View Full Version : Pezet/Ma?olat feat. Ma?pa - Nagapi?em si? [KLIP]
Gruba Impra z Mikielem
04-12-2010, 14:47
http://www.youtube.com/watch?v=vJTAodgoO7o&feature=player_embedded
0 wyświetleń
szybki ja co
Ten film wideo nie został jeszcze przetworzony.
to daltego taka chujowa jakość
^edit
Po drugiej zwrocie Małpy miałem ciary
Zarexoholik?
04-12-2010, 15:46
Koleś zmienił ten klip na prywatny, więc nie zobaczę. Co do samego kawałka to bit mi się podoba. Nic więcej. :O
http://www.youtube.com/watch?v=N5dXJLCuRv0
dobry adres :P
ten track to definicja tego co nazywam sześć na sześć 6/6
bit rozpi*erdala tekst grubsza rozkmina i tez zacny klip 5/6
rozpierdol, co do klipu i nuty jestem w pelni zadowolony
Habemus Papam
04-12-2010, 22:19
kawałkiem jarałem się długo tak samo jak bitem.. jeden z lepszych tracków w tym roku jak dla mnie.. ale co do klipu to jakoś mi nie podchodzi, oczekiwałem czegoś lepszego.
Degustator
05-12-2010, 15:36
Kawałek jest mega średni, Solar/Białas zrobili go prze chujowym. :) klip daje rade
"kozacki przekaz, gruba nuta"
Tego ćpunka to nie trawie ale Małpa jak najbardziej
oni nie narzekają jak zwykły polaczek oni piszą o tym teksty! jaram sie
A ja polecam rmx w wykonaniu Solara/Białasa + ft. Zaginionego & Liptona : Kliknij Tutaj (http://www.youtube.com/watch?v=-q5vfS1tuoM)
Morfeuxsz
06-12-2010, 16:41
fajny bit w kawałku, remix tez zajebiście mi się podoba ;)
party starter
06-12-2010, 20:23
fajna piosenka :) co do klipu sie nie wypowiadam bo podczas sluchania wolalem ogladac co innego
Dobra beka co?
http://img717.imageshack.us/img717/8563/16568815133070406711474.jpg
Małolat czerpie 'inspiracje', plagiatując czyjeś prace. Dawno takiej beki nie miałem, zawsze wiedziałem, że jest łakiem.
Τettmeier
07-01-2011, 19:44
Niemiłe zaskoczenie... Ciekawe jak zareaguje cała scena na to :D
Gruba Impra z Mikielem
07-01-2011, 20:12
Stare, z 3 dni ma.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs069.snc6/167922_186897484670468_186842991342584_621023_5993 950_n.jpg[
No to w chuj stare, pewnie widziałeś w 1410. Daj mi link do oryginalnego wpisu. Bo nie mogę się tego doszukać u Małolata na facebooku.
Też nie mogę się doszukać, zapewne usunął wpis z tablicy. Nie ma na żadnej stronie fanowskiej więc co ma do tego czy się to tutaj czy gdzie indziej ukaże 3 czy 7 dni po całym zdarzeniu? Odkryli ludzie Małolata i... jak napisałem wyżej - czekamy na reakcje z wyższych półek
Dokładnie. Tyle ode mnie : Click (http://www.youtube.com/watch?v=iQqYaNkNOR4).
Τettmeier
07-01-2011, 20:47
Też nie mogę się doszukać, zapewne usunął wpis z tablicy. Nie ma na żadnej stronie fanowskiej więc co ma do tego czy się to tutaj czy gdzie indziej ukaże 3 czy 7 dni po całym zdarzeniu? Odkryli ludzie Małolata i... jak napisałem wyżej - czekamy na reakcje z wyższych półek
Habemus Papam
07-01-2011, 23:52
***** to tylko 2 wersy.. Może i przepisał je ale poskładał to dosyć ciekawie więc mam to w dupie czy to było gdzieś w książce czy nie ;)
Zresztą nie kupuje jego płyt, a ściągam więc..
Małpa mnie rozwalił nie jak jakis psychofan ale dał to co potrzebne tam bylo. Elegancko nawinał. Ogolnie calym kawałkiem mozna sie zajarac bo dobrze wykonany a ze ksiazka u Małolata? Niech bedzie aby tekst pasował do danego tematu;p
Mortalix
08-01-2011, 01:48
Track mi się strasznie podoba, zaje***** bit.
Co do klipu trochę drażni mnie ten podział na dwie części, ale ma to jakiś tam swój urok. ;p
Uuuu dobry kawałek :p Me propsing.
Dobra beka co?
Małolat czerpie 'inspiracje', plagiatując czyjeś prace. Dawno takiej beki nie miałem, zawsze wiedziałem, że jest łakiem.
Ogarnijcie, chuj z tym skąd ma tekst, ważne jak zarapował, a jak dla mnie to zajebiście. Jakby takie coś zrobil np. O.S.T.R. to byście go jeszcze za to chwalili...
Τettmeier
08-01-2011, 08:47
Ogarnijcie, chuj z tym skąd ma tekst, ważne jak zarapował, a jak dla mnie to zajebiście. Jakby takie coś zrobil np. O.S.T.R. to byście go jeszcze za to chwalili...
Chyba jesteś idiotą. Co chwila się na kogoś mówi że kseruje czyiś styl.. A linijki przepisywac to już jest wielkie poniżenie. (za jakiego rapera się Małolat uważa -.-)
Fakt faktem, to nawet juz nie jest follow up... Cięzko stwierdzic co to za gówno. Jesli na zwrotach przewija coś na temat Łysiaka, to ja bym go usprawiedliwił (coś jak Mes~~Bukowski), acz w przeciwnym razie - zwykły plagiat.
Gdyby to był follow up to spoko, nie mam nic przeciwko, ale to jest ewidentne ksero Łysiaka - czuje niesmak. Bo jak dla mnie w 'Nagapiłem się' to właśnie Małolat poleciał najlepiej - od początku miałem podejrzenia, że to nie jego, bo za inteligentne. Teraz mam zagadkę czym inspirował się pisząc 'Mają wszystko czego dusza zapragnie, prócz duszy' - Idę o zakład, że to też nie jest jego.
#up
imo malpa best pojechal ale to kwestia gustu
#top
beka niezla, za podpierdalanie pracy innych do nawet do pierdla sie idzie, prawa autorskie czy cos ;d
Gruba Impra z Mikielem
08-01-2011, 12:09
że Małolat to wack mc to wiedziałem zawsze, też mi się podobała ta jego zwrotka, strasznie inteligentna.
młody Pezet widzę, że wzoruje się na Ryśku Peji co przepisuje teksty ; D
Słuchałem tego z 2 tygodnie temu, już mi się to znudziło ale fajny kawałek ^^
Krulowiec
09-01-2011, 12:08
Bit bardzo fajny, tekst średni ale wszystko ujdzie.
gringo guantanamo
11-01-2011, 20:35
klip denny, wogole kim oni sa?
Podoba mi sie w chooy i tyle ! (:
Wychodzi na to, że Małolat za wiele nie włożył w ten wałek ;D.
Małolat :
mają wszystko czego dusza zapragnie, prócz duszy
Czerwiński :
ma wszystko, czego dusza zapragnie, z wyjątkiem duszy
Habemus Papam
17-01-2011, 14:26
@Google.
Nie zmienia faktu, że na bicie z tym tekstem zrobił rozpierdol. Małolat już na samym początku mówił, że tam jest parę wersów nawiązujących do Łysiaka. No fakt, że wyszła prawie cała zwrotka.. Co nie zmienia faktu, że Nagapiłem się jest jednym z lepszych tracków w 2010.
Dla mnie mógłby spisać cały kawałek i gdyby porządnie go zaprezentował na bicie i tak byłoby ok.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.