Zaloguj się

View Full Version : Mystic (Kapitan Alkohol) Szwagier Ma?ego Kubiqa ( Barta )

TyruS aka Tyr'ek XD
05-12-2010, 21:25
Tak więc dnia 05.12.2010 dwunastoletnia siostra Mytica aka Kapitana Alkohola, Klaudia usłyszała od pewnego nieznajomego chłopaka, Młodego kubiqa(Marka) szokujące słowa "zostaniesz moją dziewczyną?" Dziewczyna nie wiedziąc co robić zgodziła się na związek. Jak sam mowił Marek kocha ją i zrezygnuje dla niej z tibijskich marzeń, zapewnił, że wkrótce ujżymy na jej palcu u nogi obrączkę. Mystic aka Kapitan jest bardzo szczęsliwy, że jego siostra ma tak hajtowego chłopaka. Dodał też, że będzie mógł sobie pograć postacią Bart .

Posta piszę na prośbę młodego małego kubiqa, chciał, aby całe apo wiedziało o jego związku !

Ryśku xD
05-12-2010, 21:27
Fajnie koledzy z vt czekają na ceremonie , mamy nadzieje że będzie dużo jedzonka i picia (alkoholu) A i mogę być świadkiem ... :)

A mistykowi życzę gry bartem ; **

A i jeszcze jedno piękną masz dziewczynkę młody kubiq ;)

Kapitan Alkohol.
05-12-2010, 21:28
Tyrek Ty świrze to miało zostać zachowane do ich ślubu : /
Ja oczywiście jestem rad z tego że będę posiadał takiego szwagra, który za rękę mojej siostry i flaszke wypitego kubusia da mi pograć postacią Bart :)
W imieniu Klaudii będę informował o postępie wydarzeń XD

Ero Senin
05-12-2010, 21:30
Dam radę wkręcić się na impreze? : [

`Artas
05-12-2010, 21:33
Liczę na zaproszonko na ślub. : [ Szczęścia przyszłe gimby. XD

Panek Kitara
05-12-2010, 21:35
Nie wiedzialem ze młody kubik aka Marek poświęci swoje życie tibijskie dla wymarzonej partnerki aka kapitanowej siostry ! to szokujące. Życzę wam dużo szczęścia,teraz możesz drogi mały kubiku sprzedać barta oraz kcc i kupować wózek dla dziecka !

Stary kubiq dowiadując się o tym czynie zrezygnował z grania na realnej tibii sprzedał również postać by zająć się ślubem swojego ukochanego kuzyna ciesząc się z faktu że będzie po raz pierwszy świadkiem u wiernego byłego tibijczyka którym jest Marek aka kubiq nie ogarniający PVP !

Nexav.
05-12-2010, 21:36
hahahaha, ale Maruś sie rozkręcił XDDDDDDDD dobry ogier z niego, klaudia na pewno niezła dupa, c' nie? hahah ;d

Berol :)
05-12-2010, 21:37
O kurde Kubiq szaleje ;/ wszystkiego naj na nowej drodze życia.

..:KoMBoj:..
05-12-2010, 21:37
Na palcu pierścionek? xD kiedy ślub?;D

Zarexoholik?
05-12-2010, 21:38
Aha, także słodkiego, miłego życia.

Wykopek
05-12-2010, 21:39
Lol młody szaleje X D tylko dlaczego nikt nie zapytał mnie o zdanie ?! On nie zrobi niczego bez mojej zgody : < W końcu ma 12 lat : oo Powodzonka.

PS. Jeśli chodzi o gre Bartem to tylko ja moge na niego wejść :<

Krulowiec
05-12-2010, 21:42
Życzę aby Marek nie sprzedał Bart'a i aby szarował go z przyszłym potomstwem a tobie Klaudio życzę abyś wbiła na APO 100 lvl , który pozwoli Ci na wykonanie ANNI I .

# Edit

Marek ( Bart ) nie próżnuje , zakupił nową chatę, niestety jest ona trochę mała.

http://i53.tinypic.com/eal3l0.jpg

Wydaję mi się, że Bart gdy zarobi trochę pieniędzy na path bądź ward i zakupią dorodną ville na słonecznym ank bądź skromny domek na zimowej senjii a może na wyspie bogaczy oby Bóg miał ich w swojej opiece.

Kapitan Alkohol.
05-12-2010, 21:54
Wraz z Pawłem (Tyrkiem) stwierdziliśmy że zesfatanie Klaudii i Marka było pierwszą akcją agencji towarzyskiej Mystic&Tyrek. Kolejnymi ofiarami będą Piotrek aka Pmpalini oraz Apowska miss piękności - Kingusia ! O postępach naszych akcji bedziemy informowali na bierząco.

Zarexoholik?
05-12-2010, 21:56
Wraz z Pawłem (Tyrkiem) stwierdziliśmy że zesfatanie Klaudii i Marka było pierwszą akcją agencji towarzyskiej Mystic&Tyrek. Kolejnymi ofiarami będą Krzysio aka Mały Zarex oraz Apowska miss piękności - Kingusia ! O postępach naszych akcji bedziemy informowali na bierząco.

Krzysio jest koksem, a co za tym idzie jest samowystarczalny, więc zapomnijcie!

TyruS aka Tyr'ek XD
05-12-2010, 22:23
Piotr ejkej Pamalini wraz ze swoją przepiękną Apowską miss Kingusią postanowili wybrać się na egzotyczną wyspę, Volcano. Idąc na długi spacer musieli omijac dziury z krwiopijczymi zombie. Piotr chcąc pokazać jakim jest koksem przypierdolił w drzewo z ktorego spadł golden backpack pomarańczy, gdy zaczął zbierać pomarańcze z ziemi, zobaczył pełzającą larwę. Panpa chcąc udawać Beara grylca pomyślawszy, że dostarczy mu ona wiele wartości odżywczych zjadł ją ze smakiem. Chcąc poczęstować swoją ukochaną, aby wzięła kęsa larvy, jak przystało na świnię, odgryzła mu pół ręki. Piotr zmartwiony całą tą sytuacją, stwierdził, że kinga nie jest dziewczyną jego życia. Jakby tego było mało, zza palmy wyłonił się były mąż Kingusi - Edzio First (bez prawej ręki). Piotr widząc to, stwierdził, że nie był jedyną ofiarą tej krwiorzerczej bestii. Tak więc jak widać nie wszystkie historie kończą się happy endem, więc uważajcie jakie sobie dziewczyny wybieracie, nie częstujcie ich jedzeniem z ręki bo możecie trafić na taką bestię jak Kingusia.

Pamiętajcie równiez, że najlepsze dziewczyny wybiera agencja towarzyska Mystic, Tyrek & Karol.(Korzystajcie z naszych usług, sfatamy za kcc)

Kapitan Alkohol.
05-12-2010, 22:25
Piotrek łączymy się z Tobą w bólu z powodu nie udanego związku, ale pamiętaj że tego kwiatu jest pół światu ! Tak jak napisał Tyrek - sfatamy za kcc - zapraszamy do naszej agencji XDDDDDDDDDDDD

Ryśku xD
05-12-2010, 22:29
yhy ...

biedny pampa stracił miłość swojego życia ... ;/

A tamta jest taka cycata że jej się mleko z cyców wylewa , i pampa by miał picie do końca życia ...

Ale nagle się z proszkowało w jej cycach ... ;/

Ale poszli na ankaros i złapali bally i ugotowali na obiad .

Ale po nich mieli obstrukcje i padli koło siebie jak gołąbki i gruchali i wygruchali młodą kingusię aka czołg ;/

Devixx
05-12-2010, 22:31
Piotrze mam nadzieję, iż dźwieki naszego kochanego UMC UMC Cię wspomogą w tych ciężkich czasach. Coś masz pecha do lasek :/ Najpierw jedna z rakiem teraz jedna co opierdala swoim chłopom ręce ;d
Piotruś może przejdź na gejów ;d

Krulowiec
05-12-2010, 22:34
Sądzę , że Piotr trafił na swoją wybrankę życia, ona nie zbyt piękna , ale za to umie ugotować barszcz czerwony, on potężny macho [?].
Dobrali się jak pięść do nosa, aczkolwiek Edzio moim zdaniem nie odpuści , knuje nikczemne plany z Dziurką.

silver ghostek
05-12-2010, 22:45
No to Pampa ma zajęcie! Będzie księdzem. XDDDD Obrączki zakupione? Chętnie wpadnę na ślub, bo muszę walnąć drina z moim ziomem Mysticusem, bo mówił, że bez tego nie będzie nauki rapowania. : /

Ero Senin
05-12-2010, 22:47
Widzę że agencja nie próżnuje...
Może i ja się zgłoszę ? ile to kcc kosztuje?????

Woder (: !
05-12-2010, 23:29
@Up

zapytaj sie mystica "Kapitan Alkohol"

@TOP

Aha oki n/c x d.
Rob sobie jeszcze jaja xd.

@EDIT

Przynajmniej jest 1 plus.
WYSKAKIWAC Z KCC X D

Assassin Mateusz
08-12-2010, 20:39
Ladna beka z tematu XD! Robcie wiecej akcji ! :D

1st R. Boonek
08-12-2010, 20:46
Dobrze tak pampie, teraz jak bedzie bugowal vt albo mnie przenosil, poszczuje go kingusia, poswiece swoja reke !

#T nie no gratuluje miejmy nadzieje ze slub odbedzie sie niebawem bez zadnych przykrych wypadkow xd powodzenia na nowej drodze zycia XD

Grot
08-12-2010, 20:52
HEHE GRATULUJE MLODY KUBIQ TEGO JAKŻE TRAFNEGO WYBORU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DASZ COS??????? :confused:

Zarexoholik?
09-12-2010, 15:30
Aha, to ładne rzeczy dzieją się pod moją nieobecność! Uważajcie na edzię, dowiedziałem się od swojego informatora z jeblicza, że wraz z porucznikiem dziurewiczem polują na latającego warda, z którego pomocą zamierzają porwać naszą apowską fionę - curwusię. : [

Goody
09-12-2010, 15:32
Mystic i Tyrek powinniscie zacząc pisac jakies bajki dla dzieci/opowiadania.
Zarex Twoje nie smieszne. :|

Panek Kitara
09-12-2010, 21:25
pff,cała prawda o mnie i kingusi wyszła na jaw ;D beke mam z was =//

GrubyLolek
11-12-2010, 21:50
12 letnia dziewczyna ma chłopaka? ... to jest 6 klasa podstawówki? :| Ile ten Bart ma lat? (27? xD)

TyruS aka Tyr'ek XD
11-12-2010, 22:01
@up
Młody ma 12. XDDDDDDDDD

@top
Narazie brak weny, tymczasowo nie bedzie beki. hehe

Grot
11-12-2010, 22:01
#up
huju sekundy

#t.

jeszcze raz gratuluje wyboru :)

13-12-2010, 23:34
Ej rozwod mam :(.
A jeszcze nawet kur*a slubu nie bylo !

Xienu$
14-12-2010, 07:16
Tyrek Ty świrze to miało zostać zachowane do ich ślubu : /
Ja oczywiście jestem rad z tego że będę posiadał takiego szwagra, który za rękę mojej siostry i flaszke wypitego kubusia da mi pograć postacią Bart :)
W imieniu Klaudii będę informował o postępie wydarzeń XD

to dostanie bana za dzielenie konta

@top
strasznie się uśmiałem z waszego przedszkolnego humoru ;/

Vinai
14-12-2010, 07:31
Nie no gz , życze powodzenia ;o

Kapitan Alkohol.
14-12-2010, 20:16

@top

Fakt że nas to bawi i mamy w chuj beke na vt z tego XD!

Tak jak Tyrek napisał - chwilowy brak weny, aczkolwiek musimy coś obmyśleć ;]

Keszuwa
15-12-2010, 17:17
Klaudia bedzie moja! Mlody solo za podstawówą ! Zobaczysz zapierdole Cie jak ja ruszysz!

19-12-2010, 22:52

@top

A ja z twojej kosmatej mordy.
Gdy chce sie posmiac wlaczam twoje zdj.

Klaudia bedzie moja! Mlody solo za podstawówą ! Zobaczysz zapierdole Cie jak ja ruszysz!

W poniedzialek o 17 na boisku oki ?

@EDIT DLA CZECZENA

http://i53.tinypic.com/nlel48.jpg

Brain
19-12-2010, 23:05
nie częstujcie ich jedzeniem z ręki bo możecie trafić na taką bestię jak Kingusia.

Pamiętajcie równierz, że najlepsze dziewczyny wybiera agencja towarzyska Mystic, Tyrek & Karol.(Korzystajcie z naszych usług, sfatamy za kcc)

dziewczyna ma apetyt

@czeczen
http://znam.to/userfiles/R/028/R028-861bdda.jpg

@topic
Życze wszystkiego dobrego bartowi na nowej drodze życia. Może coś swym mieczykiem zawojuje

Berafito Ryathhh
20-12-2010, 08:41
ehehehe beka :dd

albo nie

gringo guantanamo
20-12-2010, 09:05
ale wy smieszni, boki zrywac, ale sie usmialem, hohohoh ahh oh oh moj bęben.

mniej niz zalosne