View Full Version : ?wi?ta uratowane! B?dzie Kevin!
Berol :)
01-12-2010, 15:28
Ufff... Możemy odetchnąć z ulgą! Na szczęście w nadchodzące święta Bożego Narodzenia jak co roku będziemy mogli zasiąść przed telewizorami by obejrzeć "Kevin sam w domu".
Tegoroczne święta będą jednak z Kevinem. Jak co roku ten evergreen pojawi się w Boże Narodzenie. "Kevina samego w domu" wyemituje Polsat!
Stacja po prośbach widzów w pierwszy Dzień Świąt, czyli w sobotę o 20.00 wyemituje pierwszą, najsłynniejszą część cyklu - "Kelvin sam w domu". A powtórkę filmu będzie można zobaczyć w niedzielę, drugiego Dnia Świąt o 12.45. Wszystko wskazuje na to, że druga część cyklu "Kelvin sam w Nowym Jorku" będzie w Polsacie w Nowy Rok. Cieszycie się?
diGiel _/
01-12-2010, 15:46
pudelek.pl <3 :D
nie no,nawet mogę Kevina oglądać milion razy...coś jest w tym filmie.
i tak obejże
Ja nie wiem co jest takiego śmiesznego w tym Kevinie.
No dobra jest to film komediowy, ale kogo normalnego śmieszą te same rzeczy.
Dla mnie Kevin jest juz nudny.
Τettmeier
01-12-2010, 15:48
Zawsze w wigilię było to lepiej, bo się po/w trakcie kolacji z rodziną oglądało.. w I dzień świąt są raczej grubsze imprezy rodzinne... :D Ale przeżyję, najważniejsze że puszczą. Kevin!!!
Zbigniew Wodecki
01-12-2010, 15:49
Pewnie koleś przeglądał demoty ;D
Nigdy nie oglądałem kevina, i wiem że mało kto będzie oglądał.
Dowiedziałem się z mistrzów, że kevin jest w polsacie ;)
noo pewnie , usiądę sobie przed tv z ciepłą herbatką i ciastem i chętnie oglądnę.
I dobrze! Tradycja została zachowana. Na pewno będę oglądał :)
Emzeto ^.^
01-12-2010, 16:04
No i gitara Kevin Bedzie!http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Pieprzyć ten film ile razy to można oglądać!?
Kamor Wielki
01-12-2010, 16:20
stare na dw pierwsi to omawialismy
n a j o m i .
01-12-2010, 16:21
Pieprzyć ten film ile razy to można oglądać!?
No dokładnie... Przecież ten film jest już w chuj nudny... ;d Gdyby tak oglądać co rok, to idzie się go na pamięć nauczyć^^
No ale cóż, Kevin przeszedł do tradycji świąt... hehs ;d
No oglądne Kevina przecież to jest tradycja ;D
wow to zajebiście :D
Ostatnio mi było smutno jak się dowiedziałem że nie będzie ale jednak będzie to znowu będę miał się czym zabawiać haha :)
hEHEH FAJNIE
A po moim ostatnim temacie juz myslalem ze bede musial sciagac :D
Li$ek Von Lid3n
01-12-2010, 17:37
No i to sa swieta jednak bedzie 13 potrawa ^^
.Vimpexx.
01-12-2010, 17:49
LOL, znowu ten Kevin...
Już myślałem, że tegoroczne święta będą normalne..., a tu BUM i nie ma
Fajnie !
Nawet w wiadomościach na Polsacie chwalą się, że jednak Kevin będzie emitowany :D
Mimo, że widzieliśmy go mnóstwo razy i tak się pewnie nie znudzi.
No i gitara. Jak co roku na pewno będę oglądał! To już jest tradycja, aby oglądać Kevina co rok XD
Flamaster
01-12-2010, 19:32
Uff myślę, że "Kevin sam w NY" też będzie :rolleyes:
EL Kevinos wymiataczos !
o.O już myślałem, że naprawdę nie dadzą. xdd
oczywiście obejrzę jak co roku. :D
Jupi ogladałem go tyle razy, może teraz skończy się inaczej:d
Holz aka Paladyn
01-12-2010, 20:31
No i bedzie kevin pewnie bede ogladal : D
Berol :)
01-12-2010, 21:54
Uff myślę, że "Kevin sam w NY" też będzie :rolleyes:
EL Kevinos wymiataczos !
Wszystko wskazuje na to, że druga część cyklu "Kelvin sam w Nowym Jorku" będzie w Polsacie w Nowy Rok.
Będzie Będzie http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Sturnusek
01-12-2010, 22:27
calkiem fajnie, ze wyemituja kevina w swieta - ale i tak nie bede go ogladal
//podpis
Wimpeks niestety święta nie mogą być normalne :D
Kevin będzie (??) super ,ale i tak nie będzie mi się chciało oglądać :D (ogólnie nie mam zamiaru się na to patrzec ;D).
<Magiczny>
02-12-2010, 12:12
Swieta bez kevina to zadne swieta !;d
Krulowiec
02-12-2010, 12:16
Świetnie, lubię oglądać sobie Kevina , chociaż leci to już tyle lat ; d.
Za 1 razem owszem był fajny. Ale te same filmy już mi się nudzą.
Fuck yea
wiedziałem ze ta afera ze nie będzie kevina to tylko chwyt reklamowy ;d
Szczerze mowiac to mnie to nie obchodzi, bo chyba i tak nie bede ogladal, beda ciekawsze zajecia, moja rodzinka jakos nigdy Kevina nie oglada ^^
Diabolix
02-12-2010, 14:05
Tak myślałem, że go puszczą (z resztą tak napisałem w poprzednim temacie). Chociaż mając teraz świadomość, że mogłoby go nie być, choć małą, ale jednak, to będzie mi się go inaczej oglądało. Oczywiście, jeżeli akurat nie będę miał nic do roboty.
Azbestowy v.62.0
02-12-2010, 14:05
Skoro tegoroczna emisja została ledwo wybłagana, to za rok powinien być już spokój. Ostatnio 4 lata temu oglądałem, więc może mi się zachce.
Ja sobię nie mogłem wyobrazić swiąt bez niego, on tworzy taką świąteczna atmosferę, fajnie że go puszczają.;)
jupi xddd
magia świąt uratowana : DD
Zarexoholik?
02-12-2010, 16:18
Nie zabraknie mnie przed telewizorem. Poświęce się i na czas filmu przerwę expienie. : (
Kevin ty koksie.
Kierownik
07-12-2010, 14:48
[...] Poświęce się i na czas filmu przerwę expienie. : (
Nie no Zarex nie poznaję Cię ;)
Heh Kevin rox! :D
Lagga v3
07-12-2010, 15:03
Mimo , iz kazdy smieje sie z tego filmu ze leci co rok , ja ogladam go co swieta zawsze z takim samym zainteresowaniem . Ten film jest jakby jedna z kolejnych tradycji swiat bozego narodzenia :D
Ja powiem tak.. Niby taki szczegól, ale jednak bez Kevina brakowałoby mi czegoś w tegorocznych świętach. Dobrze, że Polsat uległ : d
Wywalone w to czy bedzie czy nie, bo i tak moja rodzinka nigdy nie oglada, zawsze rodzice i dziadkowie gadaja a ja ide z siostra do pokoju siedziec na kompie/gadac ;s.
Wszystkim brakowalo Kevina na swieta to dadza, bo ogladalnosc bedzie duza XD
Salik Shoter
07-12-2010, 15:45
ta ciesze sie bo co to za swieta bez kevina xd?
signed :D
OD dobrych paru lat leci na polsacie więc nie rozumiem czemu w tym roku miałoby go nie być D: święta bez kevina to nie święta :D
Malahadus
07-12-2010, 16:30
Rowniez sie ciesze bo co to za swieta bez naszego Kevinka ?:D
Rapujące Skwarki
07-12-2010, 18:06
OMG, znowu ten Kevin. W tamtym roku pewnie wszyscy narzekali, że znowu ten Kevin leci, a teraz jak go miało nie być, to każdy stał się wielkim wielbicielem tego filmu.
Kevin wymiata. Coroczna transmisja tego kultowego filmu musi być zachowana. Jak przeczytałem, że nie będzie Kevina to pomyślałem "co to za święta bez Kevina". Jakby nie ten Polsat to byłby tylko Kevin sam w Jebliczu :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.