View Full Version : Tatuaz.
zielony kwadracik.,
09-12-2010, 23:53
Witam mam do was pytanie, jest taki tatuaz jak Trzy zasady malolata nie chce mi sie tluamczyc o co w tym chodzi. I pytanie jest takie, czy owy tatuaz robi sie tylko i wylacznie w poprawczaku czy mozna go zrobic jak nie bylo sie w poprawczaku?
diGiel _/
10-12-2010, 00:33
zapytaj się szpetnego draha(Google) on jest zbirem z tatuażami,zaspokoi wszystkie twoje wątpliwości,pytania.
/down
a czy ja piszę inteligencie ,że chce z tobą dyskutować ? : o
Trzy zasady małolata :
Nic Nie Widziałem
Nic Nie Słyszałem
Nic Nie Powiem
Czego oczy widzą i uszy słyszą tego usta nie powiedzą.
Są to 3 kropki na ręku a dokładniej przy łokciu w kształcie trójkąta, Digielowi wystarczy jedna kropka - ta za uchem.
Jeżeli nie siedziałeś nigdy w więzieniu / poprawczaku to nie rób sobie takiego tatuażu, bo mogą Cię w przyszłości czekać różnego rodzaju nieprzyjemności.
zapytaj się szpetnego draha(Google) on jest zbirem z tatuażami,zaspokoi wszystkie twoje wątpliwości,pytania.
Skończ dzieciaku, bo się ośmieszasz, nie mam o czym z tobą dyskutować.
@Up
A tak z ciekawości to jakie? :)
Prawne, czy bardziej "na dzielni"?
Prawnych żadnych nie będzie miał, bo to jego sprawa co posiada na ciele.
Google a ja mam kropke pod okiem i grypsowalem :D shaushaushua
Nie wiem po co ci te tatuaze jak ty wygladasz jak wymoczek maly i drobny, od piwa ci brzuch urosnie i bedziesz miec na zebrach rozmazane siki wieloryba ! Jestes frajerem, joł
Ty też masz za uchem : ) od piwa mi nie urośnie, bo dbam o siebie, nic mi się społeczniaku nie rozmaże. Chciałbyś wyglądać tak jak ja ; ).
Kanibaal
10-12-2010, 08:10
@Up
A tak z ciekawości to jakie? :)
Prawne, czy bardziej "na dzielni"?
Google a ja mam kropke pod okiem i grypsowalem :D shaushaushua
Nie wiem po co ci te tatuaze jak ty wygladasz jak wymoczek maly i drobny, od piwa ci brzuch urosnie i bedziesz miec na zebrach rozmazane siki wieloryba ! Jestes frajerem, joł
Mateusz Soprano
10-12-2010, 13:18
Co za dzieci,po co Ci te tatuaże,a tym bardziej ten co się robi w gnieździe? Później w przyszłości jak będziesz miał z 40 lat będziesz chciał by cię poważnie traktowali a będą patrzyć na Ciebie z góry jak na małolata gówniarza któremu w życiu nic nie wyszło.Te tatuaże są denne i robi je hołota gnojków która myśli że są jakimiś przestępcami.Popatrz na naszego forumowego Draha,jak patrząc na niego Ci się nie odechce to polecam terapie "Młotek I Głowa".
@Gruby Mikiel.
Wiem że wiele ludzi ma tatuaży którzy są mądrzejsi od Ciebie,mój sąsiad ma ich dużo,ma z 80 lat już.Ale tacy gówniarze to jakie tatuaże robią? O Biciu się(pozdro google) jakieś smoki z bajek jakieś chińskie napisy które tłumacząc na Polski znaczą np. Surowa Ryba,Zielony Ogórek,Mięso z kota.Nie wiedzą że żółtki są najdurniejszą rasą która ma w bani najbardziej pomieszane.Rozumiem ludzi którzy tatuują sobie tatuaż kogoś z rodziny kto odszedł,lub kogoś kto uratował życie drugiej osobie.A uwierz że takich jest dużo,obejrzyj Miami Ink.Ale widzisz tutaj kolega chce sobie zrobić dziare z poprawczaka,powiedz jak ktoś się spyta co to jest,to on będzie tłumaczył."No to że w poprawczaku nie? Taka moda nie? Że nic nie mówie słysze widze co nie? i ten i go sobie zrobiłem,wydziarałem nie,bo byłem chuligan rozumiesz? nie? I w ogóle JP I cehawudepe ogień firma hg.:)
Gruba Impra z Mikielem
10-12-2010, 13:28
Co za dzieci,po co Ci te tatuaże,a tym bardziej ten co się robi w gnieździe? Później w przyszłości jak będziesz miał z 40 lat będziesz chciał by cię poważnie traktowali a będą patrzyć na Ciebie z góry jak na małolata gówniarza któremu w życiu nic nie wyszło.Te tatuaże są denne i robi je hołota gnojków która myśli że są jakimiś przestępcami.Popatrz na naszego forumowego Draha,jak patrząc na niego Ci się nie odechce to polecam terapie "Młotek I Głowa".
Przecież debilu w chuj ludzi ma tatuaże i są to ludzie którzy przewyższają cię inteligencją około 20 krotnie.
Sam chcę sobie zrobić na przedramieniu oraz łokciu, jakoś do 2012 zrobię.
tatuaż fajna sprawa sam ma zamiar sobie zrobić jak osiągnę pełnoletność
na ręce z akcentem patriotycznym
zielony kwadracik.,
10-12-2010, 18:44
@Gruby Mikiel.
Wiem że wiele ludzi ma tatuaży którzy są mądrzejsi od Ciebie,mój sąsiad ma ich dużo,ma z 80 lat już.Ale tacy gówniarze to jakie tatuaże robią? O Biciu się(pozdro google) jakieś smoki z bajek jakieś chińskie napisy które tłumacząc na Polski znaczą np. Surowa Ryba,Zielony Ogórek,Mięso z kota.Nie wiedzą że żółtki są najdurniejszą rasą która ma w bani najbardziej pomieszane.Rozumiem ludzi którzy tatuują sobie tatuaż kogoś z rodziny kto odszedł,lub kogoś kto uratował życie drugiej osobie.A uwierz że takich jest dużo,obejrzyj Miami Ink.Ale widzisz tutaj kolega chce sobie zrobić dziare z poprawczaka,powiedz jak ktoś się spyta co to jest,to on będzie tłumaczył."No to że w poprawczaku nie? Taka moda nie? Że nic nie mówie słysze widze co nie? i ten i go sobie zrobiłem,wydziarałem nie,bo byłem chuligan rozumiesz? nie? I w ogóle JP I cehawudepe ogień firma hg.:)
Kompletnie nie wypowiedziales sie na temat, jestes wnioskuje ze jestes glupi :c. Kto powiedzial ze ja chce sobie takie cos dziarac? Interesuje sie tatuazami i sie po prostu z czystej ciekawosci zapytalem.
#top
Dzieki wszystkim up ze pomogliscie, mozna zamknac.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.