PDA

View Full Version : Pomys?.

bol3slaw
02-12-2010, 21:57
Proponuje wrzucić gdzieś na stronkę możliwość pobrania wszystkich plików potrzebnych na serwer, bo dużo czasu zajmuje to jak robi sie to przez cs, a jak wiadomo ludzie sa niecierpliwi.
Pozdrawiam bol3slaw

Patryk1551
02-12-2010, 23:39
Jakie pliki masz na myśli?? Crayon już dał mapki te co ostatnio dodał więc raczej nic ci się nie powinno ściągać.

Serenio?
03-12-2010, 00:02
Te "pliki" to nie tylko mapy... To mogą być muzyczki, jakieś modele postaci/broni, mogą być rozwieszone reklamy na mapach (np. reklama forum) mogą być linie anty rashu (servy tp) i różne inne pierdółki. bolkowi o te właśnie pierdółki chodzi ;s

Saylor
03-12-2010, 14:46
Według mnie czas w ktorym pobierzesz to z neta, skopiujesz i podmienisz jest dłuższy niż pobranie odrazu przez cs'a.

SedaN*
03-12-2010, 15:34
Te "pliki" to nie tylko mapy... To mogą być muzyczki, jakieś modele postaci/broni, mogą być rozwieszone reklamy na mapach (np. reklama forum) mogą być linie anty rashu (servy tp) i różne inne pierdółki. bolkowi o te właśnie pierdółki chodzi ;s

Mogą, ale nie muszą. Na apo nie ma żadnych muzyczek, reklam czy linii anty raszu.

#up
Nie wydaje mi się, takie ściąganie jest uciążliwe.

#top
Crayon ma dać/dał pliki nowych map, najlepiej napisz co Ci się ściąga.

#down
hahahah Bera : D

Arczi
03-12-2010, 19:01
Mi osobiscie to sciaganie nie sprawia problemow : o Czy tak ciezko zaczekac Ci chwile ? Jestem na nie.