View Full Version : 1-st 700 by Mr :)
... :)
http://i51.tinypic.com/1fidr7.jpg
Nie gratuluję bocie / : /
1st R. Boonek
12-12-2010, 22:37
Slyszalem ze jestes pajacem, ale osobiscie cie nie znam wiec gratuluje
GZ, za pare lat bedziesz mial co wspominac.
radze ci wystawic postac na allegro a za kase kupic sobie zycie.
Gz.
Gratuluje Tobie...
i Tobie...
jemu też...
jego kumplowi także...
ich koleżance...
rodzicom...
bratu...
babci...
kto tam jeszcze z Tobą sharował bo zapomniałem :rolleyes: ?
AHA i żeby nie było że zmyślam :)
01/09/2010 14:33 Tygrys Dzielenie konta
A idioci nadal pozostaną idiotami jak Ci na dole :D
#up
zazdrościsz mu, że jest przed tobą w statach i go nigdy nie dogonisz? xd
#
gratulację, jeszcze jakieś 8 miesięcy i wbijesz ten 1k.
no i wbijaj 8 mlvl, bo widze, że niewiele ci zostało. ; o
Wielkie Gz^ up noobki jak zawsze zazdroszczą ..;D :eek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ wbij ;D czyli +++++ 1000
Speckatti
12-12-2010, 23:16
Nie zazdroszcza bo to naprawde noob jakich malo i widac ze sharuje ;/ Jeden owner na skeletach lordach bije z axa bo jest bardziej ogarniety, a drugi z burstow zeby nie pasc...
Dziekuje dobranoc.
Nie gz
Speckatti,ale do nikogo to nie dotrze, jak bym chciał robić ss'y z dowodami że sharuje to by chyba władzy czacha się skopciła :) Widać,że fsza ma swoich zwolenników :D
Woder (: !
12-12-2010, 23:49
Lol juz 700 na rooku x d.
Nie znam Cie ale GZ ;]
Nie gz bo komu tu gratulowac? Jak napisal Blood wielu osobom ;o a co to prawie 8mlvl :O to huj lvla ci niegratuluje ale wbij ten 8mlvl:mad:
gratuluje twojemu osiedlu...
a z m lvl to chyba fail?? ;/
#up
zazdrościsz mu, że jest przed tobą w statach i go nigdy nie dogonisz? xd
#
gratulację, jeszcze jakieś 8 miesięcy i wbijesz ten 1k.
no i wbijaj 8 mlvl, bo widze, że niewiele ci zostało. ; o
podziel lvl na 15tu... i wtedy zobacz czy blood nie jest wyżej w statach
Lagga v3
13-12-2010, 07:32
Wielkie Gz^ up noobki jak zawsze zazdroszczą ..;D :eek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ wbij ;D czyli +++++ 1000
ty jednak wiesel kretyn jestes xD.
Nie gratuluje wam
HAHA ALE MAM UBAW czytajac to co POKEMONY PISZA...
GOWNO WIECIE W DUPIE BYLISCIE. Ta Odrazu powiedzl na 300 ownerow...
Mr fsza gra od poczatku sam i do samego konca bedzie gral...
Skad wiem ? - bo znam go z rl wy mozecie sobie wirtuali poszukac albo na trade pospinac...
BAn tygrysa byl spowodowany zmieniem modemu na liveboxa ;O stad te logi byly podejzanie.. Wiec chuja wiecie CWELE :O
@topic
GZ ;D
Gz hajt lefelku. :P No i życze dalszych sukcesów, w tym 1k lvl
Emzeto ^.^
13-12-2010, 10:40
GoGo 1klvl i 10 mlvl ;DDhttp://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Lolipops
13-12-2010, 12:30
Fsza nap... do 1k i wyczysc mi explo xD
Nie znam Cie, ale mowia/pisza ze jestes noob :c
Czy shar czy cave i tak gz. :x
Jesteś dziwny.
Raz odpiszesz, raz nie odpiszesz, raz napiszesz ze zazdroszczę Ci levela,
innym razem nie odpiszesz wcale,
jeszcze innym razem wysyłasz mi linki do disco polo.
Moim zdaniem ten wasz shar nie miał sensu.
Jakby każdy z was wziął swoją część majątku, to byłbym 5c bogatszy od każdego z was.
Poza tym i tak jestem bogatszy.
Mam świetnych kumpli poznanych w grze, jakimi są Marecki Grzesio i Pablo :D
NIE GZ
Black Man
13-12-2010, 14:57
Wielkie GZ , GoGoGo 750 lvl i 8 m lvl !!!!
Gratulacje Lecisz do 1k lvl !! ;)
Gz ^^ a gdzie pozdrowienia dla mnie :>? ;d Jeszcze 3 dni spokoju ;d a potem skiluje na afku<bot>
Gogeta SsJ2
13-12-2010, 16:27
Pamietam jak atticus wbil 200 i kur*a co to bylo , a tu 700 , kiedys to o takim na mainie nie myslalem :P
Gratulacje. Jedziesz teraz do 1 k i qod zrobisz. XD
wy to chyba niedojebani jesteście ja nie jestem Wieselem widać już że dzieci nie wiedzą co piszą ale piszą nie znają ale zobaczą ten tak napisał napisze podobnie ;:D jak myślicie że ja Wiesel to jesteście w błędzie ... a czy Tygrys jest taki lewy to ja nie wiem. Blood ty chyba pierwszy już jesteś jak tak piszesz że pierwszy all wbijasz to po co się udzielasz ? ... a mówią a kto chyba tylko Elita rookardu co każde konto jest z allegro czy jest z allegro to jest 100% prawdy ; D . Elita pisze o wszystkich tak... w grze tacy spokojny .. a na Forum .. to samo mogę powiedzieć o was ahha ;D
Li$ek Von Lid3n
13-12-2010, 16:54
Chlopie wyjdz na dwor zima jest idz na narty albo cos a nie napierdalaj w Tibie. 16 lat a nakutasza ***** jak nie wiem . Gz Wbij ten 1k i wyjdz z rooka.
A ty jesteś największym lizodupem na APO, przychlaście.
700 level na rooku to jest coś, nie wbite przez jednego ownera ale to zawsze jest ten 700 level, gratz :)
btw. pamiętam jak dawno, dawno temu fszą grał bezmózgi analfabeta, ciekawy jestem czy to autor tematu czy ktoś inny:D
btw. pamiętam jak dawno, dawno temu fszą grał bezmózgi analfabeta, ciekawy jestem czy to autor tematu czy ktoś inny:D
Nadal jest ten sam owner :D
@topic
GZ.
Allonsey
13-12-2010, 18:35
E tam ... Mi się nie wydaje że on dzieli konto . Mi tam zawsze odpisuje i zawsze mi wysyła linki do disco polo ;]
@Top
No jest czego gratulować więc GRATULUJE wbicia 700 na roku o.O.
Dawaj do 1k ; /
Old Capitan Rook
13-12-2010, 18:35
Gratulacje Fsza.. :) wbij 8mlvl ;D Pozdroooooo!
Brawo Mr wielkie gratulacje ;) widze że jako pierwszy nabijesz 8 m lvl :)
Devorious
13-12-2010, 21:01
Komu ja sprzedałem konto WPW :FFF
Nie gratuluję, mam nadzieję, że ktoś Cię hacknie :))))))))))))))))))))))))))
Kamilio 2.0
13-12-2010, 21:20
Gz, ciekawe kiedy 1k wbijesz :p gogo 8 mlvl.
Rock of Golden
13-12-2010, 22:16
Komu ja sprzedałem konto WPW :FFF
Nie gratuluję, mam nadzieję, że ktoś Cię hacknie :))))))))))))))))))))))))))
Ty człowieku to chyba miałeś sen, że grałeś Mr Fszą... ogarnij się proszę Cię, bo jak widzę takie posty to normalnie na nudności zbiera... ;s
Ty człowieku to chyba miałeś sen, że grałeś Mr Fszą... ogarnij się proszę Cię, bo jak widzę takie posty to normalnie na nudności zbiera... ;s
OMG jemu chodzi, komu sprzedal postac wpw, nie umiesz czytac?
wpw- wsciekle piesci weza
Gratulacje osiedlu fszy
@Down
O wpw który jest na zdjeciu i gratuluje fszy... Czytaj.
Rock of Golden
13-12-2010, 22:21
OMG jemu chodzi, komu sprzedal postac wpw, nie umiesz czytac?
wpw- wsciekle piesci weza
Gratulacje osiedlu fszy
Aaa czy ten post jest o WPW czy o Mr Fszy? Może ja już nie dowidzę coo...?
Zarexoholik?
14-12-2010, 02:00
Aha, to fajnie, że wbiłeś 700 poziom doświadczenia na rookgardzie.
ty jesteś jakiś nie do końca ??
wyraźnie pisze WPW!!! a ty jakaś schiza za mr fsza....omg
@top
już gratulowałem wam...
Devorious
14-12-2010, 16:18
Uspokój się dziecino. Radzę wrócić do zerówki i nauczyć się czytać :)
Masters Maniakosa
14-12-2010, 19:15
nie rozumiem tego zejdzie się parę dzieci założą gildie Elita Rookardu i potem już apo z ludzi 800 upada do 0 . to samo mogę powiedzieć tak o każdym z was ze dzielicie konto a dlaczego ? po pierwsza nie mam dowodów po drugie pisze tak samo czyli raz inaczej a raz inaczej .. a kto wie czy Blood nie dzieli kąta albo boci haha koniec kropka.
nie rozumiem tego zejdzie się parę dzieci założą gildie Elita Rookardu i potem już apo z ludzi 800 upada do 0 . to samo mogę powiedzieć tak o każdym z was ze dzielicie konto a dlaczego ? po pierwsza nie mam dowodów po drugie pisze tak samo czyli raz inaczej a raz inaczej .. a kto wie czy Blood nie dzieli kąta albo boci haha koniec kropka.
Bez komentarza.
@top
No GZ 700 na rooku to spore osiągnięcie, wbijaj 1k;p
ps
1. Przystojniaczek 383 7 23 16 16 27 23 40 83
Przystojniaczek ma więcej magicznego wbite, więc się fszą nie napalajcie :D
Rock of Golden
14-12-2010, 20:07
Uspokój się dziecino. Radzę wrócić do zerówki i nauczyć się czytać :)
Niee no nie mogę... odezwał się człowiek dorosły, który widzę ledwo ukończył 16 rok życia...
..:KoMBoj:..
14-12-2010, 20:19
Nie znam cię ale z tego co inni mówią to noob jesteś.No ale nie znam cie więc Gratz, Lecisz do 1k ; o
Goatee 2.0
14-12-2010, 20:46
Gratulacje z okacji wbicia 700 poziomu ;p
A tymi dzieciakmi się nie przejmuj. Też jestem TOP1 na pewnym serwerze i wszyscy mnie cisną, poniważ po prostu zazdroszczą ;p
Zodika Rook
14-12-2010, 21:00
Gratuluje Tobie...
i Tobie...
jemu też...
jego kumplowi także...
ich koleżance...
rodzicom...
bratu...
babci...
kto tam jeszcze z Tobą sharował bo zapomniałem :rolleyes: ?
AHA i żeby nie było że zmyślam :)
01/09/2010 14:33 Tygrys Dzielenie konta
A idioci nadal pozostaną idiotami jak Ci na dole :D
Podbijam ;):cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Zodika ty to taki lewy czy udajesz ?? czy ci ktoś kazał to napisać ?? sam widziałem nie raz jak w dp piszecie do fszy pomóż w quest . itp i aby pomógł 2 postaci i potem można powiedzieć letko że ty zodika dzielisz konto .. piszesz do niego niekiedy "Czesc" jestem w dp to widzie.. a Bloodrook jest uzależniony chce tak bardzo być pierwszy że sobie wymyśla jakieś bajeczki i w głowie ma coś i myśli że jest pierwszy ; D ma coś z głową i tyle . pisze pewnie i płaci innym osobą aby pisać że fsza boci i sharuje.. bo myśli ze go deletną ... on nie boci i nie sharuje mi zawsze odpisuje... wielkie Gz dla niego.. widać jak mu zazdrościcie to jest pewne... i co blood wyszuka jakiś tekstów ? może jakiś tutor jest w elicie a dlaczego? tyle razy graczy w błąd wprowadzili co ludzie padali i gdzie ban?? a dowody są . sami je dali na forum.. a jak ja takie coś zrobiłem odrazu ban..
Zodika Rook
15-12-2010, 19:43
Nie no ziomek rozśmieszasz mnie podaj nick jakiejś innej postaci jaką mam to pogadamy ;) uhuahhauahu
Pokaż mi dowód 1 świadka na to że kiedykolwiek przez ponad 3 lata dzieliłem z kimś moje konto ;)
Idź przybij " piątke" fszy:cool:
Azbestowy v.62.0
15-12-2010, 19:46
Zodika ty to taki lewy czy udajesz ?? czy ci ktoś kazał to napisać ?? sam widziałem nie raz jak w dp piszecie do fszy pomóż w quest . itp i aby pomógł 2 postaci i potem można powiedzieć letko że ty zodika dzielisz konto .. piszesz do niego niekiedy "Czesc" jestem w dp to widzie.. a Bloodrook jest uzależniony chce tak bardzo być pierwszy że sobie wymyśla jakieś bajeczki i w głowie ma coś i myśli że jest pierwszy ; D ma coś z głową i tyle . pisze pewnie i płaci innym osobą aby pisać że fsza boci i sharuje.. bo myśli ze go deletną ... on nie boci i nie sharuje mi zawsze odpisuje... wielkie Gz dla niego.. widać jak mu zazdrościcie to jest pewne... i co blood wyszuka jakiś tekstów ? może jakiś tutor jest w elicie a dlaczego? tyle razy graczy w błąd wprowadzili co ludzie padali i gdzie ban?? a dowody są . sami je dali na forum.. a jak ja takie coś zrobiłem odrazu ban..
oj srizel srizel XD
#topic
gz
GZ ja tez gram na rook. I chyba nie zanosi sie na taki lvl;].
Jeszcze raz GZ!!!!
POZDRO!!!!!
Nahireks
19-12-2010, 11:30
Gz i Go Go 1k :D ja takie nawet na main nie mam :D
main Mokolaj rook
19-12-2010, 15:51
Gz teraz dajesz do 800-900-1000 i tak dalej xD noi dawaj 9 mlvl trochę słabe skile.
mefistomen
15-01-2011, 19:16
Gz dla WSZYSTKICH OWNEROW Z TWOJEGO MIASTA ;]
Najciekawsze jest to ze raz odpisujesz a raz nie i jestes zmienny jak kobieta no albo sharujesz ;]
No ale kazdy wie ze share ;[
Powiedz kolega zeby sie nie wydawali bo ostatnio powiedzieli ze dales im konto zeby sie pobawic no to wielkie gz ;[
Gratulację :] Niby z kimś sharowałeś nie obchodzi mnie to , gz za chęci :D widze że lekko przystopowałeś zajmij się życiem xD
Nie gratuluje. Nie pogratuluj rowniez bratu ode mnie
Jedziesz 1k ! Nie patrz na innych ;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.