View Full Version : Co wybra??
Master Maniek
12-12-2010, 20:18
Witajcie. Mam nokie 6220 cl. Która po roku użytkowania zwaliła sie. O tuż na gwarancji powiedziano mi że telefon z mojej winy zepsuty i trzeba bedzie bulić 100zł. Zabuliłem, po czym przychodzi telefon, a tu klawisze, jeden działa normalnie, drugi jak dotykowy, jakiś włos pod ekranem, czasami sie resetuje lub zwarcie w baterii robi. Nie mam już sił do tego. I jeszcze klapke od karty pamieci miałem taką luźną, że po włożeniu do kieszeni urwała mi sie ;<. Ma ktoś z was jakieś pomysły apropo telefonów które by polecił? Interesują mnie głównie symbiany v3, wi fi, aparat 3.2 lub lepszy, qwerty jako dotatkowa. Najlepiej nokie. Mam już na myśli nokie e75. Wypowiadajcie się. Pozdrawiam ;>
Polecam Ci nokię e75, qmpel ją posiada od jakiegoś czasu i jest z niej zadowolony.Dobrym rozwiązaniem jest też nabycie N95+8, mimo swoich lat ten telefon nadal jest swietny, ma symbiana na ktorego jest masa aplikacji, dobry aparat,czujnik ruchu, etc. ;]
Samsung i9000 GALAXY S z wyświetlaczem super amoled 16mln kolorów 4", Wi-fi, aparat 5mpx, system operacyjny Android, wideo HD 720p@30fps, procesor 1 GHz,
Samsung i9000 GALAXY S z wyświetlaczem super amoled 16mln kolorów 4", Wi-fi, aparat 5mpx, system operacyjny Android, wideo HD 720p@30fps, procesor 1 GHz,
bawilem sie tym telefonikiem i musze przyznac, ze Samsung odjebal kawal dobrej roboty
polecam Ci go, : - )
ReBe WkS
14-12-2010, 18:51
Polecam ci telefon : SE Satio
..:KoMBoj:..
16-12-2010, 19:13
Polecam Ci Nokie n73. Aparat 3.2 megapikseli ;} Mam ją i dobrze się sprawuje :] jeszcze raz POLECAM
Lagga v3
18-12-2010, 09:15
Samsung Galaxy, Monte
Ja natomiast mam samsunga Aville i jestem z tego telefonu bardzo zadowolony
Interesują mnie głównie symbiany v3, wi fi, aparat 3.2 lub lepszy, qwerty jako dotatkowa. Najlepiej nokie.
Nokia N8
Jednak jeśli chcesz już zaczynać przygodę ze smartfonami to polecałbym Ci coś z rodziny androidów. Może jakiegoś HTC ewentualnie Samsunga.
Kanibaal
20-12-2010, 12:58
Polecam iphone 3g albo 3gs jesli chcesz miec 512 MB RAMu
:)
Sam mam iphona i jestem b. Zadowolony.
Polecam Ci telefon NOKIA C6-01. Fajny wygląd i bardzo dobre parametry. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.