View Full Version : Exp za summony
A wiec jak wszyscy wiemy ze czasem, a nawet czesto schodzi dlugie bicie na respie by nabic troche lvli.. Moja propozycja jest taka, by za kazdego summona zabitego dostac 1% z normalnego expa tego otwoz summowanego potworka.
Nie dużo będziesz miał tego expa ale zawsze coś, jestem na tak
Allonsey
12-12-2010, 10:48
Pomysł bez sensu jestem na NIE . Bo z jakiej racji miał byś dostać expa za sumona ?
Ofc. NIE ;]
Propozycja wogóle nie przemyślana, nie wiem czym ty chciałeś coś wnieść do serwera ;/ nad kolejną propozycją zastanów się co najmniej 10 sekund...
Była już chyba taka propozycja i jak widać nie została wprowadzona.
#t
Osobiście jestem na tak, te 20k expa za Bally (w przypadku FW) to nie jest tak dużo ;D
Kanibaal
12-12-2010, 10:52
Z jednego queena wychodzi mi po 6-7 kingow a wale po 4-5 queenow...
6 * 5 = 30
30 * 208 000 (Mam hota) wychodzi ile? :)
6.240.000 expa... Pomnożyć to x0.1 i masz 600k dodatkowego.
W sumie to nie aż tak dużo ale na pewno nie jest mało...
Knight Lukas
12-12-2010, 11:28
Oczywiście że nie... I tak szybko lecą już levele...
Kolejna propozycja dla szybszego wbijania levela, uważam tak samo jak @up i tak już za szybko się je wbija.
Może to jest tylko 10%, ale expiąc kilka lvli będzie można odczuć szybszy przyrost doświadczenia, czyli kolejne ułatwienie = NIE.
N-series
12-12-2010, 11:34
jak ubijesz wiska glacka to byś miał 2.5mln xd
jestem na nie
Krulowiec
12-12-2010, 11:35
Jestem na NIE , ponieważ 1k lvl wbijało by się tydzien O.o
A jeszcze jedno, moim zdaniem powinni wprowadzić exp 2 ( od 2590 lvl ) już od 2000 lvl !
Blood Raven
12-12-2010, 11:45
Jestem na nie expi się i tak dość szybko ;]
Jestem na nie expi się i tak dość szybko ;]
Kpisz czy drwisz ? -.-"
TyruS aka Tyr'ek XD
12-12-2010, 12:19
@up
Człowieku, haj lewurem (ms) najszybciej lvl wbilem w 15 min na wardach. Fajnie? Smieszy mnie sprawa z tym, że większe levele wbijają szybciej/w tym samym czasie lvl jak taki 1k ,
Jestem na nie. XD
MorgiBack
12-12-2010, 12:22
Pomyśl trochę.
I tak się szybko expi, a co mówiąc jeśli za sumony exp byś dostawał O_o.
To tylko grać Ms'em ;d
Sensimila <3
12-12-2010, 12:23
Jestem na nie. Tak jak Bart pisał , byle szybciej wbijać lvl, 15-25 min na lvl bez loota to jest normalny czas wbijania poziomu. Jestem na NIE.
sorry, ale czy Cie aby gluwka nie boli? ;p
Nie, nie i jeszcze raz nie! Paradoksem byłoby zabić Apocalypto-2mln, glacek-150k, glacek-150k, glacek-150k. Zabijając APO dostajesz 2.45mln, a to jest stanowczo za dużo! Summony z expem na masz Queen lub King tam stawiają się Ghosty.
Kanibaal
12-12-2010, 14:00
@All up
Czytajcie ze zrozumieniem, napisał 10% expa :)
To tak btw. :)
Zarexoholik?
12-12-2010, 15:46
NIE. Ja wbijałem levele bez takiego udogodnienia i nie może być tak, że teraz ludzie będą znacznie szybciej expić. Kolejna propozycja, która ma na celu ułatwienie gry, która i tak jest prosta...
Jestem na NIE , ponieważ 1k lvl wbijało by się tydzien O.o
A jeszcze jedno, moim zdaniem powinni wprowadzić exp 2 ( od 2590 lvl ) już od 2000 lvl !
no dokładnie... wtedy nie było by takich lvl...
@top
jestem na nie... wtedy ktoś blokal by glacka a ktoś inny expil sobie na sumonach... które by sie zaraz po zabiciu zrespialy...
nie i tyle....
Arcano Druid
12-12-2010, 17:15
Jestem na nie summony sa po to by bylo trudniej zabic danego potworka za ktorego jest wiecej expa i lepszy loot !
NIE
Kierownik
12-12-2010, 17:23
Niektórzy mają fajne propozycje co do serwera, ale to? Żeby za summony dostawać expa? Może jeszcze loot do zebrania z summonów??:confused::confused: I tak szybko się expi już są 42 osoby które mają 2k lvl a 1k to ma połowa APO.
Jestem na NIE:mad:
Nie.
Co to za różnica czy potwór jak apo stawia sumony,
czy ma wiecej hp i wiecej wali.
Nie nie nie !
Esine Palladin
12-12-2010, 21:12
Niektórzy mają fajne propozycje co do serwera, ale to? Żeby za summony dostawać expa? Może jeszcze loot do zebrania z summonów??:confused::confused: I tak szybko się expi już są 42 osoby które mają 2k lvl a 1k to ma połowa APO.
Jestem na NIE:mad:
bez przesady....
1/3
http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
@Topic
Jestem na nie...
Bijesz Apo a on w ch*j potworków summonuje a, więc +50% exp'a z Apo pewnie...
Jestem na nie !!!
http://img340.imageshack.us/img340/3200/synekc.png
Nawet podoba mi sie ta propozycja, wiec jestem na tak, te summony sa wogole niepotrzebne, a exp za nie przydał by sie wielu.
Bugimeeeen
13-12-2010, 14:00
Jestem na tak ponieważ to nie będzie dużo expa a te summony mogą dawać 1% expa z prawdziwego potworka. XD
No proste chłopie! Dać expa z summona + loot -.-
Tak na serio pojebalo? Summon jest po to aby trudniej zabić danego potwora (utrudnić), a nie po to aby dostawać dodatkowy exp.
pomozplz
13-12-2010, 14:47
Kup sobie 'musk' a potem glowe.
Może jeszcze exp za zalogowanie się, wylogowanie i afkowanie??? Idiotyczna propozycja = NIE!!!
Na nie , summony są po to aby trudniej było zabić danego nam potworka. Pomysł moim zdaniem do dupy.
Jeszcze loot z summonow? hueheuheuehue, nie dziekuje (:
Większość osób jest na NIE i ja także jestem na NIE...
Wiem, że może 1% to niewiele, ale jednak by się tego nazbierało trochę na dłuższą metę... Dlatego odpada, nie za łatwo by było?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.