View Full Version : Sio ed
Heal Friend 18070 18699 (w eq brak tylko perfecta)
zaczynam :D
ok. na 2,1 k lv ed powinienem się tyle leczyć czarem "exura sio". Teraz proszę o odpowiedź : czemu w praktyce leczę się od 15k do 17.5k ?? to jest 60%-65% mojego hp.
To ile w końcu mam się leczyć? Te 18k czy ok.16k ??
Może coś z kalkulatorem jest źle, bo jak dla mnie czar exura sio jest wystarczająco dobry. : |
Knight Lukas
15-12-2010, 18:30
Po ostatnim balansie do czarów leczących nie liczy się EQ więc policz jeszcze raz bez eq i powinno wyjść dobrze :)
..:KoMBoj:..
15-12-2010, 18:33
Zmienili balans... A kalkulatora nie zmienili tylko pewnie został stary balans w nim ;P
Też uważam że sio u druidów zostało za bardzo udupione. Nie martwcie się szybko to się zmieni ;p Student ma teraz torusa wiec będzie płakał na forum dotąd aż tak zrobią...
1st R. Boonek
15-12-2010, 19:02
Heal Friend 18070 18699 (w eq brak tylko perfecta)
zaczynam :D
ok. na 2,1 k lv ed powinienem się tyle leczyć czarem "exura sio". Teraz proszę o odpowiedź : czemu w praktyce leczę się od 15k do 17.5k ?? to jest 60%-65% mojego hp.
To ile w końcu mam się leczyć? Te 18k czy ok.16k ??
Co ty pierdolisz ;d dobrze jest jak jest ;d a co do siochania, to kalkulator nie jest zaktualizowany wiec napisz do mortiisa na prv moze naprawi ;D
Też uważam że sio u druidów zostało za bardzo udupione. Nie martwcie się szybko to się zmieni ;p Student ma teraz torusa wiec będzie płakał na forum dotąd aż tak zrobią...
Czytaj ze zrozumieniem pajacu i pisz na temat. A jeżeli uważasz, że ED ma słabe sio to beka z ciebie.
#t
Zdejmij eq i powinno wyjść ci dobrze. ; p
Chyba, że nie zaktualizowali jeszcze kalkulatora do nowego balansu.
Zarexoholik?
16-12-2010, 01:17
Eq, które ma właściwości magiczne odpowiednio zmniejsza lub zwiększa zadawany/otrzymywany dmg. Tak mówił Mortiis na ts'ie. Więc? Zresztą mam druida i exura sio mi odpowiada. Jest lepsza niż vita - tak ma być.
Majac Ed wydaje mi sie a raczej wiem ze exura sio jest wystarczajaco silna a co do obliczen kalkulatora to musza go zmienic na new balans ;) hehs.
Tez gram Elder Druidem i jakoś specjalnie nie narzekam... na exura sio :rolleyes:
Może na wyższym lvl to się zmieni?... Tego nie wiem :p
Jak sio Cie za mało leczy to lecz się exura vita.
Proste.
Sio jest dla kogoś a nie dla Ciebie.
MorgiBack
18-12-2010, 20:09
Jak sio Cie za mało leczy to lecz się exura vita.
Proste.
Sio jest dla kogoś a nie dla Ciebie.
Proste. :D
Dla kogoś kto jest z szkoły podstawowej. ^^
Sio zostało znacznie zmniejszone po updacie i druid już się nie leczy za 3/4 hp. A jak te leczenie ci nie pasuje to lecz się Exurą Vitą.
jak ci nie pasuje sio to lecz sie vita , a jak ci nie pasuje vita to lecz sie uhami :(
Jeżeli chcesz wyliczyć przybliżone leczenie nie tylko czarem Heal Friend, ale każdym innym, leczniczym - podaj wyłącznie swój lvl i mlvl, nie zaznaczaj eq. Dlaczego? Dlatego, bo w ostatnim updacie Mortiis naprawił eq: kiedyś dodawało ono zarówno do ataków, jak i leczenia - dziś dodaje jedynie do ataków.
Temat pozwolę sobie zamknąć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.