PDA

View Full Version : Adamek-Maddalone

Old Knighcik
09-12-2010, 15:04
Witam.
Bedziecie ogladac walke ? Adamek walczy okolo godziny 4 nad ranem , transmisja na polsacie i polsacie sport.

Ja obstawiam wygrana Adamka na punkty.
Maddalone to twardy zawodnik , czesto wchodzi w tzw. "wymiany"

Moim zdaniem bedzie to "wojna ringowa".

Juz sie nie moge doczekac ; D

@down
Z czwartku na piatek ;p

Krulowiec
09-12-2010, 15:10
Z czwartku na Piątek ?
Jeżeli tak to odpada bo jutro muszę rano wstać
A jeżeli z Piątku na Sobotę to też odpada : d

Xienu$
09-12-2010, 15:17
Adamek wygra technicznym nokautem przed 6 runda...

Devorious
09-12-2010, 20:51
Obstawiam,ze Adamek wygra na punkty.
Bardzo lubie Tomka ale na razie jego rywale to mozna powiedziec kelnerzy. Zycze mu sukcesow ale wedlug mnie nie ma szans z takimi zawodnikami jak kliczko badz haye.Tak tak zaraz mi ktos powie ze haye jest cieniutki ale badzmy szczerzy Tomek nie ma tego co najwazniejsze w wadze ciezkiej czyli CIOSU. CO z tego ze bedzie oklepywal kliczke jedenascie rund jak w 12 kliczce by wyszedl jeden prawy i po Adamku. A co do tego , ze Adamek ma twarda szczeke to moze i mial ale bylo to w wadze junior ciezkiej. Walka z Grantem/Arreola pokazala ze kazdy cios ktory dochodzi do glowy Adamka szarpie nim.

Li$ek Von Lid3n
09-12-2010, 21:11
Adamek wygra na pkt. :P Nie ogladne bo trza jutro rano wstac :P

Niklas
09-12-2010, 21:50
Niestety nie będę oglądać, gdyż szkoła na to nie pozwala, ale z pewnością jutro obejrzę powtórkę :)
Obstawiam, że Adamek wygra przez KO :)

Xienu$
09-12-2010, 22:24
Obstawiam,ze Adamek wygra na punkty.
Bardzo lubie Tomka ale na razie jego rywale to mozna powiedziec kelnerzy. Zycze mu sukcesow ale wedlug mnie nie ma szans z takimi zawodnikami jak kliczko badz haye.Tak tak zaraz mi ktos powie ze haye jest cieniutki ale badzmy szczerzy Tomek nie ma tego co najwazniejsze w wadze ciezkiej czyli CIOSU. CO z tego ze bedzie oklepywal kliczke jedenascie rund jak w 12 kliczce by wyszedl jeden prawy i po Adamku. A co do tego , ze Adamek ma twarda szczeke to moze i mial ale bylo to w wadze junior ciezkiej. Walka z Grantem/Arreola pokazala ze kazdy cios ktory dochodzi do glowy Adamka szarpie nim.

no owszem... ale my tu nie mówimy o walce Adamek vs Kliczko... bo to jeszcze nie ta bajka... co do hayea to nie był bym taki pewien... warunki fizyczne maja takie same... była by to ciekawa walka... ale Kliczkowie o tak bija każdego w tej chwili...

diGiel _/
09-12-2010, 22:44
dobrze ze mi przypomnieliscie,dlatego uwielbiam to forum.
Mam jutro szkołę ale wytrzymam i obejrzę :)

Xienu$
10-12-2010, 06:57
Adamek wygra technicznym nokautem przed 6 runda...

i co beka???

jak mówiłem tak się stało

@down
nom nom nom ;d

Gruba Impra z Mikielem
10-12-2010, 07:16
i co beka???

jak mówiłem tak się stało

twój wąs przepowiada przyszłość, czeczeńska magia

^top
Dobrze, teraz czas na Kliczke.

Crote
10-12-2010, 10:23
chcialbym miec 1/100 skilla adamka ; d
no konkretnie adamek sie rozwija, niedlugo kliczka niech rozjebie to bedzie full podjeb

Kamor Wielki
10-12-2010, 18:54
^top
Dobrze, teraz czas na Kliczke.

no sory ale ni chuj nie da rady Kliczce

@top
Dobra walka,był dobrze przygotowany
a madalon troche slabe umiejetnosci bokserskie w porównaniu do adamka

Simi
10-12-2010, 18:58
Dobra technika i taktyka na Kliczke i może wygrać na punkty. Trudno będzie znokautować Kliczkę no ale zobaczymy.