View Full Version : Klapki (POMOC)
Li$ek Von Lid3n
27-11-2010, 21:44
Siema mam problem otoz co lepiej zrobic z Klapkami :
*1) Sprzedac je
*2) Zrobic z nich Yeah Amulet (Biorac pod uwage ze ja ED)
Emzeto ^.^
27-11-2010, 21:46
1* chodza po chyba 30kcc
2* jak masz misje zrobiona na egipcjan amulet to zrob albo jakis twoj kumpel ma i masz zaufanie to zrob se amuleta ;d
Lagga v3
27-11-2010, 22:49
1* chodza po chyba 30kcc
2* jak masz misje zrobiona na egipcjan amulet to zrob albo jakis twoj kumpel ma i masz zaufanie to zrob se amuleta ;d
lecz sie , nie nabijaj.
Klapki -28-30kcc.
Zeby wyrobic e amulet porzebujesz klapek i 1 sla. aby moc dojsc do santorra musisz zrobic e amulet quest i mu przyniesc i zdobyc bronzen amulet.
Piszesz
hi
yeah bunny amulet
stworzyc
Emzeto ^.^
27-11-2010, 22:53
lecz sie , nie nabijaj.
Klapki -28-30kcc.
Zeby wyrobic e amulet porzebujesz klapek i 1 sla. aby moc dojsc do santorra musisz zrobic e amulet quest i mu przyniesc i zdobyc bronzen amulet.
Piszesz
hi
yeah bunny amulet
stworzyc
Egipcjan amulet quest jest... wiec sie nie idzie do santorra chlopie! tylko trzeba ekipa zabic Miniona a i wtedy jak juz i dajesz bronz amulet jak all zrobiles to idziesz do salima tylko i robisz :)
Moim zdaniem powinieneś chodzić w nich a nie sprzedawac ich lub wymieniac na amulet
Li$ek Von Lid3n
27-11-2010, 22:56
Egipcjan amulet quest jest... wiec sie nie idzie do santorra chlopie! tylko trzeba ekipa zabic Miniona a i wtedy jak juz i dajesz bronz amulet jak all zrobiles to idziesz do salima tylko i robisz :)
ludzie mi nie chodzi jak zrobic amulet tylko czy wyrobic go albo sprzedac klapy :/
<Magiczny>
27-11-2010, 23:27
Wymien je za Helmet of the ancient :d 10% do expa + 3% od magii i do magii
Zrób co chcesz :D
Ale ja bym zostawił do eq .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.