PDA

View Full Version : Update :D

Cytexx
08-12-2010, 22:35
Co sądzicie o update;>.

Rapujące Skwarki
08-12-2010, 22:40
Sądzę, że właśnie się dowiedziałem, że jest update.

Voomex
08-12-2010, 22:44
a ja nie wbijam narazie na tibie bo zal noobow bedzie ktorzy bija wszystko co sie rusza

Karpek
08-12-2010, 23:19
Do dupy ta nowa tibia. Żadnego klimatu.

^Aquilezs^
09-12-2010, 03:51
Cipsoft teraz wlasnie pokazal jak mozna zniszczyc gre w 5 minut.

.Vimpexx.
09-12-2010, 06:24
Beznadziejny Update, gorzej się rl Tibi nie dało zniszczyć, niż teraz, to co dodali.
: [:mad::mad::confused:

Xienu$
09-12-2010, 07:15
Cipsoft teraz wlasnie pokazal jak mozna zniszczyc gre w 5 minut.

ale można tez ściągnąć normalna gre... nie w wersji flash

SedaN*
09-12-2010, 11:45
Płaczecie, a nawet się dobrze nie orientujecie. Klimat może trochę ucierpiał, ale exh np. dla ms'a z exori~ jest taki sam, więc lajtowo można bić earthy, watere : ]

~Paso~
09-12-2010, 21:28
Powiem tak po tym uptade licczba graczy na rl tibi spadnie o 40%, kont na allegro bedzie 2x wiecej powniewaz kazy bedzie sie chcial tego pozbyc znam kilku rl 250+ ktorzy wlasnie sprzedaja chara przez to uptade.
Uzywanie czarow obszarowych co 60 sec - padrowia
Uzywanie czarow typu wave 30sec - parodia
Czar dla pala exana mort od 100 lvl leczocy po chuj wie ile % - pozdro
Sd uzycie co 5 sec - lol ; d
Uzycie alavanche rune co 6 sec - pozdro poexpione
Teraz druidzi ktorzy expia na lizardach na ue/czy ms z visa na frostach maja juz poexpione teraz zeby wyexpic chara takiego 100 ms jak dawaniej na visach to nie mozliwe chyba ze przez jakies 2 msc ; O
@TOP Podsumowujac gowno a nie gra z Tibi cha zrobic metina ;O
Pall nie do zabicie jedynie na combo jescze lepszy balans bd miec niz na Apo HAH
tyle z mojej strony - Paso

Płaczecie, a nawet się dobrze nie orientujecie. Klimat może trochę ucierpiał, ale exh np. dla ms'a z exori~ jest taki sam, więc lajtowo można bić earthy, watere : ]

Tak masz razje mozesz bic sobie z visow i exp tez masz pro elo / VIS HURY CO 30 SEKUND ROZUMIESZ ? WIEC WG MNIE EXP/H BEDZIE MNIEJSZY NO CHYBA ZE TY POTRAFISZ - POMYSL ;S
Nawet na czar leczacy masz ext wiec GOWNO WIESZ BO NIE GRALES NA TEST SERVIE ;o

Na pewno liczba graczy nie spadnie, może o trochę
Widze ze sam nie wiesz co piszesz ale mniejsza o to to co napsiles wg mnie to maslo maslnane ale chuj ; )
Widac ze nie grales na test servie wiec gowno wiesz mogles kupic paca i pograc na test servie takim 200 to bys sie ***** mogl wypowiedziec a nie to co teraz pierdolisz gowno wiesz w dupier byles ;>

.Zikares.
09-12-2010, 21:40
Szczerze mówiąc jak czytam wasze komentarze, to aż mi się śmiać zachciało.
Na razie nie ma żadnego flasha. To po 1.

Po 2. kolega up chyba nie wie co pisze. Idź grać na APO lepiej. Na pewno liczba graczy nie spadnie, może o trochę. Myślę, że to co może spaść to liczba knightów, a zwiększy się liczba druidów. Runy można używać jak dawniej co 2 sekundy, czary typu exori frigo, exori flam też jak dawniej. Dodali nowe czary, na które jest wiekszy exuh, np. druidowi wave na który jest 8 sekund exuha, lecz mocno bije! Zwykle frigo wave - exuh 4 sekundy. Knightowi dodali też nowe czary, lecz zjebani z tym, że ma exuha dużego na czar typu exori gran. Teraz Knight ma solo poexpione. Używać czarów obszarowych można co 40 sekund. I bardzo dobrze, bo taki 250 ms szedł na lizardy i wyciągał do 3 mln expa/h. Ms dużo nie stracił, dodali mu też sporo czarów.

Co do zwierzątek - bardzo fajnie że je wprowadzili. Nie zawsze się oswaja i to jest dobre. Średni wydatek na to jest i jeśli chce mieć się lepszego zwierzaka, bardzo czasochłonne :)

Na czary leczące jest to samo kretynie up.

UPDATE WYSZEDŁ MOIM ZDANIEM B. DOBRZE!

_up

Pizdeczko, na test servie grałem i teraz na rl gram to zamknij pizdę. Co to, 200 lvlą + się wszystko należy a low?

F!go
09-12-2010, 21:57
Powiem tak po tym uptade licczba graczy na rl tibi spadnie o 40%, kont na allegro bedzie 2x wiecej powniewaz kazy bedzie sie chcial tego pozbyc znam kilku rl 250+ ktorzy wlasnie sprzedaja chara przez to uptade.
Teraz druidzi ktorzy expia na lizardach na ue/czy ms z visa na frostach maja juz poexpione teraz zeby wyexpic chara takiego 100 ms jak dawaniej na visach to nie mozliwe chyba ze przez jakies 2 msc ; O
Pall nie do zabicie jedynie na combo jescze lepszy balans bd miec niz na Apo HAH

Tak masz razje mozesz bic sobie z visow i exp tez masz pro elo / VIS HURY CO 30 SEKUND ROZUMIESZ ? WIEC WG MNIE EXP/H BEDZIE MNIEJSZY NO CHYBA ZE TY POTRAFISZ - POMYSL ;S

hehe, kolego potnij się : D

#
Znowu lamentujecie, a update jak dla mnie na + :)

Cytexx
09-12-2010, 23:38
Zajebisty update, gadacie, a pewnie gówno wiecie ;d.

Old Nix
09-12-2010, 23:49
Ciesze się, że podczas tego uptade udupili ms'a. To była paranoja jak 250 msy miały 1,5kk/h, a knightem samemu 500k~~ :|.

Co do nowych czarów:

Knight - podoba mi sie tylko nowa exura, reszta to same ciulstwa.
Druid - czary przesadzone i to bardzo - widziałem 140 ED, który napierdalał z exevo gran frigo hur po 700 w demony ;|
MS - w sam raz
Pall - nie wiem xd

SedaN*
10-12-2010, 13:16

Haha majster, z exori visa walisz z takim samym exh co przed update. A vis hura rzadko kiedy się używa, więc raz na 40 sekund wystarczy. Exp na waterach nie spadnie, może jedynie minimalnie.

_woto_
10-12-2010, 13:46
Wklejcie jakis ss to sie posmieje :D i ocenie

Napinator
10-12-2010, 14:26
I jeszcze jest bug jak się opyla te bowy z wyrmów to zamiast 2,5k dale 25k :d

Demon
10-12-2010, 14:39
beka co, ale wsumie dobrze
100msa mozna z kasa wyexpic w 3 dni jak to pewien gracz pokazal
grimy + ek + ew. sio = mega exp : D!

jak dla mnie +

Red Rubblaz
10-12-2010, 20:09
Powiem tak; expienie ue, vis, gmp, exura się nareszcie skończy.
Jeden z najlepszych update w historii gry, zbalansował możliwości pvp i expa bo teraz trzeba będzie trochę ogarniać; tzn. teraz gran frigo hur a później exori gran frigo, a nie jak dotychczas, że masz kasę to bijesz visy i ue, przed wejściem update pieniądz był ważniejszy od levela. Gracze to pojeby z iq 5 to jak oni mają zrozumieć sens update?
Jak czegoś nie rozumieją to płaczą i robią się takie masy idiotów na forum. Z każdym updatem gra się niszczy właśnie przez te masy pojebów płaczących, że wszystko jest złe i tibia 7.6 rządzi.

TAK DLA SPROSTOWANIA; VIS HUR 8 SEKUND (PRZYNAJMNIEJ TAK BYŁO NA TEST SERVERZE), ALE MAGOWIE MAJĄ JESZCZE DODANE 11 INNYCH CZARÓW, KTÓRE MOGĄ UŻYĆ PRZEZ TEN CZAS ZANIM SIĘ VIS HUR ZAŁADUJĘ + ROBIĄC TO REGULARNIE COOLDOWN SPOKOJNIE SIĘ ZAŁADUJE. (wiem, że czary są różnych żywiołów, ale zaklęć i tak jest dużo ;] to niektóre na pewno trafią w potwora/

@edit
Paso jak przeczytałem twój post to się nieźle uśmiałem. ;d
Takie bzdury piszesz, że @!$

Berafito Ryathhh
10-12-2010, 22:16

Widze ze sam nie wiesz co piszesz ale mniejsza o to to co napsiles wg mnie to maslo maslnane ale chuj ; )
Widac ze nie grales na test servie wiec gowno wiesz mogles kupic paca i pograc na test servie takim 200 to bys sie ***** mogl wypowiedziec a nie to co teraz pierdolisz gowno wiesz w dupier byles ;>

HAHAHAHAH CO ZA IDIOTA !!!!!!!!! :DDDD

Po pierwsze na ue jest cooldown 30sekund, na wave 8sek a na leczenie i wszystkie exori jest normalnie. Na sd exhaused 5sekund ? HAHAHAHAH CHYBA 12 DRUID z 15knightem OD CIEBIE Z OSIEDLA O TYM GADALI :))
Stary, w zyciu nie widzialem zeby ktos sie tak ponizyl, az do takiego stopnia :O... Dobra, moze przeczytales na pudelku takie glupoty ale jeszcze pierdoli*, ze sam 200lvlem na tescie to sprawdzales? Jak ty ku**a o expieniu z ue czy vis hurow to tylko z youtuba widziales, bo nawet camow czy castow to nie, bo jestes za glupi, zeby to ogarnac.
Pozatym 100msa nie da sie wbic? A powiedz mi, gdzie taki ms expi z ue czy vis hurow wczesniej? Jak wykupiles cale allegro z cckow to spoko, jednak do 60-80lvla i tak ms expi ze strików, czasem pomagając sobie vis hurem. O ue juz nie spomne, dopiero potem na souleterach zaczyna się z tymi czarami zabawa. Wiec i tak do 100lvla duzo nie zmieni, potem to fakt :)

i na deser najlepsze - HAHAHAH TWOJE EXANA MORT DLA PALADYNA CO LECZY ZA FULL HP XD? ooooooooo boze leze :D znowu, bo pierwszy raz byl jak czytalem twojego posta :DD Co ty bierzesz? Co masz z angielskiego? exana mort leczy z zatrucia smiercią, pewnie nie wiesz co to jest bo cale zycie spedziles na apo 7.6 a tibie real znasz z opowiesci swoich ziombali. Zreszta mogles skojarzyc po exanie pox, chociaz pewnie u ciebie na dzielni tym czarem sie tworzy sdki, jednak ja Ci powiem ze to leczy z zatrucia trucizną :)

chciales zablysnac jaki to jestes fajny i jaką to masz stycznosc z duzymi lvlami :< niestety, upokorzyles sie

~Paso~
11-12-2010, 09:31
HAHAHAHAH CO ZA IDIOTA !!!!!!!!! :DDDD

Po pierwsze na ue jest cooldown 30sekund, na wave 8sek a na leczenie i wszystkie exori jest normalnie. Na sd exhaused 5sekund ? HAHAHAHAH CHYBA 12 DRUID z 15knightem OD CIEBIE Z OSIEDLA O TYM GADALI :))
Stary, w zyciu nie widzialem zeby ktos sie tak ponizyl, az do takiego stopnia :O... Dobra, moze przeczytales na pudelku takie glupoty ale jeszcze pierdoli*, ze sam 200lvlem na tescie to sprawdzales? Jak ty ku**a o expieniu z ue czy vis hurow to tylko z youtuba widziales, bo nawet camow czy castow to nie, bo jestes za glupi, zeby to ogarnac.
Pozatym 100msa nie da sie wbic? A powiedz mi, gdzie taki ms expi z ue czy vis hurow wczesniej? Jak wykupiles cale allegro z cckow to spoko, jednak do 60-80lvla i tak ms expi ze strików, czasem pomagając sobie vis hurem. O ue juz nie spomne, dopiero potem na souleterach zaczyna się z tymi czarami zabawa. Wiec i tak do 100lvla duzo nie zmieni, potem to fakt :)

i na deser najlepsze - HAHAHAH TWOJE EXANA MORT DLA PALADYNA CO LECZY ZA FULL HP XD? ooooooooo boze leze :D znowu, bo pierwszy raz byl jak czytalem twojego posta :DD Co ty bierzesz? Co masz z angielskiego? exana mort leczy z zatrucia smiercią, pewnie nie wiesz co to jest bo cale zycie spedziles na apo 7.6 a tibie real znasz z opowiesci swoich ziombali. Zreszta mogles skojarzyc po exanie pox, chociaz pewnie u ciebie na dzielni tym czarem sie tworzy sdki, jednak ja Ci powiem ze to leczy z zatrucia trucizną :)

chciales zablysnac jaki to jestes fajny i jaką to masz stycznosc z duzymi lvlami :< niestety, upokorzyles sie

AHAHAH EXANA MORT LECZY Z SMIERCI WIDAC KTO CALE ZYCIE SPRZEDZIL NA APO AHAHAHAHAH
PAJACU Z CZEGO LECZYL SIE KNIGHT ? BARANIE ? "exana mort leczy z zatrucia smiercią" AHAHAH WIESZ CO NIGDY NIE MIALEM JAK TO NAPSIALES ZATRUCIA SMIERCA HAHAH WEZ GOWNO WIESZ WIEC NIE PISZ PROSZE ;)

Berafito Ryathhh
11-12-2010, 09:43
http://tibia.wikia.com/wiki/Exana_mort

sama nazwa czaru - cure czyli leczenie czy leczyc z angielskiego, zas curse to z tibi - zatrucie smiercią :)

Zniszczylem Cie jak psa, na reszte nawet boisz sie odpowiedziec ... ponizyles sie jak c**j :) wiem, tibia tibią, mnie to tam gowno obchodzi, ale sam fakt ze starales sie kazdego tutaj wyzywac i pokazac jaki jestes zajebisty i jak to wszystko wiesz ;) A GOWNO WIESZ I NIC Z TEGO CO POWIEDZIALES NIE BYLO PRAWDĄ :))) hahahaha zalosne, pierdol**z o 200lvlach a nawet sam setki nie wbiles ;))

SedaN*
11-12-2010, 09:52
AHAHAH EXANA MORT LECZY Z SMIERCI WIDAC KTO CALE ZYCIE SPRZEDZIL NA APO AHAHAHAHAH
PAJACU Z CZEGO LECZYL SIE KNIGHT ? BARANIE ? "exana mort leczy z zatrucia smiercią" AHAHAH WIESZ CO NIGDY NIE MIALEM JAK TO NAPSIALES ZATRUCIA SMIERCA HAHAH WEZ GOWNO WIESZ WIEC NIE PISZ PROSZE ;)

Zostałeś poniżony, szczególnie przez Berafito. Widzę, że niestety nie wytrzymałeś tego psychicznie jak i fizycznie (klawiaturą w głowę?). Pojechał po Tobie jak po najgorszym, a twoja daremna riposta opiera się tylko na spamowaniu 'HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHA'. Taka jest prawda, że w dupie byłeś, gówno widziałeś. Widać, że całe życie na APO i stąd te nawyki.

~Paso~
11-12-2010, 11:15
http://tibia.wikia.com/wiki/Exana_mort

sama nazwa czaru - cure czyli leczenie czy leczyc z angielskiego, zas curse to z tibi - zatrucie smiercią :)

Zniszczylem Cie jak psa, na reszte nawet boisz sie odpowiedziec ... ponizyles sie jak c**j :) wiem, tibia tibią, mnie to tam gowno obchodzi, ale sam fakt ze starales sie kazdego tutaj wyzywac i pokazac jaki jestes zajebisty i jak to wszystko wiesz ;) A GOWNO WIESZ I NIC Z TEGO CO POWIEDZIALES NIE BYLO PRAWDĄ :))) hahahaha zalosne, pierdol**z o 200lvlach a nawet sam setki nie wbiles ;))

Dobra typ mi z definicja wyjezdza ehh ale to co napsales nie nie jest zgodne z ta cala def ;D. Wg Ciebie "exana mort" to jeden chuj co "exana pox" wiec nie wiem jakie ty masz porownaia ;? e morta do e poxa ? ehh
Psialem ci juz ze nie ma czegos takiego jak zatrucie smiercia...
Pozdro ;O

Zostałeś poniżony, szczególnie przez Berafito. Widzę, że niestety nie wytrzymałeś tego psychicznie jak i fizycznie (klawiaturą w głowę?). Pojechał po Tobie jak po najgorszym, a twoja daremna riposta opiera się tylko na spamowaniu 'HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHA'. Taka jest prawda, że w dupie byłeś, gówno widziałeś. Widać, że całe życie na APO i stąd te nawyki.

Wlasnie opisales swoje nawyki po czym jak padniesz na apo bijesz glowa w klawiature ;O...
Nie grales na rl tylko cale zycie NLN aka KATOWICE FOREVER APO wiec wiesz MILCZ :)

Red Rubblaz
11-12-2010, 11:20
Dobra typ mi z definicja wyjezdza ehh ale to co napsales nie nie jest zgodne z ta cala def ;D. Wg Ciebie "exana mort" to jeden chuj co "exana pox" wiec nie wiem jakie ty masz porownaia ;? e morta do e poxa ? ehh
Pozdro ;O

Człowieku, zwykły mutated bat na yala potrafi zatruć od śmierci. Podaj ip otsa, na którym masz ten 200lvl.

@edit
Sedan gra na hardcore pvp, ty jakbyś miał tam z rooka wyjść to ja nie wiem? byś specjalnie neobota kupił chyba ^^

Berafito Ryathhh
11-12-2010, 11:56
Pozdro ;O

Wlasnie opisales swoje nawyki po czym jak padniesz na apo bijesz glowa w klawiature ;O...
Nie grales na rl tylko cale zycie NLN aka KATOWICE FOREVER APO wiec wiesz MILCZ :)

http://tibia.wikia.com/wiki/Cursed
Co to jest? Hahahahhahaha nie ma zatrucia śmiercią :DDD Czlowieku, albo jestes idiotą i w zyciu nie grales na real albo widzisz jak bardzo cie zniszczylem i teraz chwytasz sie byle jakiej deski ratunku gadając takie glupoty. Co drugi lepszy potworek zatruwa smiercią (no moze nie co drugi, ale napewno na co drugim expowisku cos smiercia zatruwa).

A co do tego drugiego co napisales na Sedana to ja nie wiem co ty chciales osiagnac. Pojechal po tobie rowno, zreszta jak wiekszosc tutaj. Pozatym nie bardzo rozumiem co to znaczy jakies NLN aka KATOWICE FOREVER APO, pewnie u Ciebie w miescie fajne ziomki tak mowia, ty tutaj tez taki chciales byc? Niestety, nie wyszlo.
I tak jak powiedzial Red Rubblaz, Sedan gra na real, ma taki lvl jakiego ty nawet na allegro nie widziales i gra wraz ze mną na Hardcore Pvp... chyba Ci nie musze tlumaczyc, ze nie wbilbys nawet tutaj takiego lvla zeby exure miec prawda?
Wiec trzym pizde, przepros i wyjdz. Tak bedzie dla Ciebie najlepiej.

TyruS aka Tyr'ek XD
11-12-2010, 12:57
@Berafito
Paso to kompletny idiota, myślę, że możesz sobie podarować pocisk na tego pleba XD

@topic
Mimo, że nie gram na rlu uważam że owy update był naprawde dobry, skończyło się expienie z ue . XD

_Morfevious_
11-12-2010, 12:58
Tragedia. Nie włączę nigdy więcej rl Tibii. Niedługo w 3d będzie. :c

Old Nix
11-12-2010, 17:41
@Berafito
Nieźle pocisleś temu plackowi :D

@Paso
Synek wypierdalaj na ten twój chujOTS gdzie masz 200 lvl : /

@tTopic
Wypowiadałem sie xd

SedaN*
11-12-2010, 22:18

Miszczu, na apo nie grałem chyba z 2-3 lata, a na rl osiągnąłem więcej niż twój mózg jest w stanie sobie to wyobrazić. Zapraszamy na Inferne, pokażesz jakie majster jestes.

Bulwa
11-12-2010, 23:45
Jestem knightem i to jest moje zdanie na temat update:

http://img812.imageshack.us/img812/8743/beztytuuaol.jpg (http://img812.imageshack.us/i/beztytuuaol.jpg/)

@edit

Paso interesujące bajki opowiadasz, lecz muszę upokorzyć cię. Brzechwa piszę lepsze.

@topic
Myślę, że CIPSOFT na siłę próbuje zrobić z tibii wow etc. Po prostu zepsuli klimat.;(

G_R_U_L_I_X
11-12-2010, 23:56
To może dla was nowość, ale tibia już się wurwiła wchodząc na klienta 7.6. Najgorszy updane był co dodali soula, oraz hoty.

Lord Niightwish
12-12-2010, 08:03
Zajebiście się gra ED z nowymi czarami :)

Demon
12-12-2010, 11:06
Zajebiście się gra ED z nowymi czarami :)

moglbys cos zaprezentowac? : - )
faktycznie, czytajac wnioskowalem, ze ed/ms nie bedzie mial tak zle : D

_
wypowiadalem sie p.p!

Cytexx
12-12-2010, 12:19
Ed kozaczy,

42 Edem, 65 ms'a solo ogarnąłem. xd

Lord Niightwish
12-12-2010, 16:21
http://i51.tinypic.com/nq1b38.jpg
http://i55.tinypic.com/oax1td.jpg