View Full Version : Clean -> b??d? -> [ziemii].
Zarexoholik?
14-12-2010, 02:27
02:20 UWAGA! za 1 minute bedzie czyszczenie smieci LEZACYCH na ziemii/depo, prosze podniesc swoje przedmioty i schowac do plecaka! (nie dotyczy domkow)
Nie wiem, czy tak powinno być, ale czy 'ziemii' jest poprawnie? o.O' Osobiście napisałbym 'ziemi', ale czy może to ktoś wyjaśnić. Bardzo mnie to ciekawi.
Hmmm , bardzo ciekawe pytanie Kamilu. Wydaje mi sie ,że sie pisze ziemi ; )
No w sumie jest to błąd. Dziwne, że dopiero po kilku latach ktoś o tym napisał :) To tylko potwierdzenie, że to co jest stałe mniej nas interesuje :]
Rzeczywiście błąd, nikomu nie przeszkadzał, aczkolwiek wystarczyło się tylko dobrze przypatrzeć napisowi. Do poprawy.
Wystąpił mały błąd ale Ty nie mogłeś się powsrzymać żeby nabić posta i już musiał temat powstać. Administracja oczywiście to poprawi ale jak by chodziło o server 8.42 o jak zwykle miali by to w dupie :)
nie jest to blad, iż Ziemi jako planety piszemy tak jak napisalem, natomiast ziemii jako podłoża piszemy tak jak obok, lecz dopuszczalne sa obie formy.
Knight Lukas
14-12-2010, 09:52
OMG tyle lat tak było i to nikomu nie przeszkadzało...
A jak ty wstawiasz znaczki funta w tibi zamiast "Ł" i w środku wyrazu wstawiasz dużą literę to gz.
Poprawione.
Faktycznie, nigdy na to nie zwracałem większej uwagi :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.