View Full Version : tp u soni
witam. moja propozycja jest taka aby u soni znajdowalo sie tp ktore by przenosilo nas np do city.
Jestem na nie. 3 minuty drogi Cię nie zbawią, a przy dobrym szczęściu wpadasz w zombie i w city jesteś za minutę :D
Choowder
12-12-2010, 20:24
bardzo fajny pomysl jestem na tak ale zeby nie bylo zalatwo zrobil bym taka dzwignie a kolo niej jak by taki stoliczek na ktory sie kladzie 50cc ciagnie za dzwignie i cie tp do city to by bylo fjane :D
Salik Shoter
12-12-2010, 20:25
Jestem na nie. 3 minuty drogi Cię nie zbawią, a przy dobrym szczęściu wpadasz w zombie i w city jesteś za minutę :D
signed.
Jeżeli tak ci się spieszy to wpadnij w zombie/na queeny.
Jeżeli miałby powstać tp to proponowałbym zamiast tp drzwi questowe+nowy quest na drzwi prowadzące do Djina który by teleportował (taki jak ten w ank/cod)
Szybkie Adidasy
12-12-2010, 20:38
i poco moze odrazu dodac sonie do depo?w city
Emzeto ^.^
12-12-2010, 20:41
bardzo fajny pomysl jestem na tak ale zeby nie bylo zalatwo zrobil bym taka dzwignie a kolo niej jak by taki stoliczek na ktory sie kladzie 50cc ciagnie za dzwignie i cie tp do city to by bylo fjane :D
Chory jestes?? jak masz np 700lvl to 2 minutki i jestes w city bo duzego speeda masz :)
Jedno wielkie BYŁO
#t
Jestem na nie, nie jest to jakoś hiper ultra daleko a poza tym możesz paść i masz szybkie TP.
pomozplz
12-12-2010, 20:46
i tp na respy kingow msow wardow i ratow po ser.
Li$ek Von Lid3n
12-12-2010, 20:47
Dalem tak bo w sumie nie chce mi sie nieraz chodzic z trampka przez jungle w ktorej sa weze , lwy, roznego rodzaju robactwo , puapki itp itd.
Zarexoholik?
12-12-2010, 20:47
Aha, a NPC Sonia będzie nas teleportować do trainera, okej? Co za żałosna propozycja - ułatwianie gry. Zresztą to i tak nie przejdzie. ;o
Jestem na tak, czasami nie chce mi sie wracac na piechote:D
Ponieważ jak już napisał wam Kazimierz, taka propozycja już była i została ona odrzucona jak można się domyśleć, dlatego temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.