Zaloguj się

View Full Version : Banda idiotów - nie róbcie expa x 10.

Sensimila <3
06-12-2010, 18:51
Stwierdzam, że gdy dajecie expa x10 to ludzie zmieniają się w krety*** i debi***, i wbijają na respa.

Zalogowałem okoł 18:00, chcąc coś poexpić. Patrze Msc Cod wolne to expie. Przez 15 min wbiły 4 osoby chcąc dobić 10%, 20%, 15%.

Online: 300 osób, z czgo 280 to dzieci, którym idzie wybaczyć, ale i nałogowcy którzy jeszcze bardziej się psują, tyle na ten temat. Jaka jest wasza opinia?

Co kolejny chce dobić, pisząc zajęte dostaje odp, sry za wulgaryzmy:Wypierdalaj dobijam, ***** chuj mnie to obchodzi że zajete, Pierdol sie matkojebco itd

Z porządnego serwera, zrobił się burdel nałogowców aka kretynów :/

Orson_Pall
06-12-2010, 18:57
beka, wbilem rano 15 lvli na x5, wbijam teraz, patrze x10 XDD masz racje, teraz kazdy wbija ;c

Arshavin
06-12-2010, 19:00
Dobrze mowisz, jednymsłowem BANDA FRAJEROW I DEBILI . Nie bede wymianiec nickow niektorych allegro kidow ktorzy leca na fraga a nastepnie przychodzi do ciebie z calym apo cie napierda***

Xienu$
06-12-2010, 19:02
największym imbecylem jesteś ty... jak ci wibjaja to ich zabija...

masz pecha i tyle.. jak się nie potrafi napisać raportu albo odpalić p to tak jest -.-

1st R. Boonek
06-12-2010, 19:06
Ja na to jak na lato stoje w city afk ogladam tv i czekam az wylacza 10x bo sie nie da expic ;d i szczerze mowiac na expie 5 idzie szybciej niz na 10x (liczac to ze 632742 noobow sie wbija)

Goatee 2.0
06-12-2010, 19:07
Xenius idiotko, zawsze tak jest na x10..

#
A Tobie, autorze tematu radziłbym przestać płakać. Właśnie udowadniesz jaki jesteś uzależniony, że expić nie możesz ;]

Zarexoholik?
06-12-2010, 19:08
Ja też bym wbijał na respa jakby expił tam ktoś kogo uważam za debila. Osoby neutralne mają u mnie lajt, ale nie dziw się, że ktoś ci wejdzie na respa i będzie wybijać. Dziwne, że są w ogóle za coś takiego bany, jak 'respy' tzw. exp roomy są tylko na Expgardzie. Respy bally na ank, ms'ów na ank, czy inne miejsca to nie są respy dla jednej osoby tylko dla wszystkich. Co do msc to możesz pisać raporty, ale to i tak ci nie da. Możesz zabić, ale i tak wróci, bo ma w dupie 1-3 sc. Jedyną możliwością jest shar expa. (:

$ëтhaη
06-12-2010, 19:08
#Xienu$
Wiekszosc noobow to koledzy tutorów wiec co da napisanie raporta? Poza tym jak ma zabic kogos z wiekszym lvlem.

Wolalbym lota razy 2 a exp zostawic normalny.

pomozplz
06-12-2010, 19:14
omg standart przestancie grac i tyle :D

Joogi
06-12-2010, 19:16
Normalka, dlatego myslalem gdzie by tu expic gdzie dzieci neo nie chodza, poszedlem na urge ank i wise cod teraz cisne ;D Wiedzialem, ze na lost island bedzie gromadka z przedszkola to nawet tam sie nie zaszywalem XDDDDDDDDDDD

Azbestowy v.62.0
06-12-2010, 19:17
Stwierdzam, że gdy dajecie expa x10 to ludzie zmieniają się w krety*** i debi***, i wbijają na respa.

To uczucie, gdy grasz sobie na rooku i masz wolnych respów do wyboru do koloru :cool:

Myst
06-12-2010, 19:17
No oczywiście wbiłem na ank dracule big resp wolny, expie, a tu tak se wbija jakiś bot 290 level niby na chwile, ale wkur. ale poszedł expie kolejne 10 min next frajer wbija i znowu przeszkadza expić :(, tak to jest już na APO :(

Kurczak
06-12-2010, 21:08
Online: 300 osób, z czgo 280 to dzieci, którym idzie wybaczyć, ale i nałogowcy którzy jeszcze bardziej się psują, tyle na ten temat. Jaka jest wasza opinia?

Zrobiłeś ten temat i piszesz jaka ta administracja jest głupia i ile dzisiaj nałogowców gra w tibie. Ty też jesteś tym nałogowcem, bo zamiast sobie powiedzieć " Dzisiaj nie gram w tibie bo nie da się expić " to robisz ten temat. Daj sobie spokój dzisiaj z tibią, a jutro wrócisz do normalnego expienia.

.Vimpexx.
06-12-2010, 21:11
Zrobiłeś ten temat i piszesz jaka ta administracja jest głupia i ile dzisiaj nałogowców gra w tibie. Ty też jesteś tym nałogowcem, bo zamiast sobie powiedzieć " Dzisiaj nie gram w tibie bo nie da się expić " to robisz ten temat. Daj sobie spokój dzisiaj z tibią, a jutro wrócisz do normalnego expienia.

Zgadzam się z Tobą...

@Topic

Z jednej strony Administracja dała exp dlatego, że jest święto, ale z drugiej strony w ... osób nie idzie wtedy do szkoły i expi (wolą wjeb... te 15 lvl czy ileś tam, niż iść do SQL :{ ).
Moim zdaniem ten exp 10x jest nie potrzebny, bo i tak szybko lvl leci, a sam Santa Claus by wystarczył i te prezenty od brodatego :D

Patryk1551
06-12-2010, 21:20
Jak expiłem na wakacjach na umach to nawet w nocy potrafili wbijać na respa. Najlepszy sposób - stoisz i blokasz respa. Koleś wkurwia się, zabija cię 1-3 razy potem fragi się kończą i wkurwiony idzie gdzieś indziej, a ty expisz dalej.

G_R_U_L_I_X
06-12-2010, 21:26
Od dawna wbijali na respy. Po prostu znajdź takie respy gdzie nikt tam praktycznie nie chodzi i bij expa. Może wydaje się to śmieszne, ale jak szybko bijesz to msc ank (stare respy) tak zwane widły, ms na ank koło um itd. Dobrego gracza określa się po tym, że nie narzeka tylko przechodzi do działania. Dobry gracz jest jak "Mak Gajwer" wyjdzie cało z wyjątkowej sytuacji. Wyjątkową sytuacją jest tutaj brak wolnych respów. To chyba prosta logika, stworzona przez prostego użytkownika. A i jeszcze coś do tematu.Tutorowie/GM kiedyś tego "wbijania" na respa pilnowali, ale jak nadeszło era botów to zajmowali się tylko botami. To dzięki WAM jest chaos. I jak to mówią z chaosu wyłoniły się dwie postacie o podobiźnie człowieka. A to był neko, oraz pianka. Z neko nic dobrego nie mogło wyjść tylko dzieci neo co są na serwie ;/, a z pianki hmm sami wiecie te cinqi itd, zbierali się boty na Agorze pod domkiem pianki.

Li$ek Von Lid3n
06-12-2010, 21:37
Racja expie na respie gdzie codziennie niema zadnej osoby prawie nieraz 1 - 2 ale zadko bardzo. A tu dzis niemoglem poexpic sobie ;p

Posiu
06-12-2010, 21:46
grałem sobie 100 ekiem i nooby niektóre leją mnie i dupa z tego exp x 10 .

Akuz
06-12-2010, 23:19
Nie wiem co chcesz osiągnąć tym tematem? Nikt cie do expa nie zmusza, nie musisz sie użerać z ludzmi na respach, po prostu wyloguj sie i elo. A wbijanie na respa? Od zawsze tak bylo i czy jest exp 10x czy 5x tez wbijają.

Karpek
06-12-2010, 23:24
Exp x10 jest zdecydowanie za często... powinni go dawać max 2-3x do roku, a nie co kilka tygodni i na każde święto. : o
Niedługo będą dawać exp x10 co niedziele bo swięto. xdd

Ktoś II
07-12-2010, 00:58
Administracja chce jak najlepiej, a tu jakiś bałwan napisze, że to banda idiotów.
Koleś szczym ryj i idź na sanki.

James
07-12-2010, 01:05
Administracja chce jak najlepiej, a tu jakiś bałwan napisze, że to banda idiotów.
Koleś szczym ryj i idź na sanki.

Dokładnie, idz na sanki i lepić bałwanki.
Ponieważ powiększony exp niedługo się pewnie skończy, to temat zamykam, a autora nagradzam gromkimi brawami za pretensje skierowane pod adresem Administracji.