Zaloguj się

View Full Version : Raperzy pójd? siedzie? za piosenk? o policji?

Don Amus
03-12-2010, 11:40
Nagrali piosenkę, a potem anonimowo wrzucili ją do internetu. W niedługim czasie ich "dzieło" zdobyło niemałą popularność, bo utwór przesłuchało ponad 20 tysięcy osób. Niestety kariera czterech raperów z Nowego Miasta Lubawskiego skończyła się szybciej niż zaczęła. A wszystko dlatego, że młodzi ludzie bardzo ostro zaatakowali miejscowych funkcjonariuszy.

Całośc tu
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Raperzy-pojda-siedziec-za-piosenke-o-policji,wid,12909151,wiadomosc.html
A nutę mozna odsluchac tu :
http://www.youtube.com/watch?v=Fo4XvJgnokE

co wy o tym myslicie? dla mnie beka

Dobrze im tak,nie przepadam za policją ale jeżeli to ich praca i mogą iść tak szybko na emeryturę to muszą dawać z siebie coś w pracy i spisywać gówniarzy którym się nudzi na osiedlu to idą coś niszczyć.Kolesia pewnie psy złapali i spisali,przy Policji mówił "proszę błagam zostawcie mnie powiem mamie"posprzedawał kolegów a teraz jak go wypuścili to co to nie on.Też mnie policja spisała parę razy.Raz wchodziłem do nyski jakiejś na podwórku kolegi,wszedłem na maskę wsadziłem do otwartej szyby rękę otworzyłem sobie drzwi i wszedłem,uciekałem,później się zatrzymałem mówię "dobra" i że sam pójdę,więc lekko trzymał za prawą rękę i do samochodu,posiedziałem powiedziałem że interesuje się samochodami a że był otwarty to wszedłem,coś pogadali wypuścili i pojechali.Za jazdę bez świateł w rowerze też miałem dostać mandat z 50zeta minimum,nie cwaniakowałem nie pokazywałem jaki to jestem gangsta spytałem czy nie dało by się bez mandatu.Chwile pomyślili i powiedzieli Idź.:)

NONO A SMOK TEZ BYL W TEJ BAJCIE? dziwne ze cie nie porwal heheses

Joogi
03-12-2010, 11:51
No kurde beka, chlopaki chcieli zapewne zaszpanowac piosenka u siebie na osiedlu jak to oni nie lubia policji ; )

Mateusz Soprano
03-12-2010, 12:09
Dobrze im tak,nie przepadam za policją ale jeżeli to ich praca i mogą iść tak szybko na emeryturę to muszą dawać z siebie coś w pracy i spisywać gówniarzy którym się nudzi na osiedlu to idą coś niszczyć.Kolesia pewnie psy złapali i spisali,przy Policji mówił "proszę błagam zostawcie mnie powiem mamie"posprzedawał kolegów a teraz jak go wypuścili to co to nie on.Też mnie policja spisała parę razy.Raz wchodziłem do nyski jakiejś na podwórku kolegi,wszedłem na maskę wsadziłem do otwartej szyby rękę otworzyłem sobie drzwi i wszedłem,uciekałem,później się zatrzymałem mówię "dobra" i że sam pójdę,więc lekko trzymał za prawą rękę i do samochodu,posiedziałem powiedziałem że interesuje się samochodami a że był otwarty to wszedłem,coś pogadali wypuścili i pojechali.Za jazdę bez świateł w rowerze też miałem dostać mandat z 50zeta minimum,nie cwaniakowałem nie pokazywałem jaki to jestem gangsta spytałem czy nie dało by się bez mandatu.Chwile pomyślili i powiedzieli Idź.:)

Zresztą ludzie się ze mną zgadzają zobaczcie komentarz mój mam nick Palisezor20.

toy
03-12-2010, 13:13
gdyby ocenzurował nazwiska i nie dawał zdjęć nic by nie było debile : >

Google
03-12-2010, 13:24
Dokładnie tak jak napisał Toy. Gdyby nie wymieniali w kawałku nazwisk, nie publikowali zdjęć - to nic nikt by sobie z tego nie zrobił i sprawa by się rozeszła bez żadnych konsekwencji, a teraz zapłacą za swoją głupotę. Zamiast obrazić instytucję to obrali sobie za obrazę poszczególne jednostki, idiotyzm.

1st R. Boonek
03-12-2010, 13:27
Nie dosc ze dali fotki paru psow to jeszcze te grozby ;d idioci i tyle na wlasne zyczenie beda mieli przesrane

Habemus Papam
03-12-2010, 13:33
troche beka, troche żenada..

Coller
03-12-2010, 13:57
Jak dla mnie to trochę przesadzili z tymi nazwiskami i fotkami ; /

Li$ek Von Lid3n
03-12-2010, 14:21
No i chuj ;P Mogli piosenki zostawic dla sb a nie wysylac z neta ;> I TAK JP!

Krulowiec
03-12-2010, 14:53
Jeżeli ma się łeb tam gdzie baran jaja no to niestety, Firme też powinni dojebac ; d

Romus
03-12-2010, 15:16
@Up
Tylko ze firma nie wstawia zdjec i nie podaje nazwisk.

@Top
Beka troche z nich xD

Gruba Impra z Mikielem
03-12-2010, 15:44
Raperzy pójdą siedzieć za piosenkę o policji?

jacy kurde raperzy, jakieś zwykłe pajace. Właśnie przez takich idiotów cierpi polski hh bo media utożsamiają ich z tą kulturą. Potem wychodzi że słuchacz rapu to prymitywny łysy debil w kapturze krzyczący HWDP po ulicach. Szkoda gadać.

Τettmeier
03-12-2010, 15:46

jacy kurde raperzy, jakieś zwykłe pajace. Właśnie przez takich idiotów cierpi polski hh bo media utożsamiają ich z tą kulturą.

to samo miałem napisać, nie no

@topic
Co z nich za raperzy? Ćwoki zwykłe co myślą, że jak mają fejm na dzielni to mogą sobie robić co chcą. Dobrze, niech dadzą im karę jakąś to się nauczą

Azbestowy v.62.0
03-12-2010, 15:53
Jak pójdą siedzieć, a potem wyjdą, to wtedy będzie tru JP. Ale to bardziej niż na 100% :eek: A tak na serio, to skoro obrażali w swojej twórczości prywatne osoby, to oczywistym jest, że można było wytoczyć proces.

Midq
03-12-2010, 16:18
zgadzam sie z azbestem zdeka przegiecie obrazac osoby a nie instytucje, ja osobiscie nie znosze drogowki a do innych nic nie mam ;p

Serenio?
03-12-2010, 16:30

jacy kurde raperzy, jakieś zwykłe pajace. Właśnie przez takich idiotów cierpi polski hh bo media utożsamiają ich z tą kulturą. Potem wychodzi że słuchacz rapu to prymitywny łysy debil w kapturze krzyczący HWDP po ulicach. Szkoda gadać.

Pierwszy raz w życiu zgadzam się z Mikielem ;o

Miodzik
03-12-2010, 16:44
HAHAHAHA to się popisali xD Nie moge z takich ludzi...

Relonix
03-12-2010, 17:02
za ten kawałek dożywocie !!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zarexoholik?
03-12-2010, 20:55
Jak ktoś jest tak nieogarnięty, że wstawia zdjęcia i używa prawdziwych nazwisk to dlaczego ma go ominąć jakakolwiek kara? ;o

Żałosne, nie? : [

ViVuSeK
03-12-2010, 23:09
Nie czułbym uraz do takiej osoby.
Chcieli się pokazać z "jak najlepszej strony" ,a wyszło z jak najgorszej.
Niech posiedzą trochę ,może wpadnie im do głowy nowy utwór ,który będą śpiewać w Mam Talent za rok :D

Holz aka Paladyn
04-12-2010, 09:31
@up
Czytaj moze inne posty ? Firma nie dawala nazwisk i zdjec.

@topic

I bardzo dobrze bedzie miej takich pseudo "raperow"

Ryśku xD
04-12-2010, 09:57
Moim zdaniem chcieli przy szpanować .

Ale raczej dostaną jakąś karę pieniężną a nie wiezienie ...

Assassin Mateusz
04-12-2010, 10:11
Jp ogien!
@topic
Jak dla mnie moga siedziec... Myslalem, ze to bedzie o prawdziwych raperach, a tu o jakichs zjebach co sie sami wjebali podajac swoje nazwiska.. :/

Stoner
05-12-2010, 15:35
Synowie JP tylko tak ich można nazwać.
Lekko przegięli.
Ale dlaczego Hemp Gru nie ma problemów za piosenke pt. Nienawiść?

Gruba Impra z Mikielem
05-12-2010, 15:38
Synowie JP tylko tak ich można nazwać.
Lekko przegięli.
Ale dlaczego Hemp Gru nie ma problemów za piosenke pt. Nienawiść?

po co nabijasz posty i do tego piszesz idiotycznie, że każde zdanie w nowej linijce, ja pierniczę. Nie mają problemów bo nie używają nazwisk oraz zdjęć co