PDA

View Full Version : S?uchawki do csa

Romus
17-12-2010, 16:24
Chcialbym poznac wasza opinie na tenat tych sluchawek: http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-zalman-zm-mic1-dla-gracza-i1365800331.html

Ovner
17-12-2010, 16:29
Bija na glowe jakoscia reszte konkurencji w tym przedziale, eot. Mikrofon tez bdb, jak na taka cene.

@Krajon
Moca bym tego nie nazwal, to nie ta polka ;d

SedaN*
17-12-2010, 17:20
Dobre słuchawki, zreszta wystarczy poczytać tylko trochę opinii. Bierz je albo plantronicsy.

Crayon
17-12-2010, 18:12
Jeśli chodzi o te słuchawki, to sama moc. Bodaj Veto je ma, sam mu je odpakowywałem z paczki i wyciągałem z pudełka. Bardzo lekkie, fajnie leżą na łbie, + mic sobie gdzieś doczepisz i będzie świetnie.
+ przystępna cena

Osecik
21-12-2010, 12:43
Dobre słuchawki zamknięte.
W tej cenie trudno o lepiej grające połączenie, dające tak samo odpowiednie brzmienie w muzyce jak i grach.
Wygodne i grające dosyć ciepło słuchawki. Mimo zamkniętej konstrukcji są wygodne!
Polecam!:)

zielony kwadracik.,
21-12-2010, 18:30
Są ok, ale i tak na twoim miejscu kupilbym Fatal1ty :-)

#down
Wielcy ***** znawcy dwa, szczegolnie Crayon smiech na sali. Zbanowac to mozesz samego siebie.

Ovner
21-12-2010, 19:36
Są ok, ale i tak na twoim miejscu kupilbym Fatal1ty :-)
Aha, wyjdz. Milon razy walkowane, a i tak bezmyslnie proponujesz komus strate pieniedzy. Sa miernej jakosci, nie wygodne i wala zle kontrolowanym basem.
Proponuję banowanie ludzi, którzy polecają Fatal1ty /Cray

@Sysek
Skoro temat jest o sluchawkach, to o nich dyskutuje?

Veto
21-12-2010, 23:12
Jeśli chodzi o te słuchawki, to sama moc. Bodaj Veto je ma, sam mu je odpakowywałem z paczki i wyciągałem z pudełka. Bardzo lekkie, fajnie leżą na łbie, + mic sobie gdzieś doczepisz i będzie świetnie.
+ przystępna cena

Ta, mam je. I nie Ty mi je wyciągałeś, ale racja - zostały oficjalnie odpieczętowane na przystanku w Centrum Katowic (ulicy nie podam, bo nie pamiętam) na oczach Crayona. Od razu podłączyłem do mojej Motoroli ROKR e8, po czym usłyszałem wspaniałą jakość dźwięku w utworze Huntera (bodaj Labirynt Fauna).

Co do samych słuchawek - jak widać na serverze, raczej dobrze mi idzie, więc narzekać nie ma co. Daję rade rozpoznać, czy ktoś idzie na galę, czy dolny trup - więc propsowo. Z dobrym korektorem do dźwięku bezproblemowo można słuchać każdego rodzaju muzyki. Co do basów - krążą pogłoski, że HD 202 są za bardzo wybasowane, za to HD 201, wręcz doskonale. Mikrofon - rozmawiałeś ze mną. Raczej nic mi nie charczało, ani nic w tym stylu. Wniosek - bierz je ;D!

Krulowiec
22-12-2010, 13:13
Aha, wyjdz. Milon razy walkowane, a i tak bezmyslnie proponujesz komus strate pieniedzy. Sa miernej jakosci, nie wygodne i wala zle kontrolowanym basem.
Proponuję banowanie ludzi, którzy polecają Fatal1ty /Cray

Co wnosisz do tematu ?

# topic

Za taką cenę wydają mi się świetne, dobre parametry a co do mikrofonu już mnie przekonał, kiedyś byłem do niego sceptycznie nastawiony.