View Full Version : Sporty Zimowe
Li$ek Von Lid3n
27-11-2010, 17:30
Takie pytanie na czym zapierdalasz w zimie? Ja oficjalnie se smigam na dla relaksu na lyzwach.
A TY??
Dareluss v0.5
27-11-2010, 17:32
Ja osobiscie na sankach z gorki
Napinator
27-11-2010, 17:32
ja w hoksa z kumplami na łyżwach gram.
Τettmeier
27-11-2010, 17:42
Sanki. Mam 'swoją' hardcore'ową górę w lesie z której zjeżdżam co roku. Na łyżwach próbowałem, ale to nudne, nart nie ruszałem i raczej nie zamierzam. hokej
Zarexoholik?
27-11-2010, 18:03
Ja na reniferach najczęściej sobie hasam, ze sportów zimowych polecam rzucanie się żółtym śniegiem.
#Lordzik#
27-11-2010, 18:05
W zimę to ja lubię na ręcznych "wychodzić" z bramy malaczem. Elo.
diGiel _/
27-11-2010, 18:10
jazda rowerem po lodzie.
Sanki, bo na lyzwach nie umiem :<
Ewentualnie jabluszko.
Jak mieszkalem w Polsce to na narty z tata, 30-35 km od nas jest taki fajny wyciag :) Teraz jak bede na swieta to tez bede xd
Lyzew nie lubie, nie wiem czemu XD
Krulowiec
27-11-2010, 18:51
Lubię 'driftować' rowerem po asfalcie troszkę ślisko ale niezła beka !
Czasami też wybiorę się na łyżwy , ale wardy nie lubią gdy ich zostawiam na tak długo.
Ze sportów zimowych, to najbardziej preferuję sikanie na śnieg, w celu napisania swojego imienia. Zwykle na 1-2 ostatnie litery mi amunicji brakuje :\
Za stary już jestem na to xd Ale lubię na łyżwach śmigać :] (co nie znaczy, że potrafię dobrze ;x Rozpędzę się i hamuje najczęściej na bandzie :PP)
Do ostatniej zimy śmigałem na desce. Niestety przez wypadek który własnie na niej miałem chyba skonczyła się moja przygoda z deską ( Skręcone kolano, naderwana torebka stawowa, uszkodzona rzepka, naderwane więzadło boczne i krzyżowe). W tę zimę chyba wybiore narty, ale nie wiem co na to moje kolano :/
Nie uprawiam żadnych sportów zimowych, jedynie raz na jakiś czas wybieram sie ze znajomymi na lodowisko pośmigać na łyżwach i to tyle :p
Ja zapieradalam z górki na dół oczywiście na sankach :D
karol powrocil
27-11-2010, 21:42
Rok temu sie nauczylem na lyzwach jezdzic i mnie tak wciagnelo ze chce juz zime tylko zeby lyzwy byly:Dcodziennie bede chodzic
Woder (: !
18-12-2010, 09:59
Na nartach jezdze 9 lat wiec jakos idzie , na snowboardze 4,5 roku i na lyzwach tez pare lat.
..:KoMBoj:..
18-12-2010, 10:41
Ja jezdze na sankach :D i fikołki robie <hahaha> xDD <lol2>
Trampish
18-12-2010, 16:22
Kiedyś jeździłem na łyżwach, ale przestało mnie to jarać i zaczęło nudzić. Lubie adrenalinę, więc od 5 lat śmigam na nartach :] właśnie ze stoku wróciłem xd
Czasem jezdze na nartach ;f na lyzwy moze wyjde raz na rok.
Narty/snowboard - praktycznie co weekend wyjeżdzam do Cech : D
Łyżwy - od czasu do czasu pojadę z kolegami na lodowisko ;d
Nie lubię zimy bo w łapy zimno jak się puche trzyma ;o
Od czasu do czasu na rowerze po lodzie pojeżdżę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.