View Full Version : Fast 5.
*Esende Mylffon*
15-12-2010, 17:26
Piąta część z serii "Szybcy i wściekli". Myślę, że każda poprzednia odsłona dawała rade, więc chyba udam sie do kina w maju ;d
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=uSDNZeRX_1Y&feature=player_embedded#!
No powiem, że ciekawie się zapowiada :D
Na 100% pójdę do kina na ten film. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo po trailerze zapowiada się zajebista akcja. :D
E.Leclerc
13-01-2011, 23:25
Kurde aż zachcialo mi sie obejżeć jeszcze raz wszystkie części :P
Knight Lukas
14-01-2011, 14:41
Film może nie będzie super hitem ale warto będzie go obejrzeć :)
O qrwa, bedzie chyba taki kozak jak poprzednie XDDDD Obejze na 1000% (:
Maciejas
14-01-2011, 14:47
Jedziemy wszyscy autobusem i ogladąmy razem !! :D
:eek: Zapowiada się nieźle , na pewno nie prze-ga-pię ;]
Obsada zajebista. Szybko i wściekle - dobry film, więc ten też zapowiada się zajebiście. Jasne, że zawitam do kina.
#niżej
Już poprawiłem. Film nie przedstawia akcji tylko ją zawiera - dla ścisłości. Akcję to możesz miec ratowniczą.
Obsada zajebista. Szybko i wściele - dobry film, więc ten też zapowiada się zajebiście. Jasne, że zawitam do kina.
W twoim "w(ś)ciele" we własnej osobie. Film z obsadą murzyna zapowiada się ciekawie.
Co do traileru to przedstawia film jako akcję wartą obejrzenia. Obsada z "1", hmm zapowiada się ciekawie :cool:
Darkstar
19-01-2011, 16:35
Wątpie, że to przebije Tokio Drift, ale chętnie obejrzę.
Na 95% zobaczę ten film.
Po zobaczeniu trailera zmożna wynioskować ,że film będzie jak zwykle pełen akcji ; )
#D
xD
Curde no.. Myślałem na początku że to Świebodzin :/
#t
Nie oglądałem ostatniej a już następna część ;D hah
Będę miał co oglądać przez ferie ;D
2 głównych ziombelów z 1 i jeden z TD w najnowszej części, to będzie odlot ;D
1st R. Boonek
19-01-2011, 18:50
Ogladalem wszystkie czesci i wszystkie zajebiscie mi sie podobaly...
dziwi mnie jedno czemu w 4 i teraz w 5 ten Chan zyje skoro zginal w 3(tokyo drift)
Belfus Adri
19-01-2011, 19:24
@up poniewaz to co sie dzialo w 4 jest historia przed tym jak Chan wyjechał do tokyo :)
Przcież mowil w 4 ze chce wyjechac do tokyo bo tam robia niezłe numery :D
Precision
20-01-2011, 21:44
#up
No tak, ale zginął w swojej furze przed ucieczką. ;)
#topic
Fajnie że będzie następna część, z chęcią obejrzę. Do kina się może wybiorę nawet, na poprzednich częściach również byłem.
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 22:07
Kolejszny shit. Zapewne nie obejrzę, bo od 3+ części Fast and Furious są po prostu komercyjni i żałośni.
Ooo , oczywiście że się przejdę na ten film , jak nie wytrzymam do maja to ściągnę pirata ;d
Napewno przejade sie do kina na ten film ogladalem wszystkie częsci ; d
Znowu "szczelanka" zamiast samochodów ; (
#
Do kina nie pójdę, sciągne film z torentów.
Zarexoholik?
06-05-2011, 00:57
Już dzisiaj premiera! Wybiera się ktoś do kina? Film reklamowany wszędzie, mam nadzieję, że nie będzie gniotem. xd
Precision
06-05-2011, 09:45
Jako że ja już oglądałem wczoraj to do kina nie idę. Patrzałem wcześniej, ale nie widzę by grali Szybkich i Wściekłych nawet na dniach. Stwierdziłem że film obejrzę w internecie. Ogólnie mi się podobał, warto iść na niego do kina. Jak zawsze szybka akcja i dobre fury. Chyba najbardziej ta część mi się podobała.
Old Shidishi
06-05-2011, 15:34
@precision
W takim razie zapodaj linka do filmu :)
oglądałem wczoraj kinówkę, na moim zajedużym płaskim pięćdziesięciu calowym telewizorze i powiem, że film średniawka, jedyne co było interesujące, to akcja, która rozkręciła się w 3/5 czasu filmu(sejf). PIS JOŁ, ci którzy są fanami, to polecam, aby szli do kina, dobre efekty i w ogóle na sali klimacik, ale całej reszcie polecam darkwarez+kanapa
Sturnusek
07-05-2011, 17:48
http://zalukaj.pl/zalukaj-film/10496/szybcy_i_wsciekli_5_fast_five_2011_.html
Krulowiec
07-05-2011, 19:01
Nie oglądałem, ale myślę, że nic specjalnego pewnie dodali w ch*j efektów i to zepsuło cały film, wcześniejsze części były zajebiste jak wszystkie filmy ? - 2000
Kowal'2.0
08-05-2011, 08:19
Już dzisiaj premiera! Wybiera się ktoś do kina? Film reklamowany wszędzie, mam nadzieję, że nie będzie gniotem. xd
Moze odejdz od komputera i wybierz sie do kina a nie pytaj innych czy ida :) wyjscie z domu nic nie boli
@Topic
Uwazam ze bedzie zajebisty film
Lord Szadi
08-05-2011, 20:45
Sądzę że zapowiada się ciekawie dlatego gdyż jak oglądałem starsze części były ciekawe pełne emocji i adrenaliny to może być coś nowego i chyba bedzie GIT.
NaPółEtatu
08-05-2011, 21:35
wybiore sie do kina, bo akurat mam kod z era premia na bilet (:
dam edita
Delorian17
11-05-2011, 07:32
Zaje**** film :)
Tylko szkoda że tak mało aut, a wiecej bijatyki ;d
ale ogólnie bardzo fajny film, jak i każda poprzednia część :D
POlecam iść do Kina na niego :D
Film zacny, warty każdego złocisza, ale przesadzili trochę z Hanem, bo pokazali go mimo tego, że w 3 części zginął.
Drako o.o
14-05-2011, 03:52
Film zacny, warty każdego złocisza, ale przesadzili trochę z Hanem, bo pokazali go mimo tego, że w 3 części zginął.
No właśnie oto chciałem spytać czy mnie oczy zawiodły czy on tam faktycznie jest.
Pewnie, że pójdę do kina na to
Belfus Adri
14-05-2011, 11:01
Wydarzenia z fast 4/5 są przed pojechaniem Hana do tokyo ;)
Wydarzenia z fast 4/5 są przed pojechaniem Hana do tokyo ;)
Dokładnie ;d Tokyo Drift to część która chronologicznie powinna pojawić się po Fast 5.
Film obejrzałem 2 dni temu, jest świetnie dopracowany i naprawdę z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu. Wydaje mi się, że w kolejnych częściach, Dwayne Johson dołączy do grupy Doma i Briana :]
#Drako
Oni chcieli pokazać, skąd Han zna Doma.
Film jak dla mnie beznadziejny.
Sry. ; <
No właśnie oto chciałem spytać czy mnie oczy zawiodły czy on tam faktycznie jest.
Pewnie, że pójdę do kina na to
jedna akcja byla fajna jak cisneli po ulicach z przywiazanym sejfem ;s a tak to gowno ;[
Zarexoholik?
16-05-2011, 18:40
jedna akcja byla fajna jak cisneli po ulicach z przywiazanym sejfem ;s a tak to gowno ;[
Nie znasz się. : <
#topic
Wczoraj oglądałem. Jak dla mnie film dopracowany i ciekawy. Najlepsza akcja to ta, w której Dom gada, że to Brazylia, a nie USA. xd
Hmm oglądałem i powiem, że fajna bajka a najlepsza na końcu...
Obejrzeć można ale żadnej rewelacji nie było.. Jak dla mnie Tokio Drift jest najlepszą częścią ;)
KaZeK Banned v1.
26-05-2011, 20:52
5 część gitowska najlepsza akcja jak wydymali Hobbsa z tym sejfem :OO
Co najważniejsze Letty żyje! Zapewne w części 6 wystąpi Pan od butów ŁABAKI mianowicie Shaun Boswell Szon Bozłel.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.