View Full Version : Masz dziewczyn??
Masz dziewczynę? Możecie się tutaj pochwalić ile jesteście razem, jak ma na imię itp.
@topic.
Nie mam, ale miałem dziewczynę dosyć długo (1 rok+)
@edit.
sry, ale sam niechcący zaznaczyłem w sondzie "tak", sorcia xd
@topic.
myślicie, że będziecie fajni jak sie pochwalicie, że macie dziewczyne? ;x to forum tibijskie, większość tutaj uznaje tylko jedną dziewczyne - tibie ;/
Jeśli Ty uznajesz swoją dziewczynę za tibie, to dlaczego uważasz, że każdy tak myśli ? Japierdol3. : /
Też mam dziewczynę, tak ja połowa tutaj wypowiadających się. Tak wygląda:
http://www.nk.pl/profile/19831909/monika.jpg (http://iminvincible.files.wordpress.com/2010/02/smile_hand.png)
Leże, qwa XDDDDD
nie mam , niestety nie mialem ale niedlugo pewnie bede mial mam taka nadzieje przynajmniej bo juz kogos na oku mam ;pp
Ma na imię Tibia ma 10 lat i jestem z nią już pare ładnych lat xD
a tak na serio - miałem 2 miechy ;>
Li$ek Von Lid3n
05-12-2010, 17:36
Nie mam nikt mnie nie kocha mam tylko jedna dziewczyne tibie :)
Beliarek
05-12-2010, 17:36
myślicie, że będziecie fajni jak sie pochwalicie, że macie dziewczyne? ;x to forum tibijskie, większość tutaj uznaje tylko jedną dziewczyne - tibie ;/
Andreas Jacques
05-12-2010, 17:38
Ja nie mam dziewczyny bo ta, którą kochałem powiedziała mi że nic do mnie nie czuje. Po prostu. Teraz mam depresję http://img252.imageshack.us/img252/5923/cryingc.png
Τettmeier
05-12-2010, 17:39
@Beliarek
mieć dziewczynę rzecz ludzka. Tak samo jak pić piwo albo palić szluga. Tylko wszędzie na forum przyjął się stereotyp, że jak ktoś o tym napisze to dla lansu i w ogóle, nie rozumiem kompletnie
@topic
miałem 2 miechy, zerwałem coś koło 15.11 ;] teraz mam na oku dupe ale "robi się" na razie xD
Niedługo będzie ;) Trzeba trochę poćwiczyć wpierw.
Kiedyś miałem jedną.
Dziś jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.
Teraz jak poszedłem do liceum to poznałem w ch*j kurewek.
Żaden problem teraz mieć dziewczynę, wystarczy sobie ją kupić.
Panek Kitara
05-12-2010, 18:07
Mam ile? 3tyg hehe tylko dla zabawy po nie udanym związku nie bawię się w następne to na tyle.
Devixx,to ładne masz ziombele jak lecą na mięśnie,zapytaj się ich czy dadzą Ci trochę tapety do pomalowania ścian :/
Kiedyś miałem jedną.
Dziś jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.
Teraz jak poszedłem do liceum to poznałem w ch*j kurewek.
Żaden problem teraz mieć dziewczynę, wystarczy sobie ją kupić.
Signed.
#topic
Miałem jakieś 6 miesięcy, po czym z mojej i z jej winy ze sobą zerwaliśmy.
Ero Senin
05-12-2010, 18:13
Nie mam :/ chyba zmienie orientacje !
Flamaster
05-12-2010, 18:34
@up
http://www.forum.toproste.pl/image.php?u=19095&dateline=1289719495
Taki przystojniak jak ty ?! :D
@topic
Mam:cool: Spotykamy się już od jakiś 8. miesięcy i jest naprawdę zajebistą dziewczyną.
diGiel _/
05-12-2010, 18:49
mam,spotykamy się od jakiegoś roku,ponad roku :)
Nie ma lepszej od niej ;o
Zdeka nie odpowiednie forum. Miałem nazywała się Kinga byliśmy 5 miesięcy ale jakoś nie wyszło. Teraz mam na oku Patrycję rok młodszą odemnie lub Anetę też rok młodszą odemnie. Świruje cały czas ;)
Zarexoholik?
05-12-2010, 21:29
Można powiedzieć.Kocham ją żadna nie jest taka jak ona powiem wam więcej:
To nie matka, ale wzięła mnie w opiekę,
pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
nawet jeśli wokół drwią i się śmieją wciąż i wciąż,
nawet jeśli będę sam z nią jedynie,
bo cała reszta postanowi kochać inne
Ona nie urodziła mnie, lecz kocham ją jak matkę,
nieraz mnie odrzuciła, ale będę z nią na zawsze
to miłość przed którą wielu ostrzegało,
jeśli stracisz dla niej głowę, to położysz ją za nią
Jesteś testerem leków?
#topic
Dziewczyny w tym wieku mają super sens. Może nie połowa, ale z 20% z was kiedyś pójdzie do/na liceum/technikum/studia, a wątpię żeby dziewczyny szły do tego miasta, w którym będziecie uczyć się/studiować. Więc określenie - dziewczyna - nie ma tutaj najmniejszego sensu. :O
Nie, nie mam.
..:KoMBoj:..
05-12-2010, 21:32
Nie mam...:P Ale na oku jest;)Eh pożyjemy zobaczymy co z tego bedzie :)
Nie mam, bo nie chce ;D Jak bedzie mi sie chcialo to sobie jakas znajde XDDD
Serenio?
05-12-2010, 22:22
Podobnie jak up, nie mam ale nie bo nie chce tylko bo mnie nie chce ona xdd
Mam właściwie swoje dwie wybranki serca, które muszą dzielić się mną po równo. Oczywiście wiedzą o sobie. Jedną z nich jest Monika, moja dziewczyna, drugą jest motoryzacja. : O
lollollol
05-12-2010, 22:33
mam,spotykamy się od jakiegoś roku,ponad roku :)
Nie ma lepszej od niej ;o
Moja jest lepsza.
Tak,mam dziewczyne <3 Jestem z nią od 9 miechów ;O
Mam od 4 lat z przerwami ,w sumie w tych przerwach mialem z 30 dziewczyn:) Ale teraz na stale jestesmy razem:P Pozdro
Mialem jedna, ale mnie ograniczala -.-" "Nie mozesz isc tam" "Masz do mnie przyjsc jak ci zadzwonie" itp.. Wiec powiedzialem papa i sie juz w to nie bawie od paru lat ^^ Bo jak dla mnie nie o to w zyciu chodzi ;D
Emzeto ^.^
06-12-2010, 08:11
Tak już ponad 1 rokhttp://img830.imageshack.us/img830/9582/ideaa.png
"stukamy się czy trzeba z tobą chodzić?"
ta, znam trochę inną wersję. xd
i ,w sumie w tych przerwach mialem z 30 dziewczyn:)
wspólne zabawy w piaskownicy też się wliczają? : D 30 dziewczyn, nonono +10 do lansu
Mialem jedna, ale mnie ograniczala -.-" "Nie mozesz isc tam" "Masz do mnie przyjsc jak ci zadzwonie" itp.. Wiec powiedzialem papa i sie juz w to nie bawie od paru lat ^^ Bo jak dla mnie nie o to w zyciu chodzi ;D
ta, ale każdy związek Cię ogranicza tylko w większym lub mniejszym stopniu ; )
#top
Aktualnie nie mam i nie dążę do tego za wszelką cenę jak niektórzy, których rajcuję większa ilość dziewczyn na koncie : D gdy będzie dobra okazja myślę, że nie będę miał dużych problemów ;d
Kanibaal
06-12-2010, 11:52
Niektore odpowiedzi naprawde na poziomie...
30 dziewczyn ta? A te dziewczyny wiedzialy ze z toba chodza?
@Top
Mialem, mam i bede mial ta sama :)
Aktualnie staly zwiazek nie jest mi do niczego potrzebny. Mam w chuj kolezanek i to mi narazie starcza. A jak chce poruchac to jade na jakas dyskoteke, tam same sie na chuja pchaja :)
Kironodix
06-12-2010, 18:37
Jestem desperatem i powiem realistycznie że nie mam i raczej nie będę miał chyba że to będzie jakiś cud... Ogółem nie ma takiej jaką bym chciał, a jak już się taka znajdzie to jest zajęta przez jakiegoś tępego chuja...
Mateusz Soprano
06-12-2010, 18:39
Nie, i prawdę mówiąc w życiu nigdy nie miałem dziewczyny.
@down.
Rozśmieszyłeś mnie;d;d."pewność że nikt tam kija nie moczył" dobry tekst.Ale najlepsze jak wymieniasz jaka ona ma być taką człowieku to ze świecą szukać i skąd wiesz że jak nie zazna pierwszego razu to nie będzie jej się chciało więcej i więcej i z byle kim?:D.
Aha i wnioskuję że jesteś niedostępny,ale w stosunku do dziewczyn czy że na gg? Bo napisałeś
"Szczerze mówiąc, to jedna aż czeka aż do niej napiszę, ale niestety (xd) nie mam nic na koncie, a z drugą, to już jestem przed etapem wyznawania uczuć XD Ale nie chcę, żadnej"
Nie mam, bo zwyczajnie nie chcę... Otacza mnie większość tępych, pustych, głupich suk, a te ładne, mądre, ogarnięte są albo zajęte, albo nie wiem jakie ;x Szczerze mówiąc, to jedna aż czeka aż do niej napiszę, ale niestety (xd) nie mam nic na koncie, a z drugą, to już jestem przed etapem wyznawania uczuć XD Ale nie chcę, żadnej, bo czekam na tą jedyną: mądrą, ładną, zgrabną, zadbaną, skromną, dziewicę (bym miał pewność, że nikt tam kija nie moczył...) ogólnie ogarniętą.
Berol :)
06-12-2010, 19:46
Nie ale coś się znajdzie
Może nie połowa, ale z 20% z was kiedyś pójdzie do/na liceum/technikum/studia, a wątpię żeby dziewczyny szły do tego miasta, w którym będziecie uczyć się/studiować. Więc określenie - dziewczyna - nie ma tutaj najmniejszego sensu. :O
Mam i to że za jakieś 1.5 roku będę studiował nie sprawia mi to problemu. Łódź nie jest małym miastem i nie trzeba się nigdzie wyprowadzać, jedynie co to póki nie mam prawka jest drobny problem z MPK które szwankuje, gdy się wybieram do mojej laski.
Moja dziewczyna ma na imię Ola, jesteśmy ze sobą hmm... jakoś 4.5 miesiąca. :)
Przedtem były inne, ale teraz już nie patrzę na płeć przeciwną jak kiedyś... ;)
Krulowiec
06-12-2010, 21:04
Może po ukończeniu gimbazy będzie coś , teraz nie mam zamiaru bo tak naprawdę to i tak chuja by z tego wyszło po 5~ miechach ; d
Nie potrzebna mi :D Laska to obowiązek, a ja wole iść z koleżankami do baru lub zrobić grila u mnie na działce i posiedzieć wraz ze znajomymi :D
1st R. Boonek
08-12-2010, 00:54
Aktualnie staly zwiazek nie jest mi do niczego potrzebny. Mam w chuj kolezanek i to mi narazie starcza. A jak chce poruchac to jade na jakas dyskoteke, tam same sie na chuja pchaja :)
Singed.
Juz jakis czas nie mam, nie potrzebna mi (narazie)
#Topic
Paulina, 25-go tego miesiąca minie nam pół roku.
A jak chce poruchac to jade na
... ręcznym : )
Wkur*** mnie pajacu:D Po co wstawiasz fotki z "imprez" ?? Nie toleruje ludzi ktorzy sie wywyzszaja albo lansuja tym ze sie pocaluje z dziewczyna, joł. Jestes frajer dla mnie
Nie wiem cweliku czy zauważyłeś, ale w dupie mam czyjąś opinie, bo gdybym nie miał to już dawno bym z tego forum zniknął i dał sobie z tym spokój. Po co wstawiam fotki z 'imprez' ? Po to żebyś miał łezki w oczach spoglądając na moje zdjęcia, bo na twoim zadupiu nie ma nic, nie lansuje się pocałunkiem z dziewczyną, bo miałem ich więcej niż ty kiedykolwiek w swoim marnym życiu będziesz miał, nie używaj słów flecie, których znaczenie jest ci obce.
Lolipops
08-12-2010, 08:23
Niemam,ale gdy jest mi smutno wbijam na Apo i all smutki znikają
Rapujące Skwarki
08-12-2010, 09:05
Też mam dziewczynę, tak ja połowa tutaj wypowiadających się. Tak wygląda:
http://www.nk.pl/profile/19831909/monika.jpg (http://iminvincible.files.wordpress.com/2010/02/smile_hand.png)
Paulina, 25-go tego miesiąca minie nam pół roku.
... ręcznym : )
Wkur*** mnie pajacu:D Po co wstawiasz fotki z "imprez" ?? Nie toleruje ludzi ktorzy sie wywyzszaja albo lansuja tym ze sie pocaluje z dziewczyna, joł. Jestes frajer dla mnie
Przeklety
08-12-2010, 13:10
Singed.
Hehs, nom bo ciężko znaleść ślepą.
#Topic
Tak mam. Jest w Moim wieku (16 dla tych co nie wiedzą.) Chodzimy do tej samej szkoły, jestem z nią.. 4 Miesiące?
A nazywa sie renia rączkowska? :) I uprawiasz z nia regularne stosunki?
Z Renia raczkowska to mozesz uprawiac ziemniaki Buraku : /
Singed.
Dojebałeś bo cie żadna nie chce, bo jak ci sie podoba to nawet jak czasu niemasz wyrwiesz.
Odpowiedz 13 latka...
Ja niestety już nie mam rozstalismy sie;(
Można tak powiedzieć ,że mam ;D
Chociaż to jest bardziej przyjaźń ,niż związek ;D
Jest jeszcze dużo czasu ,da się poznać dużo "koleżanek" ;p
1st R. Boonek
09-12-2010, 11:24
Hehs, nom bo ciężko znaleść ślepą.
#Topic
Tak mam. Jest w Moim wieku (16 dla tych co nie wiedzą.) Chodzimy do tej samej szkoły, jestem z nią.. 4 Miesiące?
A nazywa sie renia rączkowska? :) I uprawiasz z nia regularne stosunki?
Dojebałeś bo cie żadna nie chce, bo jak ci sie podoba to nawet jak czasu niemasz wyrwiesz.
Odpowiedz 13 latka...
Ja niestety już nie mam rozstalismy sie;(
Jak widac ciebie tez nie chce skoro sie rozstaliscie ;\ I jedno pytanko - twoj nick sugeruje wielkosc przyrodzenia?
#Topic juz mowilem :)
Trampish
09-12-2010, 22:14
Jak kilka osób up - nie mam, bo ONA mnie nie chce :< PRZEGRAŁEM ŻYCIE
Azbestowy v.62.0
14-12-2010, 20:00
W tej chwili już jej nie mam (na upartego można by o tym napisać jakieś romansidło)
Sir Tom'ek
14-12-2010, 20:35
Ja nie mam dziewczyny ;(
Mam komputer !! Mo i jeśli się liczy to Zofia Rączkowska aka Szymoneq Hardkoreq
KOT JEST MÓJ !!!! I BĘDĘ GO P-E-D-L-Ł czy to się komu podoba czy NIE ~!!~
PS.! POPIERAM Kitka ;d Pana Down \/ ;d
Nie mam i bardzo dobrze, więcej czasu na expienie!!!!!!!! Lvl same nie urosną:D
GrubyLolek
14-12-2010, 20:49
Dałem NIE.
Mam 37 lat,nigdy nie miałem dziewczyny,nigdy nie dupcyłem,miałem już 3x kontuzje ręki i nadgarstka z tego powodu,póki co niepotrzebuje dziewczyny,jak wbije 700 lvl to wtedy jakąś znajde.
:)
@up
Data urodzenia
February 8, 1993 (17)
AHA.
A już miałem nadzieję, że ktoś taki sie znajdzie.. :rolleyes:
dzołk, ofc XD
Assassin Mateusz
14-12-2010, 22:35
Na chwile obecna nie mam i uwazam, ze w moim wieku nie bardzo sie oplaca miec dziewczyne...
Tak mam dziewczyne ;) i się z tego ciesze :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.