View Full Version : Pih - Szata?skie Wersety (ft. S?o?, Kaczor, Shellerini) - Zapowied? Klipu !
Kapitan Alkohol.
15-12-2010, 15:23
Klik (http://www.youtube.com/watch?v=EyEIMAzgpU8&). Sniadanie mistrzów było średniawką, mam nadzieje że ten teledysk wyjdzie lepiej ^^
Widzialem wczesniej, no wydaje mi sie, ze bedzie o wiele lepiej niz ze 'Sniadaniem Mistrzow' :x. Troche padaka byla, czekam na teledysq (:
Τettmeier
15-12-2010, 15:38
No jasne, że będzie lepszy od tego co Rysiu z Pezetem byli na feat, to jest pewne. Szatańskie Wersety top 10 track roku więc spodziewam się porządnego teledysku. :)!
Tumanbuga
15-12-2010, 15:52
Grubo będzie , czekam , chociąż znając Piha to możemy się spodziewać jeszcze jednej zapowiedzi : ).
Liryka jest boska,
dobrze że przypominają o istnieniu diabła,
w końcu jego największą wygraną jest udowodnienie człowiekowi jego nieistnienie.
Zapowiedź bardzo ciekawa.
Miaazga, jak w tym filmiku zobaczyłem Słonia w koszulce z NBN to aż mi ciary przeszły :eek: będzie grrubo
Zarexoholik?
17-12-2010, 19:09
Robić trailery jak do filmów. To tylko muzyka, a oni robią z tego wielkie przedstawienie. beka
#niżej
stfu
Degustator
17-12-2010, 19:16
Robić trailery jak do filmów. To tylko muzyka, a oni robią z tego wielkie przedstawienie. beka
Wolałbym robić przedstawienie teledysku niż wrzucać ssy na forum tibijskim co 0wcu?
Czekam na teledysk.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.