PDA

View Full Version : Kilka pyta? !

W&^
06-12-2010, 08:42
Dlaczego balans jest taki jak jest?- Wasza opinia :]
Dlaczego Mortiis nie dotrzymuje słowa?
knight nie miał się nigdy więcej leczyć od rp :|
Jak długo tak będzie? :x
I kto robił ten balans?
Jakby ktoś nie zrozumiał to ja nie płaczę tylko się pytam :[

Romus
06-12-2010, 11:30
A ja na wszystkie twoje pytania odpowiem ci jednym zajebistym slowem..... "HOTY". Dziekuje.

Bambucha Rook
06-12-2010, 14:33
A ja na wszystkie twoje pytania odpowiem ci jednym zajebistym slowem..... "HOTY". Dziekuje.

Tylko popatrz z tej strony jezeli usuna hoty to bedzie znowu bardzo duzo wosso scarow itp. wprowadzili to zeby ulatwic gre i zminimalizowac boty

Takie balansy za chujowe i dlatego m.in z tego powodu nie gram :<

Posiu
06-12-2010, 14:45
kto tak postanowił Gracze na test servie.

W&^
06-12-2010, 16:23
Tylko popatrz z tej strony jezeli usuna hoty to bedzie znowu bardzo duzo wosso scarow itp. wprowadzili to zeby ulatwic gre i zminimalizowac boty

Boty byly i są tylko teraz są trochę innego rodzaju np
na
e ringa - Kevinek
auto atak - Zarex aka Sarumar
I sh :/

Romus
07-12-2010, 13:48

Mylisz sie kolezko i to bardzo. Na serwie jest tylko garstka ekow ktorzy nie boca. Reszta napierdala na auto uhu i auto manasie bo teraz nie da sie tego wykryc. Kiedys za bocenie chociaz byla kara a teraz boty sa "legalne". Dlatego nie pierdol mi tutaj bo gran na tym serwie od samego poczatku i znam wszystkie tajniki tej gry. Elos

Przemas
07-12-2010, 14:47
niech usuna hoty przyjma tyle tutorow ile bd trzeba do pilnoania boterow i bd wkoncu balans

Lagga v3
07-12-2010, 14:59

stary , zauwaz ze hoty jakos nie pomogly w zlikwidowaniu botow. bot zawsze byl i bedzie botem i tak pozostanie,

czemu mortiis nie dotrzymuje slowa ?
mysle ze ma powoli juz wjebane w ten serwer i na glupie dzieci , ktore graja na tym otsie.

Przyznajmy sie. ten ots z dnia na dzien jest wiekszym syfem . Nie jest to wina administracji lecz graczy .:)

Soi
07-12-2010, 15:46
Z roku na rok dzieci komputery dostaja coraz wcześniej, ja zacząłem swoją przygode z komputerem w wieku 7-8 lat a internet ok.10-11. A teraz? Dziecko w wieku 4 lat potrafi już w tibie grać bo starczy brat gra. z roku na rok bd coraz więcej takich osób i tego nie upilnujecie. A ots? To wina graczy i ogólnie starszego pokolenia które wyrosło z tej gry. Jeszcze 5-6 lat temu tibia nie była taka zła w porównaniu do reszty gier (graficznie itd.) A teraz? porównajcie wowa do Tibi, to się samo dzieje to nie jest wina graczy/modów itd....
A balans- zawsze był zjebany..

Saylor
07-12-2010, 20:12
Ja was ***** nie rozumiem. Nic wam się nigdy nie podoba.

Najlepiej przestańcie grać i będziecie mieli spokój.

W&^
07-12-2010, 22:55
Ja was ***** nie rozumiem. Nic wam się nigdy nie podoba.

Najlepiej przestańcie grać i będziecie mieli spokój.

Serwer jest dla nas a nie odwrotnie.
Moim zdaniem, ekipa powinna brać pod uwagę nasze zdanie !
I mieć też trochę mózgu, nie ulegać dupolizą

James
07-12-2010, 23:51
Serwer jest dla nas a nie odwrotnie.
Moim zdaniem, ekipa powinna brać pod uwagę nasze zdanie !
I mieć też trochę mózgu, nie ulegać dupolizą
1. Co znaczy "dupolizą"?
2. Ekipa brała pod uwagę zdanie graczy, zaryzykuje nawet stwierdzenie że zdanie, opinie i uwagi graczy były głównym czynnikiem wpływającym na obecny balans, więc ten temat jest dla mnie bez sensu...
3. Z racji braku mózgu niektórych wypowiadających się (autora) zamykam.

Ps. Powstało już wiele takich tematów, dlatego zakładanie kolejnych mija się z celem, skoro zawsze odpowiedź jest ta sama: gracze sami wpłynęli na obecny balans, Administracja nie wzięła sobie tego z kapelusza Copperfielda.