Zaloguj się

View Full Version : [hot][official]o.s.t.r i peja

Tumanbuga
15-12-2010, 19:40
http://www.youtube.com/watch?v=PsjQffmasHA&feature=player_embedded :eek:

Τettmeier
15-12-2010, 19:45
Szczerze powiem, że ten track z udziałem OSTRa się zapowiada zajebiście. Bit jest dobrany super, a po usłyszeniu kilku linijek od Rycha również jestem pod wrażeniem. Przesłucham na pewno. :)

toy
15-12-2010, 19:53
widać peja nieźle podjarany adamem w studio
mokro w gaciach xd

Szatan
15-12-2010, 19:57
będzie zajebisty track :>>

/ trochę widać, że ryśio w chuj szczęśliwy, że adam z nim nagra coś, nawet sam mówił, że poprawiał mu linijki, klasa i chuj. c:

Belfus Adri
15-12-2010, 20:03
Po przesłuchaniu paru wersów adama i rysia mysle że bedzie miazga ;D Tylko zastanawia sie kto bd jeszcze na tracku.

Kamor Wielki
15-12-2010, 20:14
wiadomo nie od dzis
że
to bedzie ciekawe !

3 gość może ich zmiażdżyć
WHO ?

Arcik
15-12-2010, 20:27
Może zaskoczyć...
A ciekawi mnie to kim jest trzeci gość, który może ich zmiażdżyć... :cool:

Krulowiec
15-12-2010, 20:32
Wolałbym coś Tede & O.S.T.R , no ale powiem, że track bardzo fajny.

'oddał bym wszystkie wersy, za jeden magika' <33

Btw. Kubuś Play , najlepszy odmulacz !

!!sQaua!!
15-12-2010, 20:59
Hah, tede będzie trzecim gosciem.

Track się fajnie zapowiada, nie mogę się doczekać, tylko dajcie znać na forum, bo pewnie przegapie.

Gruba Impra z Mikielem
15-12-2010, 21:06
No, bit ładnie. Zapowiada się konkretnie, ciekawe jak tam Reedukacja. Może pewnie powrót porządnego SLU, a nie marnego RPS.

Joogi
15-12-2010, 21:07
Ostro ostro ostro ostro ostro ! ;D

Fajnie sie zapowiada, oczekuje na calosc (:

Crote
15-12-2010, 21:16
na 100% sprawdze, zapowiada sie ciekawie, lubie ten 'stary' styl ryska. :)

GrubyLolek
15-12-2010, 21:34
Jestem wielkim fanem i zwolennikiem OSTR'a za jego genialne teksty i produkcje,ale jak to zauwarzyłem,to uświadomiłem sobie,że to co mi znajomy powiedział po przesłuchaniu POE 2,że "OSTR zaczyna nagrywać teraz,tylko po to,żeby nagrać" staje się prawdą :|.

Belfus Adri
15-12-2010, 21:39
@up może POE2 tak ale zobaczysz ze normalna płytka ostrego nagrywana w iles tam czasu nie 3 dni bd w ch*j dobra :)

Kapitan Alkohol.
15-12-2010, 21:54
Jak czytam niektóre komenatrze to mi się śmiać chcę - gimbazjaliści piszą głupoty że Rychu ma podniętę że nagrywa z O.S.T.R, a mało kto myśli logicznie że obaj panowie są bardzo doświadczonymi polskimi raperami, więc nie widzę problemu żeby razem nagrwali. Każdy jara się Ostrym, jego foty w co 3 avatarze mnie rozbrajają, a zobaczcie jego postawę w tym nagraniu Rysiek go w chuj propsuje, a on spokojnie 'no dziekuje bardzo, ale to Twoj tekst był dla mnei inspiracją'. Zobaczcie jak się zachowuje Wasz idol w stosunku do tego znienawidzonego przez ogół Rycha Peji.

Track zapowiada się ciekawie, 2 dobrych polskich raperów w 1 tracku. Ciekawe kto będzie tym 3 :)

Ryśku xD
15-12-2010, 22:29
Będzie zajebisty bit peji z o.s.t.r ;)

Google
15-12-2010, 23:48
Naprawdę zapowiada się mega konkretnie, nie mogę się doczekać - nawet Peja wypadł dobrze, ciekaw jestem kto się jeszcze pojawi na tym tracku.

Sherlock
16-12-2010, 00:34
Coś czuje, że płyta będzie MEGA! Jeszcze O.S.T.R... Jaram się, krążek na 100% zakupie. ;D

$edit
Dodam jeszcze, że jeżeli o sprzedaż płyt i jakoś to jest 2 najlepszych raperów z kraju.
Jako jedyni z polskich raperów otrzymali po platynie, dodatkowo po kilka złotych.
Nie żebym hejtował, ale TDF może pomarzyć o platynie. : ]

1st R. Boonek
16-12-2010, 00:43
o.O zapowiada sie ładny track, z tede nagral to i czas na peje :) plytki nie kupie ale pewnie sciagne xD

Szatan
16-12-2010, 14:23
Jak czytam niektóre komenatrze to mi się śmiać chcę - gimbazjaliści piszą głupoty że Rychu ma podniętę że nagrywa z O.S.T.R, a mało kto myśli logicznie że obaj panowie są bardzo doświadczonymi polskimi raperami, więc nie widzę problemu żeby razem nagrwali. Każdy jara się Ostrym, jego foty w co 3 avatarze mnie rozbrajają, a zobaczcie jego postawę w tym nagraniu Rysiek go w chuj propsuje, a on spokojnie 'no dziekuje bardzo, ale to Twoj tekst był dla mnei inspiracją'. Zobaczcie jak się zachowuje Wasz idol w stosunku do tego znienawidzonego przez ogół Rycha Peji.

Track zapowiada się ciekawie, 2 dobrych polskich raperów w 1 tracku. Ciekawe kto będzie tym 3 :)

słuchaj gówniarzu, lepiej zapierdalaj w swoich pixelach niż pierodlić takie smęty, gówno wiesz, ostry tak powiedział, bo "dostał tekst na maila i 3min pózniej napisał swoją zwrotkę" dlatego było inspiracją. A co do ostatniego zdania to mnie rozjebałeś - jak ma się zachowywać przy kimś z kim nagrywa? Widać, że peja ma troche szaczunku do niego, więc prosta sprawa on mu ten szacunek też okazuje....

Kapitan Alkohol.
16-12-2010, 15:43
Tak, tak jeżeli nie masz co odpisać osobie wypowiadającej się na tibijskim forum napisz mu żeby szedł grać w tibię. Jeżeli Ostry po obejrzeniu tekstu Peji napisał swój tekst w 15 min to oznacza że tekst i styl Peji był zajebisty. Nie jestem wielkim fanem ani Peji, ani Ostrego. Jestem tylko obiektywni w opinii tego tematu, ale dla niektórych to oznacza że jestem gówniarzem. Przykre.

#top
Wypowiadałem się :)

#o 1200 post XD!

Gruba Impra z Mikielem
16-12-2010, 15:49
Jeżeli Ostry po obejżeniu tekstu Peji napisał swój tekst w 15 min to oznacza że tekst i styl Peji był zajebisty. Nie jestem wielkim fanem ani Peji, ani Ostrego. Jestem tylko obiektywni w opini tego tematu, ale dla niektórych to oznacza że jestem gówniarzem. Przykre.

Sądzę również, że nie jesteś wielkim fanem słownika ortograficznego.

^top
Przesłucham, jak będzie coś w stylu Na Legalu, to kupię.

Emzeto ^.^
16-12-2010, 16:32
Widzę Rysiu się spisał i nie śpiewa o biedzie (jak zawsze) tylko o rapie! a O.S.T.R jak zawsze kozak ;d OSTR z telefonu napierdala a peja z kartki która była jeszcze poprawiana przez ostrego! xd ściągnę ten track na 100% i będę się nim jarał!

PJONAhttp://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

Maatinii
16-12-2010, 18:58
Jak przeczytałem Ostr i Peja to się załamałem, ale track i postawa Peji miło mnie zaskoczył i jestem pozytywnie nastawiony.

Obstawiam że to Pih będzie tym 3 tajemniczym.

Gruba Impra z Mikielem
16-12-2010, 19:00
Obstawiam że to Pih będzie tym 3 tajemniczym.

nie ma szans, pewnie jakiś czarnuch, może ktoś z Public Enemy.

Degustator
16-12-2010, 20:14
nie ma szans, pewnie jakiś czarnuch, może ktoś z Public Enemy.

Ciepło ciepło, gorąco gorąco.. chociaz by przylecial nagrac zwrotkę specjalnie? OBY.

Zamiast ERO wolałbym MESA, bądź SOKOŁA..

Google
16-12-2010, 20:16
3 gościem na pewno nie będzie nikt z polaczków, więc dajcie sobie na luz i nie rzucajcie ksywkami naszych rodzimych mc's.

Gruba Impra z Mikielem
16-12-2010, 20:17
Ciepło ciepło, gorąco gorąco.. chociaz by przylecial nagrac zwrotkę specjalnie? OBY.

Zamiast ERO wolałbym MESA, bądź SOKOŁA..

Był koncert przecież w Warszawie to przy okazji. Rychu tam skakał na scenie jak jego murzyńce zaprosili.

Meercan
16-12-2010, 21:38
Mi się wydaję że płyta będzie dojebana :):):)
Bit też mi się podoba:p
Ciekawe kto będzie trzecim ;)

`Arcuś
17-12-2010, 16:14
Płytka zapowiada się świetnie, napewno kupię i przesłucham.;)

Zarexoholik?
17-12-2010, 19:22
O.S.T.R. + Peja + Decks!

Czekam na tę płytkę. (:

*Esende Mylffon*
24-12-2010, 09:42
Moze zaczne Rysia sluchac znowu jak tak dalej pojdzie :O