View Full Version : Nowe uzbrojenie rook.
Witam proponuje dodać nowe przedmioty na rooku na pewno były by to nogawice, helm oraz jakiś pancerz:
Na nowy helm proponuje:
Horned Helmet-wypada z Dark Princess(bardzo rzadko),dostępny z questa od 666 lvl.
Demon Armor/Amazon Armor-wypada z Mutated Mummy(bardzo rzadko).
??? Legs?? wypada z ?? częstość wypadania ???.
Co do legów nie mam zbytnio pomysłu, piszcie właśnie propozycje:)
Ogólnie jestem przeciwny twojemu pomysłowi, bo w ten sposób Crown Legi dotychczas najlepsze stracą na wartości, a tego ludzie nie chcieli by. Poza tym jeśli twój pomysł miałby wejść na serwer to na pewno nie byłby to łatwy quest z dostępem dla wszystkich...
Jestem na nie.
Po wprowadzeniu ani rook, różność itemów jest moim zdaniem spora.
Btw.
Po co robić quest na 666 dla 1 osoby?
Lepiej już jakis quest 300-400 (500) lvl.
Poza tym ostatnio wprowadzono misję na key.
Składa się ona z 4 zadań, a na każde kolejne jest wyższa bramka (200,250,300,350).\
#Edit...
Przez przypadek kliknąłem 'tak'...
jestem na NIE!
Kosz crwon legs to max 50cc wiec? ...
Azbestowy v.62.0
14-12-2010, 19:02
bo w ten sposób Crown Legi dotychczas najlepsze stracą na wartości
Już dawno straciły (z 3sc na 1)
Jakaś losowa broń z 42 ataku byłaby ok
Azbestowy na bron jest czas... bd na pewno sca/sov/th itp.. wole nowe uzbrojenie bo po co narazi nam bron?
Kamilio 2.0
14-12-2010, 19:06
Quest od 666? haha to tylko fsza zrobi i poczekamy dlugo na nastepce. Propozycja hujowa, e itemki to dowaliles, lepiej moze jakis trudny quest nie koniecznie o zabicie nie wiadomo czego, tylko takie na myslenie.
No w sumie może być quest na myślenie:) ale nowe itemki są konie, a co do lvl to jest dobry żeby nie kosztowały znowu 1sc...
Magnatek.
14-12-2010, 19:10
Jak dla mnie to jest dobrze tak jak teraz.
Napewno bedzie jakas loteria z ktorej bedzie mozna zdobyc a nagrode sca,sov,th,albo cos z lepszego eq.
Jestem na NIE !!!
Masters Maniakosa
14-12-2010, 19:11
Jestem na Tak!! ale od lvla 333 :eek: bo tak 666 tylko Fsza by zrobił xD
Pisze sie na pewno ^^dla Ciebie jest dobrze teraz? bo cie nie stać na crown legi.. Jak to nie przejdzie to niech kosztują one u nowego NPC chociaż 1sc
Jestem na nie.
Może jakaś broń z 40-42att mogłaby wejść, ale to nie jest konieczne.
Eq jest dobre, nie trzeba dodawać nowych rzeczy.
pomozplz
14-12-2010, 19:47
Jak Ci się nie podoba to ******** na main i na zawracaj dupy zaduzo na rooku !!!!!!!
Animowany Anonim
14-12-2010, 19:56
Zaznaczyłem tak, lecz nie powinny być to zbyt dużo lepsze itemy od obecnych :)
No i oczywiście trzeba dodać jedną ważną rzecz: trudny quest, bardzo rzadko można lootnąć itemy potrzebne do questu i w ogóle :>
Bo tak to pomysł nie ma sensu.
Zarexoholik?
15-12-2010, 00:10
Można dodać demon seta, tak od 666 lvla. Zawsze jakieś urozmaicenie.
Jestem na tak. Skoro i tak na rooku będą coraz większe lvle to w końcu będzie trzeba coś dodać, a jakiś pro trudny quest jest tutaj w 100% na miejscu.
Emzeto ^.^
15-12-2010, 09:10
Najlepiej zrobcie takiego Santora na rooku ;p max np do 500lvla ;p bylo by od 50lvla :) nagrody zalezy od Ekipy Apo
Wsysaczapo
15-12-2010, 09:24
Moim zdaniem mógł by być quest na jakiś nowy armor typu np Plachta Rookslayera wygladala by jak red robe i by miala by 16arma (do zdobycia tylko na rook) ;s
Nowe itemki naprawdę się przydadzą, starte są już nic nie warte nie raz rozdają je w dp(crwon legs,royal helmet,dragon scale mail),wiec proponuje wprowadzic nowe.
Jestem na NIE!
Po co to komu mało eq jest na rooku? Może odrazu pande klapki hota (m mace, maxe,g bolt,silvrka?)....
Nie róbcie z rooka maina..... zreszta i tak to juz jest mini main....
Witam proponuje dodać nowe przedmioty na rooku na pewno były by to nogawice, helm oraz jakiś pancerz:
Na nowy helm proponuje:
Horned Helmet-wypada z Dark Princess(bardzo rzadko),dostępny z questa od 666 lvl.
Demon Armor/Amazon Armor-wypada z Mutated Mummy(bardzo rzadko).
??? Legs?? wypada z ?? częstość wypadania ???.
Co do legów nie mam zbytnio pomysłu, piszcie właśnie propozycje:)
"Chyba cię pojebało dziewczynko." ( :
#t
Jestem na nie. Na Rooku i tak macie już duuży wybór uzbrojenia, więc po co dodawać kolejne itemy? Rook to nie Main, żeby dodawać na niego co jakiś czas nowe zbroje, nogawice itp. : o
Blood Raven
15-12-2010, 10:05
Jestem na nie to jest bez sensu na rooku i tak już jest za łatwo zobacz jakie tam są levele.
@up Proponuje nauczyć się czytać ze zrozumieniem ^^Po tam nam takie eq?
A po to żebyś się pytał .. dlaczego questy od 666 lub potwory nie do zabicia? żeby ciężko było to zdobyć a nie za 2 tygodnie po 2sc bd...
Emzeto ^.^
15-12-2010, 10:44
Nowe itemki naprawdę się przydadzą, starte są już nic nie warte nie raz rozdają je w dp(crwon legs,royal helmet,dragon scale mail),wiec proponuje wprowadzic nowe.
to daj mi pare takto ;D nick masz w podpisie xd
Twoja propozycja jest że tak powiem "denna". Ale zgodze się z tobą z jednym! "przydało by się w konću dodać coś na rook!:cool:
Jak najbardziej jestem na tak.. za dodaniem jakiś nowych spodni na rook . w w końcu dodali by co .. bo na razie to tylko main... chodzi mi tu o jakiś items na eq.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.