Zaloguj się

View Full Version : Mind, mind, mind, mind, mind!

Ktoś II
28-11-2010, 19:38
Zobaczcie sobie krótki i fajny filmik ;d

http://www.joemonster.org/filmy/30558/Mind_mind_mind_mind_mind

Krulowiec
28-11-2010, 19:47
Na 100% nie jest to skill, akcja była nagrana lub admin shot, mam nadzieje, że wiecie o co chodzi

# edit

Są to tylko moje przypuszczenia, akcja była podłożona , albo wspaniały skill ; d

# Serenio ?

Lowcze, ty ***** jest ogar i JP.

SedaN*
28-11-2010, 20:28
Widziałem to wcześniej.

Na 100% nie jest to skill, akcja była nagrana lub admin shot, mam nadzieje, że wiecie o co chodzi

Masz rację, możliwe, że na szutersie (jak sempacz guwnix na eslu), ale tego mu nie udowodnimy ; ) Chociaż jak Ci się tak swoi podkładają to nie jest tak ciężko walnąć 5 hs.

Btw. dobrze dobrana muzyka XDDDD

#edit
Po bliższym przyjrzeniu się filmikowi raczej odrzucam zarzut, że jest to admin shot tzn shooter. Jednak wydaje mi się, że akcja mogła być podkładana przez kolegów : D

#edit2
Filmik tego samego typa, też niektóre dobre akcje, ale to już bardziej profesjonalnych graczy - KLIK (http://www.joemonster.org/filmy/30558/Mind_mind_mind_mind_mind)

KILER
28-11-2010, 20:28
2x#up
Pamiętaj, że ta gra - to gra farta i takie akcje nie są nadzwyczajne, chociaż gość ładnie pokazał

Serenio?
28-11-2010, 20:29
@Krulowiec
Skąd Ty możesz lowcze wiedzieć, że to nie skill...
Możliwe, że akcja np ustawiona ale żeby tak 5 hsów jebnąć to nawet z ustawioną akcją trzeba dobrze wycelować ;s Może typ miał farta albo taki dobry dzień? Takich akcji jest wiele i to jednego dnia :) Przecież tyle mixów jest granych (nawet teraz) a na większości nie ma hltv a gracze demek nie kręcą. A jakby złożyć te NAJLEPSZE akcje z marnych mixów i połączyć w jedno 10 minutowe FM to wszystkie fxy, na'vi, fnatic, sk, mtw miękną. (Oczywiście nie mówię, że gracze na mixach prezentują poziom większy niż światowa czołówka ale czasem nawet zwykłe lowy mają takiego zajebistego farta, że aż się wierzyć nie chce^^)
@top
Akcja i dobrana muza świetne ;d

Grot
01-12-2010, 08:56
Miałem lepsze akcje hehehe http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg

Laluś
01-12-2010, 12:05
Skąd Ty możesz lowcze wiedzieć, że to nie skill...
Możliwe, że akcja np ustawiona ale żeby tak 5 hsów jebnąć to nawet z ustawioną akcją trzeba dobrze wycelować ;s Może typ miał farta albo taki dobry dzień? Takich akcji jest wiele i to jednego dnia :) Przecież tyle mixów jest granych (nawet teraz) a na większości nie ma hltv a gracze demek nie kręcą. A jakby złożyć te NAJLEPSZE akcje z marnych mixów i połączyć w jedno 10 minutowe FM to wszystkie fxy, na'vi, fnatic, sk, mtw miękną. (Oczywiście nie mówię, że gracze na mixach prezentują poziom większy niż światowa czołówka ale czasem nawet zwykłe lowy mają takiego zajebistego farta, że aż się wierzyć nie chce^^)

Signed.

@top
Widziałem to kilka dni temu. Ładne maski, idealnie zsynchronizowana muza. ^^

<Magiczny>
01-12-2010, 16:55
Mozliwe ze kolo ma skilla ale mysle ze to bylo ustawione ;d

P.s Dobra reakcja :D

Romus
02-12-2010, 13:23
Spoko filmik. Wydaje mi sie ze akcja jest ustawiona bo widac jak leca praktycznie w tych samych odstepach czasowych dlaego watpie aby to byl czysty skill ;)