View Full Version : ?wi?ta na ArmiaCs - Co ty na to?:)
Jak wszyscy wiemy święta zbliżają się wielkimi krokami, chcecie aby ten klimat panował również na naszym serwerze cs?
Mianowicie chodzi mi o dodanie czapek mikołaja dla dwóch drużyn ct i terrorystów, można też urozmacić mapy dodając do nich plugin który umożliwiałby spadanie śniegu.
Co wy na to? :)
<Magiczny>
02-12-2010, 12:49
Oczywiscie ze jestem na tak. Niech i gracze poczuja te swieta przed cs :F
Rozmawiałem na ten temat z Crayonem i mamy zamiar wprowadzić świąteczne mapy. Może do tego będzie padał śnieg i wszyscy będą mieć na sobie czapki mikołajkowe :)
No oczywiscie jestem na TAK. Ale Crayon jest taki ze potrzebuje 50glosow. Zanim zbierzemy te 50glosow to swieta sie skoncza _/
Krulowiec
02-12-2010, 12:56
Oczywiście , że tak.
Na pewnym serwerze widziałem jeszcze, że paka wyglądała jak choinka, dosyć fajny plugin.
Jak wszyscy wiemy święta zbliżają się wielkimi krokami, chcecie aby ten klimat panował również na naszym serwerze cs?
Mianowicie chodzi mi o dodanie czapek mikołaja dla dwóch drużyn ct i terrorystów, można też urozmacić mapy dodając do nich plugin który umożliwiałby spadanie śniegu.
Co wy na to? :)
Torroryści nie obchodzą świąt jak my i nie mają gwiazdki itp xd
@
Jestem za aby mapy były w śniegu np granaty wyglądać moją jak śnieżki :P
Ogólnie to jestem otwarty na nowości świąteczne.
Panek Kitara
02-12-2010, 13:17
Oczywiście że jestem na tak,urozmaicenie gry :D przynajmniej będzie co robić i orać heady w czapeczki mikołaja :D
Na tak.
Go 50 głosów.
Na pewnym serwerze widziałem jeszcze, że paka wyglądała jak choinka, dosyć fajny plugin.
bestfrags?
Tak, zdecydowanie tak. To jest swietna sprawa. Rok temu taki klimat panowal na m4f i sie o wiele przyjemniej gralo. Proponuje czapki mikolajow i mapy zimowe (dd2, inferno, dd itp) na ktorych przy okazji sa choinki i niektorych miejsach i mozna momentami niezle skampic XDDD Musi to byc w tym roku na APO.
Dobry temat ;p MUSI TO WYPALIC XD
Oczywiście że jestem na tak,urozmaicenie gry :D przynajmniej będzie co robić i orać heady w czapeczki mikołaja :D
Szczorek i heady uahsuahsuahsuahsuah!!
#t
oczywiście na tak!
mleko, : /
dobra, dobra...
ale ***** snieg padajacy z nieba w CS'ie to o ile sie nie myle zmniejszy ilosc FPS!
tak samo jakby cala mapa byla w lekkich smoke'ach : |
_
pol na pol, ale tak : d
Można dodać ;p ogólnie nie gram w cs'a obecnie ;)
Elite Vegox
02-12-2010, 14:23
pewnie ze tak xD smiesznie bedzie wygladac z tymi czapkami
Old Shidishi
02-12-2010, 15:40
Tak. Przydalyby sie jakies swiateczne mapy lub gadzety :)
Azbestowy v.62.0
02-12-2010, 15:54
a ja na to że ci wkładał tato :mad:
Wszędzie są święta, to czemu nie w csie? Zamiast noża bryła lodu hehe
Japierdule, swieta na forum, w tibii i na cs'ie, zenada troche XDDDD
Mi wystarczy ze pada za oknem, a w cs'a nie gram i tak na APO puki co, wiec nie ;d
MUSI TO WYPALIC XD
I wypali. Wyprzedziłem Wasze oczekiwania i na moim komputerze już czeka megabajt bajerów, które mam zamiar dodać 6 Grudnia na server.
Postanowiłem to już dwa tygodnie temu, ale się nie chwaliłem ; ddd
Będą czapki, będzie bałwan, będzie prezent, będzie choinka. Skrzypiący śnieg też! :)
@down
Nie zdążą chyba z fast downloadem, ale wrzucę te pliki na forum, żeby płaczu nie było
UNKNOWNq
02-12-2010, 16:07
aha przed wgraniem tego na serva nie zapomnijcie o fast downloadzie bo wkurwiajace jest to ze mapa ktora powinna mi sie sciagac 20 sekund sciaga sie 5min
diGiel _/
02-12-2010, 16:11
Crayon,choinka czy bałwan ma zastąpić c4? I choinka, i prezent, i bałwan to paka, losowań m4 nie będziemy robić, bo zrobi się mocny 4fun. /Cray
prezent do czego będzie służył? jakieś losowane m4,ak47? ? :D
Kamor Wielki
02-12-2010, 16:39
mi tam wystarczy jak dacie CS_ALPIN
LEGENDARNĄ MAPĘ
Serenio?
02-12-2010, 17:51
Już widzę jak będę biegać na 20 fpsach... na tak ;s
Od jakiegoś tygodnia to samo jest na rzeźni i nawet nieźle to wygląda. Jestem na tak.
mi tam wystarczy jak dacie CS_ALPIN
LEGENDARNĄ MAPĘ
To nie to samo.
Crayon, daj świąteczną dd2, inferno, dusta zwykłego itp.
Jestem na tak. Moze i spadnie te pare fpsow, ale za to przyjamniej sie bedzie gralo no i czulo klimat zblizajacych sie swiat. :)
Patryk1551
02-12-2010, 20:06
Hehs dobrze, że to będzie wprowadzone już w tamtym roku to widziałem i w chuj mi się podobało XD
Trochę martwię się o swoje fps teraz wyciągam po 30fps jak nikt nie rzuci smoke :|
Od następnej mapy powinno już wszystko działać.
Wszelkie opinie - tylko w tym temacie.
Elite Vegox
05-12-2010, 23:17
nie dziala O.o......
Server pada przy aktualnych czapkach, dlatego winter environment już działa, natomiast na czapki jeszcze chwilkę poczekacie. Sorry za te restarty i to, że nie możecie normalnie grać. Ale przyznajcie, beka z muzyki z paki XD
http://i53.tinypic.com/289yhhs.jpg
@edit dobra czapki już działają. Miłej gry
Wcurwia ten odgłos chodzenia po śniegu... :|
A z tej muzyki paki beka 100% Xd
Crayon, a wprowadziłes swiąteczne mapy d2, inferno itp? Jeżeli nie masz na dysku to powiedz to postaram się gdzies znaleźć ;x
Nie ma fast downloada, to nie będzie świątecznych mapek. Jeśli sam bf i WE sciągają się minutę, to z mapką kilka mb będzie 4-5.
ALE MASAKRA
przez ta zjebana muzyke po polozeniu paki i ten snieg nie da sie cicho chodzic + sluchawki nic nie daja XD!
dobra beka, uff, ze tego jutro nie ma : - 0
)EDIT
O CURVA : |!
Oczywiście jestem za :), ciekawie będzie się grało i strzelało do takich mini mikołajów ;p
Proponuję, aby to zostało poza tą muzyką. I może mi się uda Ciebie Crayon namówić na świąteczne mapy.
@Up
Będzie fast download - będą mapy.
dobra beka, uff, ze tego jutro nie ma : - 0
Będzie przez cały okres świąt. Do nowego roku. Chyba że pokażecie mi w zdecydowanej ilości, że to jednak nie to i chcecie wrócić do monotonnego zabijania na takich samych mapach ;)
@Up
Muzyka po podlozeniu paki jest zdecydowanie za dluga. Nie slychac w ogole krokow :) Skroc ja do 10 sekund i bedzie naprawde fajnie. Good job.
⊕ Cineczeq ⊕
06-12-2010, 21:29
Po dość mocnym zdenerwowaniu wnioskuję o:
1.) Usunięcie tych debilnych kroków, jakby chodziło się po śniegu. Są zabugowane, słychać je mimo shiftu.
2.) Muzyka jedynie przez chwilę pod koniec rundy i ewentualnie zahaczająca o start, a nie napierdalanie po każdej podłożonej pace.
_Morfevious_
06-12-2010, 21:33
NIE, MOD JEST ZAJEBISTY, kkthxbb.
Muzykę można jedynie po(na)prawić, bo nie zawsze gra.
Niby naprawiłem te bieganie z shiftem, po zmianie mapy powinno działać.
masakra usun to, zostaw czapke i modele paki :s
Patryk1551
06-12-2010, 22:22
No ta melodyjka dobija, przez nią nic nie słychać. Zamiast granatów mogła by też być śnieżka :)
@niżej
gut xd przyjdę ze szkoły to obczaję.
Zainspirowany jednym postem na Forum postanowiłem zrobić z granatów śnieżki. Na chwałę Mikołaja i Rudolfa Czerwononosego!
@sry za te restarty ale coś mi się popierdoliło, gorączkę mam, źle w klawiaturę stukam : P
DonieX <3
07-12-2010, 11:24
I tak jak Sedan napisał, przydałyby się jeszcze mapy świateczne ;d tak to jest gut ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.