View Full Version : Jaki Telefon?
*Old Karmazyn*
10-12-2010, 14:56
Witam chce jutro zmienić i nie wiem na jaki są 2 opcje które mnie interesują:
Samsung MONTE S5620
-szybki internet
-WIFI
-wbudowany GPS
-rozpoznawanie muzyki
-aparat 3.2 mpix
-mp3
-czytnik kart microSD
-odwarzacz video
-dziala z pakietami facebook
2 to
LG SWIFT GT540
-oparty na systemie android
-szybki internet
-WIFI
-bluetooth
-USB
-GPS
-aparat 3.0 mpix
-mp3
I powiedzcie mi który jest lepszy i dlaczego uzasadnijcie swoją wypowiedź , a jeżeli macie jakies własne propozycje to podajcie :)
Zarexoholik?
10-12-2010, 21:07
Już lepszy Samsung z tych dwóch marnych telefonów. LG moim zdaniem to telefony dla kobiet. Tak jak sam napisałeś ma odrobinę lepszy aparat i ma raczej więcej opcji... Do tego nie wygląda aż tak źle jak LG.
Rapujące Skwarki
13-12-2010, 18:50
Odradzam oba telefony, ale jeśli już się uparłeś to bierz tego Samsunga, bo LG to totalne ścierwo.
Bugimeeeen
13-12-2010, 19:30
hmm . ja bym nie wziął żadnego z tych . ale jak już to proponuje Samsunga. :3
Samsung lepszy. Nie mam zaufania do lg.
#Farenthide_M
Dziwne, bo jak jakieś 2 miechy temu sprawdzałem na telepolis i mgsm tego lg to pisało, że nie obsługuje javy, a teraz pisze, że jednak obsługuje. XD
Bierz Samsunga , LG to szajs moim zdaniem a szczególnie dotykowe.
Samsung ma lepszy aparat bedziesz mógł robić sobie słit focie na e[nk]a
Farenthide_M
24-12-2010, 12:00
#Azielus
Zastanów się co piszesz -,-
#Temat
Polecam Ci LG, mam od niedawna, działa bez zarzutów
Rook.Men.Mariusz.
24-12-2010, 13:25
Mam tego Samsunga i powiem,że jest okej.
Nie mam z nim w ogole jakichkolwiek problemów.
Duzy ekran -fajnie sie gra.
Aparat-okej zdjecia są dobre.
Wifi itd.
polecam :P
Mój kolega ma Samsung Monte i nie narzeka. Z tego co widziałem sprawnie chodzi internet WIFI, przyjemnie się przegląda, jest lekki.
Alborosie
05-01-2011, 08:56
Słony Ericcsson w100i
Choowder
05-01-2011, 17:19
lepszy jest chyba monte ma wi-fi duzy dotykowy erkranik i jak sie rpzesowa palcem na inny ekran to nie zachacza sie widgetow jak w avilli < ja mailem htc hero swietny teleofn polecam naprawde ale mi go buchnali :/ >
Ja osobiście polecam LG. Dużo funkcji, system android jest w porządku, dobry aparat.
Ale tak czy siak wybór należy do Ciebie.
Slabo sie bawisz ja osobiscie zadnego z nich bym nie wybral .. wracajac do tematu gdybym musial juz wybierac sposrod tych dwoch telefonow SZAJSUNG WYGRYWA !
Harvester
07-01-2011, 15:33
Oba telefony określa się mianem low-end (niższa pólka), ale już smartphone. Bardzo mocna strona Monte to czuły pojemnościwy wyświetlacz. W telefonach tej klasy to rzadkość. Z drugiej strony Swift ma mocniejszy hardware i Androida na którego jest dużo aplikacji. Trudny wybór, decyzję i tak musisz podjąć sam. Wydaje się jednak, że za sprawą systemu operacyjnego Swift daje więcej możliwości.
..:KoMBoj:..
08-01-2011, 09:33
Ja bym nie wzioł anie tego ani tego ;s ale weź samsunga bo LG to ścierwo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.