View Full Version : POE-Z?odzieje zapalniczek
Belfus Adri
01-12-2010, 18:03
Jak wam sie podoba POE2 ??;d
Jak ktos chce link do plytki to niech go poszuka w tym poście ;d
http://turbobit.net/cxk34fwzo047/POE-Zlodzieje_Zapalniczek-(AR-C86)-2CD-PL-2010-211.rar.html
Powiem szczerze ze jaram sie jak nigdy <3
nie przesluchalem jeszcze calej, ale jak na razie sie nie jaram
sredniak-
Myślałem że będzie o wiele wiele lepiej a tu tylko dobry-
rezerwuje posta, zassysam i dam znac :P
fajne :PPPPPPP
Habemus Papam
02-12-2010, 11:07
Myślałem że będzie o wiele wiele lepiej a tu tylko dobry-
Dokładnie.. :)
Płyta dobra ale nie taka jak myślałem, że będzie..
Emzeto ^.^
02-12-2010, 15:48
Strona nie dziala ; /
Gruba Impra z Mikielem
02-12-2010, 15:53
Strona nie dziala ; /
http://www.filesonic.com/file/37606619/POE-Zlodzieje_Zapalniczek-%28AR-C86%29-2CD-PL-2010-211.rar masz
Kamor Wielki
02-12-2010, 16:05
pobieram pozniej napisze cos tam
Zarexoholik?
02-12-2010, 17:39
Już ściągam i przesłucham. Jak znajdę czas to wybiorę się po płytkę żeby dodać ją do innych. xd
No spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. : [
Kamor Wielki
02-12-2010, 17:53
strasznie slaba plyta emade sredniak bity,ostry smucił 3/10 oprócz nie odejde stad to juz zadnego tracka nie pamietam
Τettmeier
02-12-2010, 18:21
strasznie slaba plyta emade sredniak bity,ostry smucił 3/10 oprócz nie odejde stad to juz zadnego tracka nie pamietam
wiesz ile w tym temacie liczy się twoje zdanie? Nie pisz postów w muzyce bo nie są nawet brane przeze mnie(jak i zapewne większość ludzi bardziej ogarniętych ;o) pod uwagę. Mogłeś jeszcze dodać 'beka co', naprawdę bym się uśmiał. Mikiel[bo jego starasz się cały czas naśladować) w przeciwienstwie do ciebie potrafi napisać 1/5 mądrych postów, lol
@topic
Przesłuchałem po łebku na YT. Brak jakiegoś większego jaranka chociaż jeszcze na pewno wrócę do tego albumu. Wg mnie lepszy od.. choćby Vienia, tak porównując. :)
@down
Nie musisz czytać jeśli Cię nie interesuje. Ja się staram wypowiadać konkretnie, żeby ktokolwiek kto to czyta mógł coś zrozumieć i się z tym 'policzyć', odwołać, włączyć do dyskusji. Z prawie każdego postu Kamora można zrozumieć tylko i wyłącznie jedno, wyjaśnię to niżej
@kamorr
Piszesz posty gorsze niż dzieciak z podstawówki.. Od pewnego chcesz być fajny ale ci to po prostu nie wychodzi, a to bardzo przykre. Posty na 40 znaków + beka co wnoszą super dużo do tematu a na dodatek ukazują twoją inteligencję. 18letni chłopie który nie zdał w gimnazjum, ogarnij się w końcu. Nie miałem zbytniej ochoty ci odpisywać bo wiem, że te moje tłumaczenie spłynie po tobie jak woda po kaczce...
a ja bede expic i bil potwory
slaby konkORs
Elitarnym Rycerzem,gdyż jest cool
na dachach troche sniegu lezy
beka
propsuje grotasa,szkoda czasu
po za tym slaby temat nie ciekawy
wanna
prysznic to beka
Mądrość nieziemska inteligencja, arystokracja
a nas chuj obchodzi tet twoje zdanie, beka co
@topic
odsluchalem kilka razy cala plyte i szczerze powiem ze slabe, zawiodlem sie
Kamor Wielki
02-12-2010, 18:36
beka z ciebie maks
ja pierdole co za idioci stąpają po tej ziemi
mikiel jest jeden
Emzeto ^.^
02-12-2010, 18:46
Oster robi to dla rapu... a np taki Peja spiewa ciagle o biedzie! a biedny to on chyba juz nie jest?
Wiec plytka ostrego znow dobra jest jak takze te stare ; ]
Ostatnia Szansa Tego Rapu !
beka z ciebie maks
ja pierdole co za idioci stąpają po tej ziemi
mikiel jest jeden
wiec go nie podrabiaj :PPPPPPPP
A PLYTA SREDNIO NA JEŻA ;P
diGiel _/
02-12-2010, 19:12
Szczerze?
Po za 3 trackami wieje chujnią.
Uwielbiam ostrego ale liczyłem ,że ta płyta mnie rozpierdoli ;)
Porównując POE do Tylko Dla Dorosłych to nie ma co porównywać bo tam był szał ciał a tu jak by nie było czasami emocji.
Gruba Impra z Mikielem
02-12-2010, 20:40
Hidden CD TDD > POE2 > TDD > POE1
ogólnie nie jest źle, ale to nie jest to co na Tabasko. Płytkę zakupię (albo Maatini mi kupi na urodziny hehe). Bity ładne, bo na POE1 to strasznei mi nie pasowały.
Chciałem się spiąć, ale zgubiłem temat i nie będzie spinki :|
_
Kurde myślałem, że to będą bity w stylu "Nie odejdę stąd", ale jednak trochę mi nie pasują niektóre. Może to dlatego, że mam to w foobarze razem z tabasko nie wiem... Ale płyta na +
wiesz ile w tym temacie liczy się twoje zdanie? Nie pisz postów w muzyce bo nie są nawet brane przeze mnie(jak i zapewne większość ludzi bardziej ogarniętych ;o) pod uwagę. Mogłeś jeszcze dodać 'beka co', naprawdę bym się uśmiał. Mikiel[bo jego starasz się cały czas naśladować) w przeciwienstwie do ciebie potrafi napisać 1/5 mądrych postów, lol
@topic
Przesłuchałem po łebku na YT. Brak jakiegoś większego jaranka chociaż jeszcze na pewno wrócę do tego albumu. Wg mnie lepszy od.. choćby Vienia, tak porównując. :)
@down
Nie musisz czytać jeśli Cię nie interesuje. Ja się staram wypowiadać konkretnie, żeby ktokolwiek kto to czyta mógł coś zrozumieć i się z tym 'policzyć', odwołać, włączyć do dyskusji. Z prawie każdego postu Kamora można zrozumieć tylko i wyłącznie jedno, wyjaśnię to niżej
@kamorr
Piszesz posty gorsze niż dzieciak z podstawówki.. Od pewnego chcesz być fajny ale ci to po prostu nie wychodzi, a to bardzo przykre. Posty na 40 znaków + beka co wnoszą super dużo do tematu a na dodatek ukazują twoją inteligencję. 18letni chłopie który nie zdał w gimnazjum, ogarnij się w końcu. Nie miałem zbytniej ochoty ci odpisywać bo wiem, że te moje tłumaczenie spłynie po tobie jak woda po kaczce...
Mądrość nieziemska inteligencja, arystokracja
Kolejny raz pokazałeś swoją "mondrość" haha beka 14? letni anorektyku
tera udajesz powaznego a jak sie bujales z mikielem po chat boxie to wielki kozak te cinte riposty granie na nerwach użytkowników 4um itp. itd.
Fabuła one one !!!!!!!11111111111!!!!!!!!one
@top
nawet nie przesłucham ale powiem tylko tyle
tera średniawka ale jak zapuścił nie odejdę z tąd max średni dobitnie liniowy track (jedyna mocna strona "nie odejde" to był beat) wszyscy zajarani nasrane w gacie
google mogle napisało że wali przy tym konia > poszukajcie na 4um
a danielek dalej spamuje tym zalosnym textem bez przekazu w swoim opisie
nawet do tedego jestem w stanie się przekonać ale fuszerke ostrego nie idzie przełknąć
koniec hejtingu z mojej strony
@edit
wali pod bit nie cały track (chyba xd)
Kamor Wielki
03-12-2010, 13:33
dobra,lekka podwyzka do 4/10
http://wd2.photoblog.pl/np1/201012/F4/81318051.jpg
Nie żałuje. Jest arcy.
GrubyLolek
07-12-2010, 20:12
Beaty na płycie biją na łeb na szyje wszystkich producentów,a beat w nadzieja oraz w złodzieje zapalniczek to miażdży wszechswiat,płyty warto kupic chodzby dla samych beatów!
Maatinii
07-12-2010, 20:35
Jutro lub w czwartek jadę kupić płytkę i wtedy uzupełnię swój komentarz ; ]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.