Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Od?wie?anie tematów.

`Arcuś
01-12-2010, 15:36
Cze, wpadłem na pomysł by zainstalować taki system(o ile to możliwe) który byłby przestrogą dla użytkowników którzy chcą odświeżyć temat np z przed pół roku. Przedstawię go na tym screenie:

http://i52.tinypic.com/9as5d3.jpg

* nie będę podawał źródła skąd wziąłem podanego screena, gdyż nie chcę robić reklamy.

Głosować!

Panek Kitara
01-12-2010, 15:39
Myślę że to dobry pomysł ale znając społeczeństwo naszego kochanego forum mogę wnioskować że i tak olewaliby takie coś. Byłby by sapy za co dostał warna/upomnienie lub bana. Jestem na tak xD

Stoner
01-12-2010, 15:39
Jestem jak najbardziej na tak.
Już dostałem kilka ostrzeżeń za coś takiego.
Uchroni to użytkowników przed narażaniem się na warna,
oraz ulży w pracy obsłudze forum.

Crayon
01-12-2010, 15:42
Takie info nie jest złe, a jak ktoś odświeży temat, to będzie mógł zwalić tylko i wyłącznie na swoją głupotę, a nie, że zapomniałem sprawdzić ile temat ma miesięcy, czy "źle policzyłem".

James
01-12-2010, 15:48
Pomysł nie jest zły, dla nieuważnych w sam raz.
Nie mam skonkretyzowanego zdania na ten temat, ponieważ to nie jest problem sprawdzić datę ostatniego posta, a jak ktoś ma z tym problem to dostaje ostrzeżenie i cześć.

Splaxor
01-12-2010, 15:57
Bardzo ciekawe :] Ale powinnio się tam dodać, że jeżeli nie masz nic nowego do wniesienia do tematu to nie pisz. Regulamin nie zabrania odświeżania tematu jeżeli ma się coś ciekawego, nowego do dodania.

Kanibaal
01-12-2010, 16:07
@Up zazwyczaj odswiezanie ma na celu nabicie postow ;)

@Topic
Jestem na tak. Ale jak Splaxor powiedzial, nalezaloby dodac taka linijeczke :)

Xemoris
01-12-2010, 16:15
Hehe dobry pomysł. Przydałby się taki system. Nie pisałoby się postów w starych tematach :P

Tygrys
01-12-2010, 16:38
Lepiej zrobić, aby temat po jakimś tam czasie sam się zamykał i nie byłoby już nabijania, odświeżania tematów...

A to raczej jest zbędne, bo jak ktoś chce nabić posta, to i tak nabije.