View Full Version : Vita u palladyna
Arshavin
15-12-2010, 19:45
Witam. jak wszyscy juz z reszta wiedzą że Elite Knight uha sie wiecej "uhem" niz Royal palladyn "exura vita" Zrobilem ten temat aby poznać wasze zdanie na ten temat . Ja jestem zeby to poprawili..
Jestem za usunieciem apo. Chciałes poznac nasze zdanie, poznałes C : .
Emzeto ^.^
15-12-2010, 19:47
Juz nie placz... nastepny! -.- jak ci nie pasuje to graj Knightem! a jak ogolnie nie pasuje to graj na rooku jak ja zrobilem...
Wszyscy wiemy, że teraz pallek jest najgorszą profesją. Leczy się nieco za mało, do tego ma osłabionego bolta i nie dorównuje innym profesjom. Powinni coś z tym zrobić...
Knight Lukas
15-12-2010, 19:52
Jak to zwykle bywa jedno poprawią drugie zjebią :)
vite mogli zostawić jak była lub minimalnie ją osłabić, bo na test serwie dość łatwo zabijałem rp :) bo teraz ten bolt nie jest aż tak groźny więc ms/ed mogą łatwiej spamować.
..:KoMBoj:..
15-12-2010, 19:55
#Up
Dokładnie... Zrobią jedno drugie zjebią ;x Rp był najlepszą profesją a teraz? Tak brzydko się wyraże. Jedno wielkie Gówno;x
Customize
15-12-2010, 19:57
Hmm ja myślę, że druid sie leczy za full hp więc graj druidem. :)
A na pallka przyjdzie czas ;)
Mlody Sadowicz
15-12-2010, 19:58
Jak to zwykle bywa jedno poprawią drugie zjebią :)
up. Dokladnie :P
Nie no z tą vita pallka to przesadzili. Pall powinien sie uhac i 10% wiecej.
A z boltem to mi obojetne. :D
Pozdro od Sayloreq.
Jestem na tak
Obecnie palladyn w balansie jest na równi z knightem. (może ciut gorszy) ;c
Niech już zostawią ten balans w spokoju, bo jeszcze zrobią gorzej niż jest. ;c
Wiekszosc wypowiadajacych sie osob w tym temacie ma racje ze vita jest ciut za slaba. Nie wiem jak teraz wyglada walka rp vs ek ale wydaje mi sie ze rp lekko po dupie dostaje lecz jak ktoras osoba z gory napisala "jedno poprawią drugie zjebią" czyli najlepiej w ogole tego nie ruszac i rp niech zaczna uzywac e ringow jednym slowem bedzie spokoj ; )
Nie pierwszy taki temat sam zakładałem podobny ale usuneli go bardzo szybko... Zgadzam się z tobą, powiem więcej pall został tak udupiony że jest bezapelacyjnie najgorsza profesją, grałem nim poł roku to wiem coś o tym.
N-series
15-12-2010, 20:20
na 2.4k rp mając 50k hp vitam się 13k , przed upem 16 hehe , ek uha się na moim lvl z 17k ;s
Gram 1585 rp, moge powiedziec, ze pallek ma za slaba vite, ale nie za duzo. expic sie da, ale walka z knightem to porazka, bo ma duzo hp i sie uha tyle samo. Zwiekszyc vite, ale nie duzo :x
Vita Palladyna jest slaba mogli by przywrocic to co bylo dawniej skoro oslabili g bolta wiec po co jescze vite oslabiac ek leczy sie podobnie z uhow w dodatku jeden chuj bo knight ma uhy na hocie tak jak pal ( z tym ze knightowi all uhy nie wchdoza tzn jak skosuje palkowi vita tak ) wg mnie vita powinna zostac podniesiona ;x dawniej 450 palkiem moglem wyleczycc sie spokojnie od 500 ed/ms dzisiaj 500 palem padam na spama od 560 ed (poprostu sie nie vivtuje )
WIEC CHYBA COS W TYM JEST ?
Choowder
15-12-2010, 20:56
jestem za zwiekszeniem vity pallka o jakies przynajmniej 1k
OMG wy jesteście niedorobieni. Znowu powstał xxxxxx temat o zasrabnym balansie, nic i tak nie zmienią bo bedzie jeszcze gorzej:( NIE!!!
Zarexoholik?
16-12-2010, 01:14
na 2.4k rp mając 50k hp vitam się 13k , przed upem 16 hehe , ek uha się na moim lvl z 17k ;s
A Zarexoholik nie mając full eq leczy się 13k z vity. Nie kłam. (:
#topic
Vita nie może być lepsza, bo znowu będzie nie do zabicia. Jest dobra. Kwestia hitów z bolta, które powinny być bardziej zależne od skilla.
Nie.
Vitę trzeba zostawić ,potem będzie płacz ,że palladyn za dobry - ogólnie balans jest dobry ,zostawić go najlepiej. Jeśliby polepszyć vitę ,trzeba polepszyć znów cały balans. A na pewno nie będzie się chciało robić tego znów.
No tak, Ek uha się więcej uhem, niż palladyn exura vita.
Zwróć uwagę że jest to rozłożone procentowo.
Knight leczy się X% swojego hp
Palladyn leczy się X% swojego hp
Procent najprawdopodobniej ten sam,
ale ilość hp tych profesji różna.
Vita palka jest za słaba to widac w kazdej sytuacji moim 350 rp ledwo vivituje sie od 300 ed/ms a walka z ek na tym samymy lvl to porażka ... grałem tez postaciami na wiekszym lvl i jest tak samo xd powinni to zmienic
@ Ktos up pisał że palek powinien uzywac e-ringów ... Moim zdaniem na tym gownie jadą same parówki i zazwyczaj z jakims botem na samo zakladanie czy jakos tak xd
To jest chyba oczywiste, że knight się więcej uh'a zawsze tak było i jest. Knight mając 2-3 razy więcej hp ma się mniej uhać niż palladyn vitać? : \
To jest chyba oczywiste, że knight się więcej uh'a zawsze tak było i jest. Knight mając 2-3 razy więcej hp ma się mniej uhać niż palladyn vitać? : \
Zanim wejdziesz na forum zapraszam na nauke liczenia - knight ma o 1/3 wiecej hp niz pall ;)
No tak, Ek uha się więcej uhem, niż palladyn exura vita.
Zwróć uwagę że jest to rozłożone procentowo.
Knight leczy się X% swojego hp
Palladyn leczy się X% swojego hp
Procent najprawdopodobniej ten sam,
ale ilość hp tych profesji różna.
To wychodzi na to z Twojego 'wzoru', ze ed/ms powinien sie leczyc 50% mniej niz rp XDD
#Topic
Podesle link do jakiegos admina, moze cos zrobia -,-
Assassin Mateusz
16-12-2010, 14:52
@Zarex
Z tego co mi wiadomo, to po ostatnim balansie eq nie dodaje nic do leczenia...
@top
Gralem palkiem i musze przyznac, ze jest teraz tak zjebany, ze nikt nie bedzie chcial zaczynac tym grac.
pomozplz
16-12-2010, 15:20
Witam. jak wszyscy juz z reszta wiedzą że Elite Knight uha sie wiecej "uhem" niz Royal palladyn "exura vita" Zrobilem ten temat aby poznać wasze zdanie na ten temat . Ja jestem zeby to poprawili..
1.Zrób ek.
2.Usuń tibie.
3.wyłacz komputer.
4.wyrwij z kablami.
5.wywiez na smietnik.
Kilka opcji masz, wybierz jedna ;/
I nie zarzynaj sie plis.
zielony kwadracik.,
16-12-2010, 15:21
Usuncie serwer to nie bedzie zadnego najmniejszego problemu ;-) moje zdanie takie jak kolegi wyzeejjjjj duzo wyzej ;-<
Vita u palka powinna zostać polepszona lub powinni zwiększyć siłę bolta, lub uzależnić go od skilla-tak jak to powiedział Zarex.
2150ms bez problemu wyspamowywuje 2250 rp (obaj w full eq). Tak być nie powinno i należałoby to zmienić.
@Down
Skoro ms/ed to profki magiczne tzn, że mają zabijać lvle wyższe od siebie ze względu na to, że nie są wstanie się wyleczyć od ich spama? To według Ciebie jest balans? To pozdro...
2150ms bez problemu wyspamowywuje 2250 rp (obaj w full eq). Tak być nie powinno i należałoby to zmienić.
Tak, po 1-sze ms/ed ma sporo mniej hp więc powinien więcej bić ??
po 2-gie rp jest w pół magiczną profą.
po3-cie jest dobrze jak jest.
btw.
Na wszystkich normalnych otsach jest tak, ze rp/ek leczą się mniej niż ed/ms wali + magiczne muszą używać e ringa/ utamy bo bez niej leci na 2 ue dzięki temu trzeba uciekać itd.
A nie tak jak teraz jest, że ja 300 ek mogę wystać 400+ ed/ms/rp/ek.
@down
Tak, teraz jest balans bo chodzisz pajacyku ze "swojom ekipom" czyt. w 5 osóp i bijesz 1-2 osoby sposa ekipy.. ( Tak, napisałem to specjalnie gdyby jakiś idiota się nie domyślił..)
@student
wlasnie wtedy bedzie dobrze pajacu... Ze ty nie potrafisz ubic bo jestes opozniony bo nic nie robisz poza tibia i forum to sie nie dziw... Vita jest zdecydowanie za slaba bo jest niewiele mocniejsza od hitow msa wiec wyleczyc sie jest malo prawdopodobne :( ale wdlg. Cb to jest wlasnie "balans" kiedy inna profa nie ma szans
Vita jest bardzo dobrze ustawiona, płaczesz bo nie umiesz grać tą profesją. - Proste!
#t
Ja bym nic nie zmieniał.
Malahadus
16-12-2010, 20:00
Jak Arcus napisal,,vita jest dobra nie umiesz grac palladynem to placzesz? zawsze sie znajdzie kilka osob ktorych nie ogarnia a placza ze vita jest zla lub cos innego.
aha , a wiecie czym jest balans ? Nie ogarniasz to padasz proste , niech zwiększą vitke o 5% i niech skończy się płacz ...
Wszystko jest dobrze gdy 2 strony maja full eq.
Ja bez kaptura, pandy w 2200 lvlu knightem nie moglem wyuhac sie od 2.1-2.2 msa z full eq bo lecze sie 12-13k.
Moze dlatego vita dla ciebie jest slaba bo nie masz eq?
" trzeba używac e ringów " "usuncie tibie" " napiszci list do świetego mikołaja " " trzeba miec full eq " -_- jak czytam takie posty to mnie szlag trafia ... e ringi ? kiedys nikt tego nie uzywal i bylo zajebiscie , full eq? skad na 300 lvl mam je wziasc? z dupy czy z allegra?
@ vita palka za mało daje i taka jest prawda
Wiekszosc wypowiadajacych sie osob w tym temacie ma racje ze vita jest ciut za slaba. Nie wiem jak teraz wyglada walka rp vs ek ale wydaje mi sie ze rp lekko po dupie dostaje lecz jak ktoras osoba z gory napisala "jedno poprawią drugie zjebią" czyli najlepiej w ogole tego nie ruszac i rp niech zaczna uzywac e ringow jednym slowem bedzie spokoj ; )
O Boze, inni nie sa zerowcami tak jak ty zeby uzywali e ringa, poprostu wzmocnijcie o jakies 5-10% vite a z innymi profesjami nic nierobcie omg takie trudne?
Goatee 2.0
17-12-2010, 17:25
Kiedyś w full eq spokojnie dawałem rade w dziurze z MSC na exp. A teraz? 4 na combo mnie złożą... Wzmocnijcie vitę o 10% bo teraz rp ssie.
Blood Raven
17-12-2010, 19:03
Jestem na tak sam mam pallka 570+ vita leczylem sie za 4-4,4k a teraz 3,2-3,5k ;d
smieszne to jest
Kanibaal
17-12-2010, 20:24
Nawet gdyby pall mial exura - 100% hp to i tak bym padal. Why? Bo grac nie umiem :d
Jak dla mnie jest ok.
MorgiBack
18-12-2010, 16:56
Powiem wam tyle.
Ms wymiata, każdego złoży ze swoją siłą. ;D
Delorian17
19-12-2010, 13:22
Obecnie palladyn w balansie jest na równi z knightem. (może ciut gorszy) ;c
Niech już zostawią ten balans w spokoju, bo jeszcze zrobią gorzej niż jest. ;c
Dokładnie :)
Chcieliście zmian - macie ;p
Nigdy nie będą wszyscy zadowoleni, najpierw ed/ms płakali że są słabi, zrobili balans to teraz ek/rp płaczą że są słabi.
Nie pasuje greac na rooku :P
Było kupić sobie ek'a : >
#topic
Wszystko jest jak powinno być, nie trzeba nic zmieniać.
Knight uha się więcej bo ma więcej HP i przy 100,000 hp, nie będzie się uhał jak pall przy 35,000 :)
@ Golebi
Nie wszyscy sa tak popier... zeby kupywac hary :<
@Tuk
Pal : uha sie mniej niz ek , ma mniej hp , wali tyle samo co ek
Ek: uha sie wiecej niz rp , ma wiecej hp , wali tyle samo co rp
Old Elite adi
20-12-2010, 12:59
Moim zdaniem pallek jest dobra profesja jesli sie ogarnia. I wcale sie tak slabo nie leczy.
pixelmax95
21-12-2010, 00:21
No trochę dziwne to jest. Możecie zwiększyć siłę vity u rp;d
To prawda , doje*ali z tym że zmniejszyli bo teraz granie rp to hmm. bez sens , ja jedynie na map clicku wytrzymuje pallem.
Nic nie zaznaczyłem, jestem za tym aby wprowadzi 3D w tibii. Na początku 2011 roku, aby był koniec świata tibijskiego !! :eek:
Lolipops
25-12-2010, 12:21
Siła vity jest wystarczająca ,nic nie zmieniajcie i ich nie sluchajcie.
Piona!
Knight uha się więcej bo ma więcej HP i przy 100,000 hp, nie będzie się uhał jak pall przy 35,000 :)
Reasumując! MS powinien leczyć się 10% całego HP!
Siła vity jest wystarczająca ,nic nie zmieniajcie i ich nie sluchajcie.
Piona!
Następny.
Wypowiadają się tutaj osoby które nie mają pojęcia, albo grają innymi profesjami. Żadna osoba nie jest obiektywna.
Jesteście śmieszni! A Mortiis? Mortiis sugeruje się waszymi opiniami, aby nie stracić graczy. Co jest podwójną głupotą.
Faktycznie vita jest słaba! I każda racjonalnie myśląca osoba tak uważa, aczkolwiek nie można jej zbyt mocno zwiększyć, dlatego proponuję:
-Minimalnie zwiększyć siłę e vita(do silły leczenia knight;a) i g bolta.
Oraz
Zmniejszyć rozbieżność hitów z broni u ek : ]
E-officer!
25-12-2010, 13:55
Balans jest zajebisty, nie wiem o co Wam chodzi. Jeżeli ktoś ogarnia royal palladina, to wytnie każdego, nawet o xxx lvli większego w PVP.
Co wy chcecie zmieniać... Jest dobrze...
Moim zdaniem jest zaslaba albo vita albo obrazenia zadawane od magi palladynka.
Zawsze bedzie mi chodzic po glowie czemu oni nie zrobia balansu jaki byl okolo 2 lata temu moze dawniej ...
W tedy gralo sie dobrze
PALLADYN TO ZERO!
Po nowym update lecze sie tak słabo ze nie moge wziąc Wiska na 710 levelu!
Przed update'm bralem go na 590 [spokojnie]
PO 2
Co z tego ze wale troche wiecej, jak profesje magiczne zalozą energy ringa na bocie, na yellow hp i za przeproszeniem kupe mi to daje.
Padam na 710 levelu [pall] od 623 [druid]. Wpadł mi na respa, nie chcial wyjsc odpalilem pk, po chwili sie osmieszyłem. Takie combo walil ze sie nie wyleczyłem, to jest takie sprawiedliwe! WASZ NOWY UPDATE JEST SMIESZNY, OŚMIESZYLISCIE SIE, KOMPROMITACJA!
WNIOSEK?
LEPSZA VITA!
PO 3.
Setki wpisów na forum typu " vita palladyna jest zasłaba"
GAME MASTERZY obudzcie się, pall to zero. Nic z tym nie robicie, wpadliscie na pomysl zeby zwiekszyc obrazenia, doprowadziliscie do tego ze palladyn nie potrafi sie wyleczyc od przeciwnika z duzo mniejszym levelem.
Prosze sie wypowiedziec, obecnie przestaje grac palladynem i jezeli sie to nie zmieni bede namawial kazdego kogo znam zeby nie grał pallem,
PS. Wasze pomysly to dno
Podsune wam lepszy pomysl. Usuncie palla ;/
To jasne ze kazdy kto gra knightem, sorkiem i drutem zle sie wypowie w tej sprawie [negatywnie dla palladyna], dlatego trudno zeby wiecej niz 50% powiedzialo zeby zwiekszyc vitke, gdyz palladyn to jedna czwarta servera...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZWIEKSZCIE NAM VITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Therrax
Nie można tak pisać. Bo Ci dadzą punkty karne (double post).
#
Nie grałem palladynem więc mi jest trudno ocenić czy rzeczywiście vita jest słaba tak jak widać po komentarzach.
Grałem po nowo wprowadzonym upie druidem i grało się na prawdę dobrze.
Więc teraz profesje magiczne są najlepsze (:
Przykro czas eków minął. Ale pallowi obniżyliście bolta i jeszcze osłabiliście vite? ;O
Nie ma co płakać wy "gracze" takiego balansu chcieliście był on testowany przez bardzo długi okres czasu.
Więc trzeba było głosować wcześniej i nie mieć teraz pretensji do Mortiisa.
Temat to zamknięcia ? Bo robi się tu tylko nie potrzebna spina ..
Solson dobra nie kozacz, znam Cie z rl i dobrze wiem ze na nowym update nie grałes pallem. Nawet nigdy nie chciales nim grac, teraz pall został zniszczony w pvp, a ty najwiecej masz do powiedzenia. I jeszcze, jak moze byc tak, ze postacie magiczne sa najlepsze skoro to był "balans". Apo sux.<3
@ up Baran jestes...Ja "gracz" takiego balansu nie chcialem... Jak temat do zamkniecia moronie, sam sie zamknij najlepiej i jak nie grasz na apo to na chusteczke sie wypowiadasz w tej sprawie. elo
GM wez to pod uwage ze jest az 41 % ze jest zly balans, a pall to jedna czwarta servera. Pomyslcie nad tym... ;/ Bo ja nie gram dopoki cos sie nie zmieni...
Vita jest bardzo dobrze ustawiona, płaczesz bo nie umiesz grać tą profesją. - Proste!
#t
Ja bym nic nie zmieniał.
czytając tego pajaca musiałem załozyc multi posta, to co on gada po prostu mnie zabija.Arcu wez idz podexp w cs'a bo jak nie grasz nawet to trzym jezyk
za zebami, a nie profesora do spraw tibijskich udajesz.
PS. vita jest za słaba!
ja bym tylko ja zwiekszyl wyje**** w knighta i inne profesje, prosze tylko o to.
norbix1995
26-12-2010, 21:35
pall powinien mieć lekko podwyższoną vite bo łatwo go złożyć ale uh i tak daje mniej hp niż vita
tzn.pall powinien mieć o dużo podwyższoną vite
Warriors_Rayan
26-12-2010, 23:21
Nic nie pomaga, zalozylem gildie Palladyn To Zero, dołączajcie jest juz nas sporo! Mój nick Warriors Rayan
N-series
26-12-2010, 23:28
Mimo że już nie mam leonidaasa(całe szczeście)to powiem wam że pall jest obecnie najgorszą profkąna apo
ms i ed roxują
nie dość że ms i ed dostali lepszy heal ogólnie i czary im polepszyli to bolt osłabili o jakieś 40% i czar leczniczy o około 30% przykładowo
Leonidaasem biłem w full secie 13.7 z bolta i vitałem się 16-17 k
po upie biłem 9-9.7 i leczyłem się 13-14 Xdd
ek jeszcze jakośz magicznymi sobie radzi ma dużo hp i uha się w miare , jeżeli ktoś pisze że ek powinien się uhać więcej bo ma więcej hp to gdzie jest kurw**a logika?
to rp powinien leczyć się wiecej od ms i ed bo ma więcej hp?
na zdrowy rosądek rp jest półmagiem półrycerzem i powinien się leczyć więcej od eka a mniej od msa!
Woder (: !
27-12-2010, 13:08
Knight więcej się uha od RP ponieważ ma więcej HP.
Gdyby uhał się tak jak Ty chcesz nie , wyuhiwałby się od spamu równego RP.
N-series
27-12-2010, 13:36
hehe mały kubiq napisałem ci wyżej rp jest pół magiem i powinien więcej leczyć sie i bić z maxa , to skoro ek ma się więcej uhać od rp bo ma więcej hp od rp to rp powinien leczyć więcej się od ms bo ma też więcej hp od niego xd
Kierownik
27-12-2010, 17:04
Ale Was sporo, aż 8 osób, nie no pro gildia. Większość to sorki i knighty może 2 palle są i przeważnie low lvl tylko jeden 1k.
Vity teraz nie zwiększą, były testy (ts) trzeba było brać udział w testach, a jak się nie umie grać paladynem to zmień profesję sobie.
Wszystko jest dobrze "ZDAJE CI SIE"
Malahadus
27-12-2010, 17:47
Następna osoba która płacze bo vita jest za słaba omg,ludzie weżcie się ogarnijcie bo to nudne już sie zrobiło :(,vita moim zdaniem jest dobra,ale to chyba oczywsite że knajt musi się więcej uhać skoro to jest profesja do blokania różnego rodzaju potworów.Takie jest moje zdanie na ten temat. :)
Po uruchomieniu na dłuższy czas test servera i Update (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=84713) minął miesiąc. Palladyn miał osłabioną vitę, ale za to polepszony Strong Energy Berserk. Pozwolę sobie zacytować :
Paladyn będzie miał mocniejszy czar Strong Energy Berserk. Bronie dystansowe owej profesji zostały wzmocnione do 2000 lv, tak jak w przypadku rycerza, po przekroczeniu granicy 2000 lv, siła broni będzie minimalnie wolniej rosnąć. Dodatkowo zostało zwiększone prawdopodobieństwo trafiania z broni dystansowych (spearów itp.). Zaklęcie Ultimate Healing zostało nieco osłabione.
Gdy Mortiis był na teście i na team speaku, niektórzy naprawdę się zaangażowali w teście dodatkowo niektóre osoby z ekipy na test servie również testowały balans jaki miałby być wprowadzony, gdyż większość graczy na test server wchodziło żeby się pobawić.
Ja już was nie rozumiem najpierw płaczecie "włonczcie test serva aby pszetestować balans", a potem się bawicie, na pytanie Mortiisa czy wprowadzić taki balans nie było jakichś większych sprzeciwów...
Ogarnijcie się trochę
Ps. Nigdy balans nie będzie doskonały zawsze ktoś będzie płakał, że jego profesja jest słabsza.
Ja pierdole! Milion takich tematów już było. Weź napisz do Mortiisa e-mail i pogadaj z nim jeżeli coś Ci nie pasuje.
Knight ma więcej życia niż paladyn i to chyba jasne, że musi się leczyć więcej żeby wyrobić, no nie? Paladyn ma mniej hp więc leczy się mniej niż knight.
Normalna logika.
norbix1995
27-12-2010, 20:00
ja też jestem za,żeby vite palla polepszyli!
Niech bedzie tak jak jest, kazda profesja ma swoje plusy i minusy
@up
nie pier*ol ponieważ ms/ed na 1k bije z eq w 1krp z okolo 6-7k a taki rp z eq vita sie po 6k. Niech ms dorzuci s wanda i spisz. Tak samo na expie... Knight teraz więcej sie uha niz rp vita.
vita jest ok :q
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 20 znaków.
Warriors_Rayan
01-01-2011, 22:23
Exura Vita jest Zje**** najbardziej sie to odczuwa w pvp miedzy 500-1200 level. Taka jest prawda, potem jest troche lepiej. Zwiekszcie bo pacca nie kupie następnego. Nie komentrowac<--
Tak jak napisalem przedtem vita zostala zmniejszona po prostu powinno sie ja zwiekszyc o jakies 10% a pozostale profy niech zostana takie jakie sa omg. I niezaznaczajcie w sondzie takiej odpowiedzi (Wszystko jest dobrze "ZDAJE CI SIE") bo przeciez wszystko bylo napisane na glownej stronce apo ze vita zostala zmniejszona, wiec niewalcie glupa, ze jest wszystko ok...
Hawaaj_THC
02-01-2011, 08:54
Nie wiem jak to jest z vitka palla ,ale lepiej nie pisac takich rzeczy ,ze mogliby to poprawic ,bo "poprawia jedno ,zjebia drugie" czyli jak poprawiliby ta vite do tylu ile sie ek uh'em leczy bylaby masakra...albo jakby obnizyli uh'a ,a juz obnizali i bylo glosno na poczatek...jak juz maja cos podwyzszac to MINIMALNIE podwyzsza ta vitke ,ale bez przesady...tak zeby pall na 2k lvl do +2k mial podwyzszkone leczenie vitka ,a 1k lvl do +1k wiecej by sie leczyl ,500 lvl do 0.5k wiecej niech sie leczy ,250 lvl 0.25k niech sie wiecej leczy i nie wiecej ,bo zjebia juz w ogole...mam nadzieje ,ze przeczytacie moje wypociny ,wiem ,ze niektore slowa dosc czesto sie powtarzaja ,ale nie zwracajcie na to uwagi mysle ,ze sie doczytacie:p:D
Moje zdanie jest takie:
Palek uha sie ciut slabiej niz Kinia:), lecz za to ma wieksze dmg od kini :>
PRoste, jest dobrze:P
Zwiększyc vite.. pallem kiedyś sie fajnie grało a teraz nawet sie nie opłaca.. niedługo same Kiny i MS'y będą grały :/
Lolipops
02-01-2011, 10:58
Ulepszą palla,to znów będziecie płakać że knight dostaje po pupie i żeby jego ulepszyć.
Chyba jeszcze się taki nie narodził,co by wam dogodził
Jestem na Nie. Uważam że jest dobrze. Grałem przez jakiś czas rp i potrafiłem uwalić ms/ed/ek z tym samym lvl`em bądź wyższym.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.