View Full Version : Bany
slim shaddy
05-12-2010, 13:36
Ban za macro/bot troche to dziwne ale jeżeli admin nei am dowodów to nie powienien dawać komuś bana ,ja dostalem bana niby za uzywanie auto vita czego nie robilem ,bo prpostu sam sie leczylem i cisnalem hota keidy gm mnie sprawdzal ,bilem w tym momencie potworki...
Swojej niewinnosci nie moge udowodnic ,bo niby jak?
Admin mi odpisal...
Nie wiem po co ta zasłona dymna, że "nie miałeś", ale uwierz - nie jesteś pierwszy. Wielu decyduje się bronić swego... Ekhm... "honoru" takimi kłamstwami.
I jak mam udowodnic swoja race jak z gory mówią ,że klamie...
Dostalem bana bo pewnie za szybko expilem nie?
Albo zabilem jakies chara kogos tam...
Bylem na expie bilem dracule szla do mnei i sie leczylem nagle spadlo mi hp to cisne hota a tu kick...wchodze -ban.
Normalna gra i ban za co?
za to ze sie leczylem bo mialem malo hp:|
napisalem odowlanie ale to nic nie da ... jak z gory zakładają ,że klamie
Napisałem:
napisalem odowlanie ale to nic nie da ... jak z gory zakładają ,że klamie
ja chce pokazac sytuacje jaka mialem i wiem ,ze nie tylko aj tak mialem ,wiec nie inni się wypowiedzą.
Zapraszam cie do zacnego działu jakim jest dział Skarg&Odwołań:)
Niby masz rację ale z drugiej strony bądź na ich miejscu ktoś by miał cave i wymówka " biegam map clickiem i dlatego mnie nieraz cofa, zawsze chodzę w te same sqm bo się tak przywyczaiłem, nie odpisałem na pytanie gm'a bo mialem muted? : \ " w tibii nie ma jak w cs'ie, że zrobią ci screnna udawadniaisz scrennem swoją niewinność (w przypadku jak nie masz czitów) i dostajesz UNBANA. Jedyne wyjście jest ogarnięta Administracja, że wiedzą kogo biorą, a nie jakiegoś przydupasa który im dobrze napisze ankietę, a w praktyce się nie sprawdza, jak to było w przypadku kilku tutorów. :)
Zawsze tak jest w moim przypadku napisali ze dostane bana na wszystkich postaciach jesli bede spamowal na rrv. Do konca nie wiedzialem za co mam bana bo bota na uhy nie mialem.
Chyba logiczne, ze gdy bijemy cos/kogos i spada nam hp do 1 to sie leczymy wiec co to za sprawdzanie?
Wezcie kogos na gore gdzie nic go nie bije i zobaczcie czy ma bota to co robicie nie ma sensu, banujecie za free bo mysliscie ze macie racje.
2 miesiace temu napisalem meila nikt nie raczyl odpisac
Neko
Zapraszam cie do zacnego działu jakim jest dział Skarg&Odwołań
Tak odpisze ten ktory dal mu bana i zjedzie go od debila.
Mialem taka sytuacje gdzie Tutor napisal "dostaniesz unnbana , pisze do Mortiisa"
Czekalem tak dlugo, ze ban minal. To tyle xD
No tak,każdy tak mówi ze nic nie ma nie ? . ale GM ma zawsze racje.
Blood Raven
05-12-2010, 13:47
Ja cię popieram w 100%, sam kiedyś dostałem niesprawiedliwie bana bijąc kingi sprawdzali czy auto uha mam.
slim shaddy
05-12-2010, 13:47
Ja cię popieram w 100%, sam kiedyś dostałem niesprawiedliwie bana bijąc kingi sprawdzali czy auto uha mam.
Właśnie o tym mówie ,że to żadne sprawdzenie ,bo to normalny odruch gracza ,że się leczy.
No tak,każdy tak mówi ze nic nie ma nie ? . ale GM ma zawsze racje.
Jezeli Gm ma zawsze racje to ja myślę ,że usuncie tematy skarg itp?
Po co ludzie mają pisać i was denerować jak i tak nic nie udowdnią ,z gory są na straconej pozycji...
@EDIT
Ale ja nie bociełem , miałem niby auto vite a chyba normalne jest ze sie leczysz kiedy bijesz potwory i kiedy ci leci hp to chcesz je odnawiac...
Stary nie wciskaj kitu, nie ma takiego czegoś jak nie słuszny ban. Wykryć wosso teraz to pestka, a nawet powiem ze dawno temu było widać kto bocił a kto nie. Ps. Bez dowodów nic nie zrobisz, temat według mnie można zamknąć.
Specjalny dział - Skarg&Odwołań cieka!
Nie ma banów za free - jestem pewien mego zdania i koniec.
Właśnie o tym mówie ,że to żadne sprawdzenie ,bo to normalny odruch gracza ,że się leczy.
Jezeli Gm ma zawsze racje to ja myślę ,że usuncie tematy skarg itp?
Po co ludzie mają pisać i was denerować jak i tak nic nie udowdnią ,z gory są na straconej pozycji...
Trzeba zrobić taki regulamin który widnieje już w wielu miejscach:
Gm ma zawsze racje
Kiedy Gm nie ma racji patrz pkt 1
.... itd itp
Co do skarg i odwołań istnieją odwołania sensowne i rozpatrywane pozytywnie dla gracza (tzn gracz jest odbanowywany), ale niestety gro odwołań, są to odwołania od botów, co do których byliśmy że ktoś go używał, a wyglądają one mniej więcej tak:
biłem se monstery napisales do mnie ja odpisalem i mam bana
lub
nie mialem bota przeciez zrobiliscie hoty to nie mozna spamowac juz?!?!?! omg lol wtf...
lub
kur***! nie mialem bota glupi ignorancie jak sie nie znasz to wypat z serwera bo ja pisze na policje ze mi pacca kradniecie!
Prośba ode mnie: nie piszcie bezsensownych tematów, które wiadomo że nie skończą się unbanem, ponieważ obie strony wiedzą że ban się należał, tylko że Administracja musi to udowadniać, a gracz wymyśla wtedy niestworzone historie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.