View Full Version : Konkurs Soran / Zako?czenie!
Zgodnie z waszymi głosami, zwycięzcą konkursu na nowe miasto Soran zostaje Salik Shoter (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=796359&postcount=17)! gratulujemy!
Nagrody pocieszenia w postaci 60 dni PACC otrzymują: darkdevil (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=792985&postcount=3) oraz Rzulfik (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=802293&postcount=40).
Całej reszcie bardzo dziękujemy za udział w konkursie i prosimy o nie poddawanie się, może następnym razem się uda ;)
Już niebawem nowe miasto Soran zostanie dodane na "nasz kochany" serwer ots :)
Pozdrawiamy!
Ekipa APO OTS
nasz kochany serwer
ahahah ja tam servera nie kocham ;d
ale dobrze ze salik wygrał bo jego praca była najlepsza ;d
Haha XD
Gratuluje Salikowi, mam nadzieje ze za glos da chociaz inva do chatki XDDDD. Czekamy na nastepny tego typu konkurs, bo cieszyl sie popularnoscia (:
Gratuluję zwycięzcy, chociaż jego mapka nie była moim typem.
Ten konkurs był jednym z najlepszych jakie do tąd powstały ;d
Gratulacje dla Salika!
od początku wybrania trzech finalistów, byłem pewien że wygra własnie on.;)
_Morfevious_
14-12-2010, 12:48
Nie czaję, po co ten temat, skoro wszystko zawarłeś w ostatnim poście tematu z głosowaniem. Ja nikomu nie gratuluję, bo nie ma czego xd.
Serdeczne gratulacje. Fakt, że zagłosowałem na mapę, która miała najmniej głosów, ale widać mój gust całkowicie się różni od większości użytkowników.
Emzeto ^.^
14-12-2010, 12:53
Ja bylem za Rzulfikiem ;/ miala ta mapka klimat a nie. Ale i tak Gz dla Salikahttp://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Nie czaję, po co ten temat, skoro wszystko zawarłeś w ostatnim poście tematu z głosowaniem. Ja nikomu nie gratuluję, bo nie ma czego xd.
Lecz ,niektórzy nie potrafią dokładnie szukać ,i nie znajdą jego postu ;)
#temat
Gratulacje dla Salika ,pozostałym zawodnikom też Gratuluję ,mam nadzieję ,że wkrótce pojawi się coś podobnego ; ) Choć to była jakaś "zabawa" na forum i w grze ;)
1st R. Boonek
14-12-2010, 12:56
Zrobil to najlepiej i wygral - proste.
Gratuluje :)
Zarexoholik?
14-12-2010, 13:39
Głosowałem na kogoś innego, ale nie wygrał. : [
btw. gratulacje i czekam na tę mapkę.
Knight Lukas
14-12-2010, 13:57
Gratuluje wygranej :) Czekamy na up mam nadzieje że nie będzie to tylko nowe Soran.
Gratuluję wygranej mimo że wolałbym żeby ktoś innym wygrał no ale cóż.. :D
Gratzy dla zwyciezcy :)
Tak jak juz mowilem :
Wedlug mnie powinni tam dac tabliczke z napisem
Soran : mady by salik shooter
\o/ ~*^ Invisible ^*~ \o/
14-12-2010, 15:34
Szczere gratulacje dla zwycięzcy.
#up
Będzie. :)
oki, bylem z Rzulfem, ale gratuluje ladnego zarobku =d
Gratulacje ;] Postaram się zalogować jak wprowadzą nową mapkę miasta na server i przejde się po nowym Soran.
Szczerze byłem za tym aby wygrał blackdervil, ale gratuluje dla Salikowi!
Wygrała mapa którą wcześniej skomentowałem:
To nie mapa na ten serwer. Nie ten klimat, nie ten styl. Mapa powinna troche odbiegać od stylu, różnić się budową i ID ścian itd. Wasz wybór, ja tam juz nie gram i tak :)
Fajnie, że wygrała osoba na którą głosowałem.
Ale te 2 pozostałe mapy też były zajebiste i szkoda, że teraz pójdą 'do kosza'. xd
gratuluję.
Gratuluję Salikowi http://img2.epuls.pl//images/smilies/icon_hmm.gif
Assassin Mateusz
14-12-2010, 17:20
Gratulacje Salik, miales moj glos. :)
Gratki Salikowi (:
Nie wiem czy taki kochany ;/
Gratuluję zwycięzcy, oraz dwóm pozostałym osobom :D
Teraz tylko czekać ,aż zrobią coś z wyspą amazonek ^^
No konkurs był na poziomie i wszystkie mapki były ładne, lecz wygrał lepszy XD
Dzięki Kazek za konkurs ;p
#t
Gratulacje dla Salika za wygranie konkursu! Obyś drogo sprzedał swój domek ;D
Kamilio 2.0
14-12-2010, 18:57
Gratuluje salikowi, oddalem na niego glos :D
Wygrała mapa którą wcześniej skomentowałem:
To nie mapa na ten serwer. Nie ten klimat, nie ten styl. Mapa powinna troche odbiegać od stylu, różnić się budową i ID ścian itd. Wasz wybór, ja tam juz nie gram i tak :)
Jak gówno wiesz to się nie wypowiadaj. o.O
#topic
Wygrała mapa na która głosowałem, gratulacje dla zwycięzcy. Kiedy ją wprowadzicie na serwer?
Gz dla salika, choć nie głosowałem na jego mapę. Teraz czas odnowić ank!
..:KoMBoj:..
14-12-2010, 19:55
Wygrał najlepszy. A to właśnie Salik. Gratulacje ;x
Salik Shoter
14-12-2010, 20:26
Dzięki Kazek za konkurs ;p
#t
Gratulacje dla Salika za wygranie konkursu! Obyś drogo sprzedał swój domek ;D
Dzięki KaZek :P
A domek na terenie pacc i to takim jakby to określić rzadko odwiedzanym nie będzie drogi, zwłaszcza że nie robiłem go specjalnie nad depo czy w depo żeby zarobić, tylko na uboczu xd
@down
20:31 Fargum: Nie posiadasz pacc, aby dowiedziec sie wiecej odwiedz Orlana w glownym miescie w depo!
[Tygrys] Faktycznie, na uboczu... Kilka sqm od depo, miasto duże nie jest:D A i musiałem w tym domu nieco pozmieniać, bo było parę błędów? Ogólnie, miałem sporo zabawy z tą mapą, było trochę dużo tych błędów :/ Na raz następny użyj opcji "O" na klawiaturze w rme...
I czytaj PW!
Animowany Anonim
14-12-2010, 20:29
Dzięki KaZek :P
A domek na terenie pacc i to takim jakby to określić rzadko odwiedzanym nie będzie drogi, zwłaszcza że nie robiłem go specjalnie nad depo czy w depo żeby zarobić, tylko na uboczu xd
Soran nie jest czasem facc? ;>
Ogólnie gratuluję wygranej :> Oby więcej takich konkursów.
Goatee 2.0
14-12-2010, 20:33
Soran nie jest czasem facc? ;>
Ogólnie gratuluję wygranej :> Oby więcej takich konkursów.
Soran jest wyspą PACC
Gratulacje dla zwycięzcy ;p
Kurde !
Mój faworyt ma 2 miejsce ;/
No cóż dobrze że w ogóle coś się zmieniło ;)
Gratuluje zwycięzcy !
gratuluję zwycięscy i zrób dobrą ville ;d
[Tygrys] Z choinki się urwałeś? Ta "villa" już istnieje... Widać, jak czytasz treści tematów. Upomnienie ;]
Wygrał najlepszy. Niektórzy dodawali jakieś niepotrzebne rzeczy. Salika mapa mi najbardziej odpowiadała i w sumie fakt, że jego mapa będzie na apo już jest jakąś nagrodą samą w sobie. Gratuluję : D
Panek Kitara
15-12-2010, 17:57
Powiem tak,salik zrobił najlepszą mapę i zasłużenie wygrał dlaczego? nie jest aż tak napchane drzewkami,krzakami czy innymi bazgrołami,mapka jest dobra nie powiem. Gratulacje.
:)
Również oddałem swój głos na Salik'a
Gratuluje.
Kierownik
16-12-2010, 14:38
Wielkie gratulacje dla zwycięzcy! Ale jak to zawsze bywa, przez pierwszy tydzień pół APO będzie biegać po nowym Soran, a potem i tak zapomną o nim:) Ale i tak GZ!
:* Dream *:
16-12-2010, 16:24
Fajnie, że wygrała osoba na którą głosowałem.
Ale te 2 pozostałe mapy też były zajebiste i szkoda, że teraz pójdą 'do kosza'. xd
gratuluję.
Nie gratuluje , ponieważ mapa ta mi się nie podoba.
Moim zdaniem powinna wygrać mapa: Crack Master'a.
Blood Raven
16-12-2010, 17:50
Gratulacje dla zwycięzców :)
GZ Salik Nie głosowałem na ciebie no ale twoja mapka tez jest fajna
POZDRO!!
Gratulacje na Salika.
Lecz kiedy już doczekamy się nowego Soran? ; DD
Knight Lukas
23-12-2010, 19:12
Nowe Soran pewnie zostanie wprowadzone razem z całym updejtem, który szykują - trochę cierpliwości
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.