Zaloguj się

View Full Version : Mam Talent

Dareluss v0.5
27-11-2010, 22:20
Wiadomosci z ostatniej chwili

1.Magda Welc (300 tys.)
2.Kamil Bednarek
3.Piotr Lisiecki

NAGRODA SPECJALNA
Sabina Jeszka (100 tys. )

Moon Red
27-11-2010, 22:21
HeH rypany dobry jesteś :>

Stawiałem na parę taneczną :D

Sub Zero 2
27-11-2010, 22:26
Ja za rok startuje ,popłacze sie i 300 tysięcy w kieszeni.Stawiałem na Kamila Bednarka aka polskiego Bob'a Marley'a.

<Magiczny>
27-11-2010, 22:29
Dla mnie jest to jakas parodia. Dziewczynka wygrala i dostala 300tys to ok. ale kamil powinien dostac 100tys za 2 miejsce...

`Artas
27-11-2010, 22:30
Pojebało ich, powinien Bednarek wygrać bo zajebiście śpiewa. : [
A ta mała typiara teraz przynajmniej sobie zęby wyprostuje, elos.

Domcio666
27-11-2010, 22:30
mam pytanko bo nie ogladalem mam talent jakie byly ich telenty xD .... :) ???

Adasik
27-11-2010, 22:31
Magda faktycznie miała niebywały głos, ale 11-latka nie ma predyspozycji żeby reprezentować swój talent na miarę międzypaństwową. Kamil Bednarek był moim faworytem, szkoda, że nie wygrał...

Moon Red
27-11-2010, 22:32
A czemu Jeszka dostała kasę ???

Emzeto ^.^
Tera takie gówniary wygrywają... a by dali wygrać Bednarkowi a nie...
plączą i to jest ich talent... tyle mam do powiedzenia ELOhttp://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.png

Brain

Różnorodność talentów powalała. (8 ludzi od śpiewania reszta od tańca)

@topic
Szczerze to chula mi kto wygrał. Szkoda jedynie, że Kamil nie dostał nagrody za 2 miejsce.

Serenio?
27-11-2010, 22:33
I tak ta mała dostanie z tej kasy może 10%? Jej rodzice już pewno się głowią na co tyle kasy wydadzą, "nową kuchnia? Może łazienkę odnowimy" ^^

Zarexoholik?
27-11-2010, 22:34
: [

Moim faworytem był koleś jedzący bigos na czas, no ale trudno. : [

Gratulacje do finalistów hehe.

Crayon
27-11-2010, 22:39
Za co ta Sabina dostała sto kawałków, bo nie oglądałem, a ciekaw jestem, dlaczego właśnie ona ma przepić tę kasę

Adasik
27-11-2010, 22:52
Śmieszą mnie powyższe wypowiedzi ludzi, którzy twierdzą, że Magda dostanie troszeczkę z całej wygranej programu... Skąd wy to możecie wiedzieć? Oczywiście wiemy, że ona tych pieniędzy nie dostanie dla własnej dyspozycji ale skoro jej marzenia wiążą się z wybudowaniem nowego domu, w którym zamieszka wraz z rodzicami to rodzice zobowiązani są zapewnić jej jakąś przyszłość związaną z muzyką, bo przecież nie wezmą tej całej forsy dla siebie... Moje zdanie jest takie, że skoro wygrała to niech sobą zareprezentuje Polskę jako talent, który został wybrany przez nas samych-Polaków....

Karpek
27-11-2010, 22:55
Za co ta Sabina dostała sto kawałków, bo nie oglądałem, a ciekaw jestem, dlaczego właśnie ona ma przepić tę kasę

Dołączam się do pytania.

Pojebało ich, powinien Bednarek wygrać bo zajebiście śpiewa. : [
A ta mała typiara teraz przynajmniej sobie zęby wyprostuje, elos.

X D

#t
Liczyłem na Bednarka, ale to było z góry wiadome kto wygra. : [

Maly
27-11-2010, 23:01
Ja stawialem na bednarka, ta magda zamloda jest jeszcze...
100k to byla losowa wygrana dla 1 z 9 bo ta co dostala 300k juz nie dostaje 100k

Haat
27-11-2010, 23:06
Typowałem w pierwszej kolejności Kamila Bednarka lub "My myself and i". Spodobał mi się również wokal Patrycji Malinowskiej, no ale cóż żaden z nich nic nie wygrał ale jestem pewien że będzie o nich głośno bo maaaaają talent.

Thor Razar
27-11-2010, 23:06
A moim osobistym zwycięscą był Paweł Ejzenberg.
Przyszedł wyluzowany zagrał , zaśpiewał , już wtedy na castingu mnie wzieło .
Co do Kamila Bednarka , nic nie mam do niego , nie kibicowałem mu. W sumie to mógłby to 100tyś. dostać.
Najbardziej mi szkoda że Jędrzej nie przeszedł do finału.

Gruba Impra z Mikielem
27-11-2010, 23:10
Ja tam w chuj jestem za Bednarkiem. Niech chlop ma na zielone :)

Jak już dawno po finale, ewidentne nabijanie postów. Zostałeś zgłoszony.

^top
Liczyłem na tego niewidomego, Eizenberga czy jakoś tak. Cieszę się że 100k dostała Sabina, bo naprawdę ładnie śpiewała i piękna dziewczyna.

Miodzik
27-11-2010, 23:28
Ja sie ciesze że Bednarek nie wygrał ;)

Azonka
28-11-2010, 01:40
Ja sie ciesze że Bednarek nie wygrał ;)

Zazdrosc, ze jest przystojniejszy od Ciebie?

#topic
Stawialem na Bednarka, bo jego glos jest jak dla mnie niesamowity.
Ta mala tez ma glos niczego sobie, ale Kamil jakos bardziej do mnie przemawial.

Szkoda tylko, ze nie ogladalem mam talent tylko wlaczylem tvn dosc glosno i sluchalem z drugiego pokoju, bo to zadna roznica. Przychodzilem jedynie jak tanczyli.

#edit
A wlasnie czemu jak ktos ostatni wystepuje to zawsze wygrywa?

Tak bylo w 1-wszej, 2-giej i 3-ciej edycji.

SedaN*
28-11-2010, 03:22
Dołączam się do pytania.

X D

#t
Liczyłem na Bednarka, ale to było z góry wiadome kto wygra. : [

Również się dołączam do pytania.

#top
No piosenkarka wygrała, to było do przewidzenia, ale trzeba przyznać, że dziewczyna niesamowita : D

1st R. Boonek
28-11-2010, 07:26
Ten program to bardziej idol niz mam talent... w finale byli sami spiewacy + jeden zespol ktory tanczyl.. zenujace...

#t ja bylem za bednarkiem (:

Stoner
28-11-2010, 07:32
Ja przestałem oglądać jak Jędrek odpadł.

..:KoMBoj:..
28-11-2010, 07:46
Magda ma zaje***** głos i wygrała ;] też stawiałem na nią że wygra:}:}

A czemu Jeszka dostała kasę ???

Bondi
28-11-2010, 11:35
Nie oglądałem finału, ale cieszę się, że wygrała ta Magda, bo jest z Lublina :D Ogólnie niezły ma głos, widziałem casting i półfinał :) A ten cały Bendnarek... nie wiem czym ludzie się podniecają :confused:

Woder (: !
28-11-2010, 11:48
Moim faworytem byl Bednarek i gosc ktory wpierdalal bigos ;(.
I tak Bednarek zrobil juz kariere dzieki mam talent , wydal lyte :).

@ktos tam up

Jeszka dostala nagrode specjalna

Rapujące Skwarki
28-11-2010, 11:49
Moim faworytem był Paweł Ejzenberg.

Krulowiec
28-11-2010, 12:02
Nie miałem faworyta, bo nie było żadnej różnorodności talentu.
Po cichu liczyłem na My Myself and I , chociaż występ w półfinale był o wiele, wiele lepszy.Wygrała dziewczyna , która ma 11 lat , kasy tak jak pisałem wcześniej dostanie gó**** , no może na lizaka 5 złociszów.

diGiel _/
28-11-2010, 12:23
Według mnie Paweł Ejzenberg powinien dostać chociaż bańke ;] nie dlatego ,że jest nie widomy ale ,że ma zajebisty głos,i zawsze przychodził tylko na luzieee:D

/btw
sabina ma niezłe nogi

Benn
28-11-2010, 12:52
Ten program to bardziej idol niz mam talent... w finale byli sami spiewacy + jeden zespol ktory tanczyl.. zenujace...

#t ja bylem za bednarkiem (:

8 osób śpiewających + jedna grupa taneczna i jedna para taneczna.

@top
Zagłosowałem na Pawła i My Myself and I. Ale bardziej liczyłem na Pawła, który jest kotem.
Wygrała Magda oczywiście ma wielki talent i w ogóle, ale moim zdaniem nie powinna się dostać nawet do półfinału, ponieważ jest jeszcze dzieckiem, a kasa zobaczy (jeśli w ogóle zobaczy) za pięć lat. Nawet gdyby tego nie wygrała i nie przeszła do półfinału to i tak zostanie sławna.

#Lordzik#
28-11-2010, 12:59
Wygrała dziewczynka i głos o niej zaginie tak samo jak po tej Klaudii Kulawik...
Moimi faworytami był Bednarek i Me Myself and I. Elo.

Szkarlatny leon.
28-11-2010, 13:08
Ja osobiscie chcialem aby Mam talent wygral Kamil Bednarek poniewaz pochodzi z mojego miasta ale takze ma bardzo wielki talent..! Dziwi mnie to dlaczego ta Sabina czy jak jej tam dostala te 100 tysiecy?

Skryper.!
28-11-2010, 13:29
Jedna wielka komercja i tyle

Piko
28-11-2010, 13:41
I tak o to z mam talent powstał nowy idol...

Arczi
28-11-2010, 13:42
Dla mnie to tez jest troche smieszne, ze po raz kolejny jakies dziecko dochodzi do scislego finalu. Ci co maja prawdziwe talenty, albo odpadaja, albo przegrywaja wlasnie z takimi dzieciuchami. Osobiscie nie stawialem na Bednarka, ale wolalem juz zeby on wygral, bo w sumie po co takiemu dziecku teraz tyle kasy ? Kamil ma juz troche latek, wiec pewnie po wygranej cos lepszego by zrobil z ta kasa :P Final moga puszczac w radiu, bo i tak wiadomo MT to drugi idol x)

Ktoś II
28-11-2010, 14:20
Ta dziewczynka moim zdaniem zaśpiewała bardzo średnio. Było kilku 100x lepszych wokalistów. W ogóle nie rozumiem polskiej publiczności... Na youtubie znajde min. 1000 osób w jej wieku którzy śpiewają lepiej.

Powinien wygrać ten niewidomy lub ta dziewczyna co dostała nagrodę specjalną(100tys zł) albo ten ziomek co pali zioło ;d

Flamaster
28-11-2010, 15:11
Liściu miał wygrać. Magda trochę jeszcze za mała dla takich nagród, będzie trochę rozpuszczona. Tyle ode mnie ; )

'Oxidosis'
28-11-2010, 16:36
Wygrała Magda oczywiście ma wielki talent i w ogóle, ale moim zdaniem nie powinna się dostać nawet do półfinału, ponieważ jest jeszcze dzieckiem.

Dziwny argument. Nie powinna się dostać do finału, bo jest dzieckiem? Jeżeli tak by było to ten program byłby bez sensu, bo po co dziecko miałoby przychodzić na casting, skoro z góry byłoby skreślone? W tym programie ma wygrać najlepszy talent, a nie ten kto jest starszy.

@Topic

Też byłem za Kamilem, ale wygrała dziewczyna, no trudno.

xD Lukki xD
28-11-2010, 17:10
Najciekawsze jest to że we wszystkich sądach Bednarek bije wszystkich na głowę o ponad połowę głosów, a w programie wygrywa Magda, jak to jest możliwe?
Miałem nadzieję, że wygra Lisiecki, a jak nie on to może Bednarek, albo Patrycja Malinowsa która według mnie w finale wystąpiła najlepiej. Także nie rozumiem za co Sabina Jeszka dostała te 100 tyś. pewno szef tej firmy Apart musiał miec z nią ładne igraszki.

Bugimeeeen
28-11-2010, 17:22
E tam . Ja stawiałem na bednarka. Ale niektórzy też dobrze śpiewali. Wolał bym żeby jakaś taneczna grupa lub coś innego wygrało a nie wokalista. ; <<<

Sub Zero 2
28-11-2010, 18:02
Sabina Jeszka dostała kase od firmy Apart na "szlifowanie talentu

Uczestnicy (nie wszyscy sry) : Magda Welc , Kamil Bednarek , Piotr Lisiecki , Sabina Jeszka , grupa taneczna UDS , duet taneczny Ania i Jacek , trio śpiewackie Me Myself and I , Paweł Ejzenberg , Kasia Sochacka.

Jednego nie wymieniłem ;/ , sry.Ja liczyłem na Bednarka i Me Myself and I.

@edit
W półfinałach liczyłem na tą ruską,akrobatyczną rodzinke.

Xienu$
28-11-2010, 18:14
miał wygrać Piotr Lisiecki bo tylko on miał talent...
ta mała gówniara powinna w szkole się uczyć dodawać a nie 300k wygrać...

@downie
nie śpiewała lepiej niż Piotrek...
porównaj sobie wykonanie piosenki finałowej tego dziecka a Agnieszki Włodarczyk z jos... i zobaczysz jak ma być wykonane

Serenio?
28-11-2010, 18:19
@up
Ta mała gówniara wygrała, ponieważ ładnie zaśpiewała. Ty byś też wygrał jakby gapienie się w monitor było talentem wąsaczu.
@top
Już mówiłem ;<

Gruba Impra z Mikielem
28-11-2010, 19:10
miał wygrać Piotr Lisiecki bo tylko on miał talent...
ta mała gówniara powinna w szkole się uczyć dodawać a nie 300k wygrać...

@downie
nie śpiewała lepiej niż Piotrek...
porównaj sobie wykonanie piosenki finałowej tego dziecka a Agnieszki Włodarczyk z jos... i zobaczysz jak ma być wykonane

idź do rekordów guinessa jako największy i najbardziej zajebisty wąs co

^top
Szkoda, że ta gówniara wygrała. Dla mnie powinno być od 16+ lat dozwolony występ jak You Can Dance.

Crote
28-11-2010, 20:02
dobrze ze bednarek nie wygral bo to komercyjny syf

.Vimpexx.
28-11-2010, 20:31

Śpiewali z tego co wiem XD

@Topic

Wyjebane miałem kto wygra, nie oglądałem tej edycji, bo jak było wiadomo coraz większy syf jest z edycji na edycję.
A moim zdaniem dobrze, że ta 11-letnia? wygrała, chociaż będzie mieć kasę, a ten Bednarek ma zespół, więc sponsora znajdzie :DD
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg