View Full Version : Czerwona Runa
Witam. A wiec tak kupiłem sobie jakieś 2 miesiące temu pacc rune i teraz dopiero chciałem sobie ja uaktywnić po czym zamieniła się w Czerwona Rune 21:44 You see a spell rune for level 0.It's an "rune" spell (1x).It weighs 1.2 oz. Prosze o Pomoc!
Arshavin
08-12-2010, 21:46
Runa jest zbugowana , napewno tez nie dostales pacc napisz do gm albo na email do ktoregos to Ci wymienia
Runa jest zbugowana , napewno tez nie dostales pacc napisz do gm albo na email do ktoregos to Ci wymienia
Dalem juz raporta i Magik powiedzial zebym zrobil temat na forum czekam az Mortkis to przeczyta ;p
napisz pw do Tygrysa
on na pewno ci pomoże ;d
Tak juz to zrobilem teraz czekam na odpowiedz :]
Sensimila <3
08-12-2010, 23:30
Był już taki przypadek, jeżeli napisałeś do Tygrysa to tylko czekaj na odp, on na pewno rozwiąże twój problem.
Czy odezwie sie wkoncu jakis admin ??!! Dlugo mam jeszcze czekac na jedna odpowiedz. To jest wasz blad wiec powinniscie go naprawic jak najszybciej
Ja napisałem na pomoc*********.pl i już miesiąc czekam na odpowiedź :(
Kase to bierze od strzału ale zeby cos w zamian to ni...
MoScUttER O.o
09-12-2010, 20:45
napewno to naprawia nie ma takiej opcji :) moze to potrwac troche ale napewno to naprawia :D
Musisz napisać na następujący adres :
Problemy z płatnościami, opóźnienia w dostarczeniu płatnego konta, pytania o możliwości promocyjnego konta, sugestie dotyczące PACC.. i inne pytania tego typu, prosimy wysyłać na adres pacc*********.pl
Wiadomości niezwiązane z Premium Account wysłane na podany wyżej mail nie będą rozpatrywane. Tak więc prosimy o niespamowanie pod ten adres w innych sprawach - jedynym dozwolonym tematem jest PACC.
Na pewno Ci odpowiedzą (:
Problem został rozwiązany.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.