View Full Version : [Strona] [CS] Rank na stronie glownej
Moze da rade dodac ranking z serwera CS na strone glowna?
Ci ktorzy by nie grali mogliby wejsc na stronke zamiast , wchodzic na serva tylko po to aby obczaic rank
Jestem na tak.
Skoro są statystki serwerów APO a CS także do nich należy to czemu nie ;D
Salik Shoter
12-12-2010, 19:38
Ofc na tak. Jeżeli się da to każde urozmaicenie na serwerach/stronie apo się przyda. Są statystyki apo 7.6 i 8.42 to czemu nie miałoby być statystyk apo-cs :P
Zarexoholik?
12-12-2010, 19:49
Można dodać. Tylko, że APOts z założenia to serwer związany z Tibią. :O
Na razie można obserwować ranking na naszym profilu na Gametrackerze (http://www.gametracker.com/server_info/91.203.133.231:27034/). Myślę, że z nowym rokiem powinniśmy zastanowić się nad Psychostatsami. Wtedy byłby reset rankingu + bf2 rank i wszyscy byliby zadowoleni.
Ranking jest za często resetowany. Psychostaty to byłby strzał w dziesiątkę. Widziałem to na paru servach i jest to naprawdę dobra sprawa ;d Dać na stronie głównej odnośnik do psychostatów i wszyscy szczęśliwi. Zachęciłoby to wielu nowych graczy do gry, jednak nie jest to czas i miejsce do dyskutowania o tym (może ktoś założy odrębny temat z takową propozycją? : D)
Jestem na tak.
Jestem za!
Byłoby to coś w stylu urozmaicenia ,wielu osobom podobałby się ten pomysł. Nie zaszkodzi na zdrowie CS'a.
jestem na tak fajanie by było sie popisać statami na APO stronce :D
Jestem na tak , urozmaici stronę i będzie więcej wejść. Ale np masz bana na serwerze na "x" czasu i nie może wejść na serwer czy ktoś go przegonił w rankingu to zagląda na stronę i gitara ;)
Blood Raven
13-12-2010, 16:47
Jestem na tak przyda się takie coś bo czasami chce obczaić rank a muszę wtedy włazić na serva.
Jestem na tak, fajnie by to wyglądało : )
Esine Palladin
13-12-2010, 17:21
Dałem tak, ale jest jeden problem...
Jak to dodacie to zaczne na apo cs grać i będę w top 10 ;/
(serio mam dobre skile w cs na x-box po 4-6h w wakacje np w bad company xd a mam pada do kompa więc?)
Uzależnie się :( no ale będę musiał sciągnąć cs znowu...
http://img219.imageshack.us/img219/8866/zalamkac.png
Dawno temu pisałem porpozycję z psychostatami, ale została ona zignorowana.
Jestem jak najbardziej na TAK.
Patryk1551
14-12-2010, 00:54
No dobra propozycja XD
A co do tych psychostatsów to zwiększcie sloty, bo już jest czasami ciężko wejść, a co będzie jak serwer stanie się bardziej popularny ;d
Jestem na tak.
Ja nie grałem nawet zbytnio się tym nie interesuje,
ale ktoś początkujący mógłby sobie popatrzeć 'łooo ale gość ma skilla- muszę mieć lepszego'.
Działało by to motywująco, na nowych użytkowników apo.
Przy czym były by większe obroty itp.
Oczywiście jestem na TAK!
wprowadzenie nie tylko ranku, ale i psychostats.;)
*propozycja powinna być umieszczona w dziale Armia CS 1.6/ogólne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.