PDA

View Full Version : Czy was te? to denerwuje...

Andreas Jacques
10-12-2010, 19:06
...gdy jakieś dziecko drze się na pół sklepu że chce zabawkę, a jak matka chce mu przywalić/nakrzyczeć to już afera że dziecko jest bite/nawrzeszczywane?

Bo mnie tak. Ja nie rozumiem jak można takie dziecko bronić?

Crak .
10-12-2010, 19:23
Nie denerwuje mnie to mam po prostu na to wylane. Sam jak miałeś tyle lat darłeś tak japę więc bez sensu taka twoja wypowiedź. Jak napisałem mam na to wylane albo brecha z tego. _/

Curly
10-12-2010, 19:25
ha bylem swiatkiem takiej sytuacji. dziecko polozylo sie na podlodze i zaplakalo na smierc. przejebane to bylo... matka zapierdolila orzeszki felix i wybiegla przez okno w drzwiach 0.0 nie denerwuje mnie to. zjadlem tego dzieciaka bo bylem glodny akurat.

ViVuSeK
10-12-2010, 19:29
Niespotykane pytanie.
Mnie to nie złości ,każdy wie ,że gdyby rodzic w celu uspokojenia dziecka ,kupił mu te zabawkę ,to byłby największy błąd rodzicielski - następnie dziecko jak znów będzie w sklepie ,użyje tej samej metody i znów otrzyma zabawkę. A bicie dziecka ,czasem jest dobre bo uczy dyscypliny ,a czasem złe bo dziecko staje się agresywne.
Lecz ,wracając nie denerwuje mnie to ,staram się to ignorować ,ogólnie traktuję to "normalne" ;)

Wolly
10-12-2010, 19:29
Temat bez sensu... Co Ci przeszkadza takie dziecko? Każde ma "hopla" jak zobaczy zabawki, taka już natura, więc nie powinno się bić.

diGiel _/
10-12-2010, 20:15
żyj swoim życiem a nie czyimś,bekaaa a jak ci się to nie podoba to idz się zabij.

1st R. Boonek
10-12-2010, 20:40
Kiedys poszedlem po chleb do sklepu w kolejce stoi maneska ze szczylem a ten szczyl w płacz i krzyczy "MAMO MAMO KUP MI CIPI KAŁO" (doslownie) to myslalem ze sie tam osram ze smiechu XD!

KaZeK
10-12-2010, 20:45
Dziecko które drze pyszczek na 101% volume jest/było rozpieszczane i zawsze dostawało to co chce ;)

Raz mi się zdarzyło być przy takiej akcji gdzie dziecko tarzało się po podłodze i krzyczało: BUUUUUUUUU! BUUUUUUUUUUUUUU! RODZICIE MNIE NIE KOCHAJĄ

Zarexoholik?
10-12-2010, 21:05
W ogóle mnie to nie obchodzi, zresztą nigdy nie byłem nawet świadkiem żeby matka biła swoje dziecko i to jeszcze w sklepie. Także mnie to nie denerwuje. : [

Joogi
10-12-2010, 21:10
No jak Kazek napisal, rozpieszczanie dziecka jak bylo male potem skutkuje tym, ze chce wiecej i zawsze namawia na cos, a jak rodzic nie chce kupic to beczy, krzyczy itp. xd

Ja jakos w Niemczech rzadko spotykam taka sytuacje, od 5 miesiecy 2 razy? Nie wiem czemu tutaj czegos takiego nie ma, ale oki XD

PS: aa i co do pytania do mnie denerwuje czasami takie cos, zalezy od sytuacji xd

Stoner
11-12-2010, 08:27
Tak,
dzieciak powinien dostać publicznie klapsa,
bo to nie jest ***** żadna przemoc !
Ile razy mi matka wyjebała i już tak nie robiłem.
Nawet nie mam jej tego za złe.
Jak się dostanie po łapach czy też dupie to już wiadomo
co wolno a co nie.

Zalookajcie sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=IyzwOjC9wxs&translated=1