View Full Version : Cyclopolis - Resp OTS Kingów!
silver ghostek
11-12-2010, 15:12
Nomcze. Była już kiedyś propozycja dotycząca 'odświeżenia' respa kingów na cyc, gdyż nikt tam nie expi i dużo osób było za, ale nic nie zostało zrobione.
Link do starej propozycji macie tutaj: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=67713&highlight=cyclopolis
Można by tam zrobić nawet mieszane respy z kingami, monster skeletonami i bally. ;d
Przydało by się przerobić te respy na większe lub zrobić tam expowiska z innymi potworami typu bally, monster skeleton czy nawet flubber.
Rapujące Skwarki
11-12-2010, 15:15
Jak sama nazwa wskazuje, nazywa się to Cyclopolis, a nie Kingopolis. Jestem na nie.
Zarexoholik?
11-12-2010, 15:22
Tyle razy pisaliśmy, że nikt tam nie expi i respy wymagają 'odswieżenia', ale jak widać nic się nie zmienia. :O
Oczywiście jestem za zmianami w tym miejscu.
Bambucha Rook
11-12-2010, 15:23
Jest juz bardzo duzo respow kingow cod/maigc/lost island ale mozna zrobic wiekszy resp ale taki zeby byl bez przesady
Jestem za chociaż i tak nikt nie bd expił P.S przez pomyłkę to drugie zaznaczyłem
Diduus v.0.2
11-12-2010, 20:32
Jestem na tak. Jezeli powiekszony zostalby resp mniej oblegane bylyby na magic i cod a wiec wiecej expa dla nas ! :D
Takich miejsc jest kilka na APO, ale te to już chyba najbardziej zapomniane i najbardziej potrzebuje odświeżenia, więc 100% na tak.
p.s. stamtąd można w ogóle usunąć kingi i dodać jakieś nowe respy innych potworków. :)
Jestem za ale musiały te respy musiały by być tak zrobione, aby naprawdę szybko się na nich expiło.
Jak już zostaje odświeżone miasto Soran to można całkowicie usunąć obecne Cyclo i zrobić coś całkiem innego, wszystko zależy od Tygrysa.
Jestem na tak.
Wycurviaj, hehe - nie no zarcix ; )
Jestem za, refresh jakis by sie przydal, dorobic jeszcze pare respow po 3 kingi i z dwa po 4 i ludzi byloby od razu wiecej xd
MorgiBack
12-12-2010, 12:34
Mogli by coś zrobić, bo strasznie są przepełnione respy na magic, cod, ank.
Dlatego jak najbardziej jestem na tak.
#Lordzik#
12-12-2010, 12:49
Czemu nie. Kilka odświeżonych respów kingów czy tam czego przydałoby się z pewnością.
Jestem na TAK.
Oczywiście, że jestem na tak. To jeden z najlepszych respów kingów. Dobrze byłoby przerobić te respy lub dodać tam jakieś nowe. Fajnie jakby jeszcze wprowadzili tam npc i żeby można było tam pływać statkiem :D
Jestem na tak , expiłem kiedyś tam szybko było fajna atmosfera 0 ludzi .
Ale już tam za mało kingów jak by dodali napewno wróciło by dawne zainteresowanie tym respem.
Popieram twoją propozycje.
Krulowiec
25-12-2010, 09:43
Również jestem na TAK, teraz brakuje respów kingów oraz queenów także mały refresh by się przydał ;)
Zajedwabiscie!
dobra propozycja Tomku! oczywiscie jestem za tym by rozbudować całkowicie to miejsce, postawić tam przeróżne potwory, m.in Ots Queeny, meshe.
Zajedwabiście. Jestem na YES gdyż iż ponieważ aczkolwiek to jest opustoszałe miasto i trzeba to naprawić joł.
Lord Morgan.
25-12-2010, 10:13
Jestem za. Kiedyś Lethorn'em chodziłem i expilem ale teraz te miasto to jest tylko żeby iść na Vol albo do domku na cyc, nikt nie chodzi i nie expi tam jest mi z tego powodu bardzo smutno :mad:
Kosik Czarny 2v0
25-12-2010, 10:23
Jestem za to miasto jest już zapomniane a tak to by nabrało nowych turystów ;]]
Woder (: !
25-12-2010, 12:43
Dobra propozycja , wreszcie te nudne respy mogą być ciekawsze :).
Jestem za , ale i tak zaznaczyłem "Wycurwiaj, hehe."
Lolipops
25-12-2010, 12:57
Jak najbardziej na tak wszyscy latają expić magic/cod a nikt niepomyśli o cyc xD
Opcja jaknajbardziej do rozważenia
Szulcyk Aka Esine
25-12-2010, 18:20
Tyle razy pisaliśmy, że nikt tam nie expi i respy wymagają 'odswieżenia', ale jak widać nic się nie zmienia. :O
Oczywiście jestem za zmianami w tym miejscu.
Ty jesteś za przyjęciem jakiejś zmiany w grze o.O?!
Święto !!!
@Topic
Oczywiście, że tak :)
Ryśku xD
25-12-2010, 19:26
Tak myślę że to dobra propozycja , bo kingów by się przydało więcej :)
lol "wycurwiaj hehe" ;/
@t.
zaznaczyłem na "nie", bo po co :confused: jest wiele expowisk z kingami dla ludzi 300-700, dajcie spokój, tygrysowi nie bedzie chcialo sie brac za taki szajs, takie zycie ;pp
Moim zdaniem kingi to głupi pomysł. Ale jak ktoś wcześniej napisał, że to miasto nazywa się Cyclopolis to może by usunąć stamtąd całkowicie kingi i zrobić tam nowe, płatne respy nowego moba typu ward dla high lvli albo jakiegoś słabego dla low ? Nazwa moba Cyclop King czy coś loot, exp i hity zależne od tego czy resp dla low czy high lvli i refresh jak nic :D
Też jestem za ta propozycją. Ostatnio byłem tam 3 lata temu. I nie sądzę żeby teraz ktoś tam chodził bo jest to poprostu nie opłacalne ;] A fajnie by tam było czasem pójść powspominać ;p jak by dali po 5 kingów na resp to napewno ktoś by tam siedział :p
myślę że dobra propozycja lecz coraz mniej osób expi na kingach ; D
jestem na tak ;)
tylko lepiej bylo by osobne a nie tak razem (jeśli ci to chodzio:E)
Zapomniane respy na "cycku". = ]
Przerobić można, ale wejscie za oplatą (Coś jak respy glacków itp) tylko czy to wejdzie w życie? :] Jestem za, ale zaznaczyłem to drugie. :]
Również jestem na tak.
Mogli by przerobić ten resp i dodać to w Update 2/2 :)
Kierownik
27-12-2010, 11:51
Przydałoby się odświeżyć respy tylko trzeba jakoś przemówić do Administracji żeby zaczaiła, że tak NIKT nie expi to może na kolejny up coś z tym zrobią.
Panek Kitara
27-12-2010, 16:43
Można zrobić coś takiego,jest bardzo dużo respów nie odwiedzanych przez graczy co powinno się zmienić. Te respy kingów można zmienić np tak żeby było na każdym respie 4/6 kingów lub mieszane potwory,typu ms,bally.flubber lub też msc czy um.
Jestem na tak.
Myślę, że prędzej czy później te respy przerobię. Głównie te z ots kingami.
Odpowiedź brzmi Tak ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.