. Bóg trzyma za sznurki I TO JEST MOJE ZDANIE !
Trampish
09-12-2010, 22:20
Ja uważam, że moje życie zależy tylko ode mnie. W pewnym sensie to my sterujemy swoją przyszłością, bo ona zależy od naszych czynów :)
Krulowiec
09-12-2010, 22:26
W sumie , sam nie wiem jeżeli o Boga to niby wierze , ale nie do końca , ponieważ ktoś mógł kiedyś sobie tego Boga wymyslec , wole nie wchodzić w takie tematy.
'czlowiek to rzeczownik i rządzą nim przypadki'
jestesmy kowalami wlasnego losu ^^
Nie wierze w przeznaczenie :>
jak możesz w taki plugawy sposób niszczyć dobro anime db gt??
@top
nic nie dzieje się bez powodu.. efekt motyla
Ja wierzę ,że każdy robi sobie sam swój los. Chociaż być może gdzieś na górze decydują o tym co ma się stać - nikt tego nie wie ,i być może się nie dowie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.