View Full Version : Rook-nowe expowiska
Witam chcialbym dac swoja propozycje dodania czegos nowego na rooku. Otoz moja propozycja polega na zrobieniu statku (np na poludniu od dp, nic tam niema wiec nikomu niebedzie przeszkadzalo to), ktory przenosilby nas na wyspe nowych monsterow, Dark Dwarfow, placiloby sie za przeplyniecie np. 2cc,a bramka lvlowa byla by od 222 lvla.Mozna by zrobic jeszcze jakis quest na tej wyspie. Lecialo by z nich to samo co z BK i Dakow ale szybciej, dawaly by np 12500 expa i mialy 2000 hp, a bilyby tyle samo co Darki.
no w sumie może byc bo to twoja propozycja ;d
ale zaraz będzie spam ze za szybko będzie lvl szedł... its
Gra jest dla graczy i level jest dla graczy, jestem na tak.
acha, szybszy lot, exp. Chyba żartujesz??
Zdecydowanie na NIE. I tak na rooku w 75% wychodzi się na +.
To rook btw. ciągle coś dodaja na rooka.
Wystarczy.
Azbestowy v.62.0
07-12-2010, 19:02
Tak chaotycznie napisanej propozycji dawno nie widziałem. Jestem na nie, bo powinieneś przedstawić swój pomysł w sposób bardziej spójny. Ponadto zawsze jakiś resp/jakaś jego część jest wolna, więc potrzeby tworzenia nowych miejsc nie ma.
Dodają na rooka bo na rooku dużo osób gra bo ma w sobie to magiczne cos i na rooku można się jeszcze wybic a na mainie bez kupna postaci na 1k levelu to już cieszko.
No jak to wujcio Azbestowy napisal chaotycznie, ale idzie zrozumiec. Jak cos to niech juz dorobia respy darkow/bk, bo nowy potwor jest niepotrzebny ; )
Sory bardzo, ale zobacz jakie są już lvle na tym rooku. Wszystko przez Dark Lordy... Dodacie taki resp to znów lvle pójdą w górę. Wiem, że temat ten nie dotyczy Maina, ale gracze na main nie gardzą Wardami, na którym dotychczas mają najlepszy exp. Więc póki jeszcze nie idzie wam źle na Darkach więc bym nie dorabiał tych nowych respów.
ps; propozycja napisana pochopnie i chaotycznie.
#t
Sory, ale nie.
Slimów jest bardzo dużo zarówno na facc jak i na pacc.
Ponad to małe levele mają teraz skeleton snipery do expienia.
Więc uważam że jest ok.
Na rooku nie gra aż tak dużo ludzi.
Weźmy wyspe dark lordów, miejscówki:
-Górka
-Kopalnia
-steele
Ponadto na darkach można expić na bs'ie-wersja facc.
jest dużo bk.
Respy facc i mega big resp pacc.
Jest jeszcze droga na ani z darkami.
Na wsypie skeletów też jest miejscówek.
Mamy respów a respów tylko ich nie zauważamy.
Pewnie piszesz ten temat dlatego ze nie miałeś gdzie expić podczas wczorajszego exp x10.
#jestem na nie.
Zarexoholik?
08-12-2010, 23:23
Pytanie: 'Po co?'. Na rookgardzie dodali tyle nowych rzeczy, miejsc, mobów, że dodawanie kolejnych spowoduje to, że ludzie przestaną expić na tych na których expienie stanie się nieopłacalne. Także jestem na NIE.
Bezsens(?)
Po pierwsze - nazwa potwora jest głupia ,po drugie - po co dodawać potwory za 12500 experience ,skoro większość wybierze dark lordy ,i ostatnie - NIE MASZ GDZIE EXPIĆ?
Kolejna zbędna propozycja ,wkońcu na rookgardzie dodadzą Sapphire eta ,może klapki ;OO
Kierownik
10-12-2010, 13:00
Temat niepotrzebny, na rooku jest dużo miejsc do expa, wystarczy sobie poszukać, albo najlepiej kupić pacca i masz raj:).
@top
NIE
G_R_U_L_I_X
10-12-2010, 14:18
Ja jestem za tym zdaniem "Nie róbcie maina na rooku." Przecież i tak i tak jest baaaardzo łatwo na tym roku to czego jeszcze chcecie nie rozumiem tego?
@topic
ofc niet.
Mozna było by coś takiego dodac, albo powiekszyc respy Dark Lordów.
KASY na roku jest wystarczajaca duzo jezeli mial by byc jakis statek to cena przeplyniecia powinna kosztowac 2sc a nie jak ty to napisales 2cc...
Potwory proponowalbym od 400 lvl a nie od 222 bo 200 lvl maja na czym expic ;P - pomyslcie o mr fszy ciagle tylko skielety ;O
Ofc nie podoba mi sie ten pomysl na statek wolalbym jakiegos questa jak na mainie jest bh niech na roku bedzie dsm albo cos drozszego ;)
@topic
Hmm obojetny mi twoj pomysl ale napweno trzeba by go dopracowac...
Nie gram na roku wiec nie wiem ;P
Animowany Anonim
10-12-2010, 15:02
Jestem na nie. Pomysł mi się podoba, ale nie podoba mi się jego wykonanie...
1. Jak już nowe respy, to na terenach rookgardu ;) Jest kilka miejsc nie zagospodarowanych ;)
2. Twój potwór będzie najgorszym pomysłem jaki mógłby być. Exp wolniejszy niż na bk na 222 lvl'u żeby mieć loot? ;< Niee ;x
Jestem na nie :)
Macie już dużo respów więc po co więcej?
Potworki z których leci to samo co z Bk i Darków hmm...Nie za dużo kasy macie?
Jestem na nie , i tak dużo macie expowisk i kasa taka sama więc to nie ma sensu -.-
_Morfevious_
10-12-2010, 15:25
Stary - przestań. To jest rook, zatem jakikolwiek statek nie wchodzi w grę :D. Co do nowych respów - są zbędne. Fsza i inni cisną bardzo szybko z lvlem, co mówi samo za siebie.
Jestem niestety na nie.
Gogeta SsJ2
10-12-2010, 18:52
Poyebało ? to co teraz jest to nawet rokiem nie mozna nazwac 700 lvl z nimfa .
Kasy i tak juz jest za duzo , respow tez dosc , wiec raczej nie przyjdzie .
Devorious
12-12-2010, 09:35
@up Może uzasadnisz kapciu?
Jak dla mnie całkiem dobra propozycja. Lecz mam jedno ale, co do lootu z owego potwora. Jak dla mnie trochę z nim przesadziłeś, powinien być trochę zmieniony lub zostawić tak jak jest ale za to zwiększyć siłę potwora.
No ale to dopiero tylko propozycja ;)
Sensimila <3
12-12-2010, 12:25
Jestem na NIE. Praktycznie nie zrozumiałem twojej propozycji, pisz ze zrozumieniem. Ogólnie to co wyczytałem to bezsens.
mogą dodać takie potworki ale najlepiej .. bez lota .. bo potem nikt nie będzie exp na bk wiec mogą dodać ale lot ??... słaby jak by był tak Boh/C helmet/k axe i tam jakies p sety i gp
niech wbijaja 800lvle dalej
jebnijcie sie w czola :l
_
nie -.-'
Diduus v.0.2
15-12-2010, 18:00
Jestem na tak ale z modyfikacja ze strony administracji :>
..:KoMBoj:..
15-12-2010, 20:15
Jestem na tak. Nowe respy rook przydadzą się zawsze.
Jestem na tak , ale droższa cena ubyło by kasy i high lvl nie wpadały by mniejszym np na bk . Jak ostatni mi .
Respów jest dużo ale np resp z Demon Rookerem by się przydał .
Krulowiec
25-12-2010, 09:35
Na rooku jest coraz mniej ludzi a Ty chcesz jeszcze dodać nowe respy, nie wiem po co skoro i tak niektóre respy stoją wolne.
Szulcyk Aka Esine
25-12-2010, 18:32
Sory bardzo, ale zobacz jakie są już lvle na tym rooku. Wszystko przez Dark Lordy... Dodacie taki resp to znów lvle pójdą w górę. Wiem, że temat ten nie dotyczy Maina, ale gracze na main nie gardzą Wardami, na którym dotychczas mają najlepszy exp. Więc póki jeszcze nie idzie wam źle na Darkach więc bym nie dorabiał tych nowych respów.
ps; propozycja napisana pochopnie i chaotycznie.
#t
Sory, ale nie.
Bramka na statek mogła by być od 500lvl np bo taki Fsza niedługo będzie miał dark lord'a na hita ;s
Kolejna zbędna propozycja ,wkońcu na rookgardzie dodadzą Sapphire eta ,może klapki ;OO
Ja bym się nie zdziwił jeśli za 2 lata dodadzą jak na main za 2 lata będą itemy co dają 30% do magii itp 2 lata TEMU to by było nie do pomyślenia...
Więc :)?
@topic
Oczywiście, że jestem na tak
Propozycja odrzucona
Komentarz: Propozycję odrzucam ze względu na wynik sondy oraz fakt, że autorowi chyba bardzo nie chciało się jej pisać. Nieprzemyślane, brak opisów, napisane na szybko.. Nie liczcie, że będziemy przyjmować takie propozycje. :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.