Zaloguj się

View Full Version : Tatuaz.

zielony kwadracik.,
09-12-2010, 23:53
Witam mam do was pytanie, jest taki tatuaz jak Trzy zasady malolata nie chce mi sie tluamczyc o co w tym chodzi. I pytanie jest takie, czy owy tatuaz robi sie tylko i wylacznie w poprawczaku czy mozna go zrobic jak nie bylo sie w poprawczaku?

diGiel _/
10-12-2010, 00:33
zapytaj się szpetnego draha(Google) on jest zbirem z tatuażami,zaspokoi wszystkie twoje wątpliwości,pytania.

/down
a czy ja piszę inteligencie ,że chce z tobą dyskutować ? : o

Google
10-12-2010, 00:54
Trzy zasady małolata :

Nic Nie Widziałem
Nic Nie Słyszałem
Nic Nie Powiem

Czego oczy widzą i uszy słyszą tego usta nie powiedzą.
Są to 3 kropki na ręku a dokładniej przy łokciu w kształcie trójkąta, Digielowi wystarczy jedna kropka - ta za uchem.
Jeżeli nie siedziałeś nigdy w więzieniu / poprawczaku to nie rób sobie takiego tatuażu, bo mogą Cię w przyszłości czekać różnego rodzaju nieprzyjemności.

zapytaj się szpetnego draha(Google) on jest zbirem z tatuażami,zaspokoi wszystkie twoje wątpliwości,pytania.
Skończ dzieciaku, bo się ośmieszasz, nie mam o czym z tobą dyskutować.

@Up
A tak z ciekawości to jakie? :)
Prawne, czy bardziej "na dzielni"?
Prawnych żadnych nie będzie miał, bo to jego sprawa co posiada na ciele.

Google a ja mam kropke pod okiem i grypsowalem :D shaushaushua

Nie wiem po co ci te tatuaze jak ty wygladasz jak wymoczek maly i drobny, od piwa ci brzuch urosnie i bedziesz miec na zebrach rozmazane siki wieloryba ! Jestes frajerem, joł

Ty też masz za uchem : ) od piwa mi nie urośnie, bo dbam o siebie, nic mi się społeczniaku nie rozmaże. Chciałbyś wyglądać tak jak ja ; ).

Kanibaal
10-12-2010, 08:10
@Up
A tak z ciekawości to jakie? :)
Prawne, czy bardziej "na dzielni"?

Said
10-12-2010, 08:25
Google a ja mam kropke pod okiem i grypsowalem :D shaushaushua

Nie wiem po co ci te tatuaze jak ty wygladasz jak wymoczek maly i drobny, od piwa ci brzuch urosnie i bedziesz miec na zebrach rozmazane siki wieloryba ! Jestes frajerem, joł

Mateusz Soprano
10-12-2010, 13:18
Co za dzieci,po co Ci te tatuaże,a tym bardziej ten co się robi w gnieździe? Później w przyszłości jak będziesz miał z 40 lat będziesz chciał by cię poważnie traktowali a będą patrzyć na Ciebie z góry jak na małolata gówniarza któremu w życiu nic nie wyszło.Te tatuaże są denne i robi je hołota gnojków która myśli że są jakimiś przestępcami.Popatrz na naszego forumowego Draha,jak patrząc na niego Ci się nie odechce to polecam terapie "Młotek I Głowa".

@Gruby Mikiel.
Wiem że wiele ludzi ma tatuaży którzy są mądrzejsi od Ciebie,mój sąsiad ma ich dużo,ma z 80 lat już.Ale tacy gówniarze to jakie tatuaże robią? O Biciu się(pozdro google) jakieś smoki z bajek jakieś chińskie napisy które tłumacząc na Polski znaczą np. Surowa Ryba,Zielony Ogórek,Mięso z kota.Nie wiedzą że żółtki są najdurniejszą rasą która ma w bani najbardziej pomieszane.Rozumiem ludzi którzy tatuują sobie tatuaż kogoś z rodziny kto odszedł,lub kogoś kto uratował życie drugiej osobie.A uwierz że takich jest dużo,obejrzyj Miami Ink.Ale widzisz tutaj kolega chce sobie zrobić dziare z poprawczaka,powiedz jak ktoś się spyta co to jest,to on będzie tłumaczył."No to że w poprawczaku nie? Taka moda nie? Że nic nie mówie słysze widze co nie? i ten i go sobie zrobiłem,wydziarałem nie,bo byłem chuligan rozumiesz? nie? I w ogóle JP I cehawudepe ogień firma hg.:)

Gruba Impra z Mikielem
10-12-2010, 13:28
Co za dzieci,po co Ci te tatuaże,a tym bardziej ten co się robi w gnieździe? Później w przyszłości jak będziesz miał z 40 lat będziesz chciał by cię poważnie traktowali a będą patrzyć na Ciebie z góry jak na małolata gówniarza któremu w życiu nic nie wyszło.Te tatuaże są denne i robi je hołota gnojków która myśli że są jakimiś przestępcami.Popatrz na naszego forumowego Draha,jak patrząc na niego Ci się nie odechce to polecam terapie "Młotek I Głowa".

Przecież debilu w chuj ludzi ma tatuaże i są to ludzie którzy przewyższają cię inteligencją około 20 krotnie.

Sam chcę sobie zrobić na przedramieniu oraz łokciu, jakoś do 2012 zrobię.

toy
10-12-2010, 14:28
tatuaż fajna sprawa sam ma zamiar sobie zrobić jak osiągnę pełnoletność
na ręce z akcentem patriotycznym

zielony kwadracik.,
10-12-2010, 18:44

@Gruby Mikiel.
Wiem że wiele ludzi ma tatuaży którzy są mądrzejsi od Ciebie,mój sąsiad ma ich dużo,ma z 80 lat już.Ale tacy gówniarze to jakie tatuaże robią? O Biciu się(pozdro google) jakieś smoki z bajek jakieś chińskie napisy które tłumacząc na Polski znaczą np. Surowa Ryba,Zielony Ogórek,Mięso z kota.Nie wiedzą że żółtki są najdurniejszą rasą która ma w bani najbardziej pomieszane.Rozumiem ludzi którzy tatuują sobie tatuaż kogoś z rodziny kto odszedł,lub kogoś kto uratował życie drugiej osobie.A uwierz że takich jest dużo,obejrzyj Miami Ink.Ale widzisz tutaj kolega chce sobie zrobić dziare z poprawczaka,powiedz jak ktoś się spyta co to jest,to on będzie tłumaczył."No to że w poprawczaku nie? Taka moda nie? Że nic nie mówie słysze widze co nie? i ten i go sobie zrobiłem,wydziarałem nie,bo byłem chuligan rozumiesz? nie? I w ogóle JP I cehawudepe ogień firma hg.:)

Kompletnie nie wypowiedziales sie na temat, jestes wnioskuje ze jestes glupi :c. Kto powiedzial ze ja chce sobie takie cos dziarac? Interesuje sie tatuazami i sie po prostu z czystej ciekawosci zapytalem.

#top
Dzieki wszystkim up ze pomogliscie, mozna zamknac.