View Full Version : 2 propozycje ;s
1. Dodac np ktory bedzie kupywal i sprzedawal itemki typu klapy itp. Np. klapy mozna by bylo kupic u npc za 30kcc a sprzedac za 20 (zmniejszylo by to kase na apo ;x)
2. Dodac hity/lepszego uha dla knighta. Gdy 800 ek bije sie z 800 ms ledwo daje rade sie wyuhac bo ms wali kosmiczne hity(juz nie wspomne o ed).
.Khuramek.
18-12-2010, 12:49
Z tym sklepem to jestem na nie ; o...
A co do tego uha to nie wiem ale słyszałem że teraz balans jest prawie ok. i że pallek ma vite za silną . to teraz najt ma uha za słabego ? bez jaj ; o... jak pisali żeby zmniejszyć mu obszarówke ...
Jestem tylko da drugą propozycją.
Npc skupujący elementy full eq nie ma racji bytu.
.Vimpexx.
18-12-2010, 12:51
Co do NPC, to jak dla mnie, jest to głupota, kto normalny kupi Ci klapki za 30kcc u NPC?
Napisze na trade i ma po 2 minutach tańsze.
Co do uh'a/hitów dla knight'a, jestem też na nie, knight ma uh'a na hota, jest to bardzo wielkie ułatwienie, chyba że usuną hoty, to będę na Tak.
Ogólnie
1 propozycja - NIE.
2 propozycja - NIE.
#Lordzik#
18-12-2010, 12:52
Od kiedy pamiętam płaczesz o ek'a nawet kiedy mial bdb uh'a na hocie. Także skończ swoje żale 14 letni chłopczyku.
Co do sklepu zapomnij o czyms takim nie jest to potrzebne, ponieważ byłoby za łatwo.
bo ms wali kosmiczne hity(juz nie wspomne o ed). Z twoich gimbazowych zdanek wnioskuje, że to ed wali więcej od ms'a o.0
W obu przypadkach jestem na NIE.
DraognMasDogs
18-12-2010, 12:53
Nie nic .. potem znów knight będzie all zabijał a ta 1 mało by zmniejszyła kasy
To jest płacz? Ek teraz nie jest pro elo ziomal miał swoje 5minut i tyle elos, a co do 2 propozycji NIE też sprzedawał klapy ? HAHAHA, dobre
1 propozycja jest całkiem do dupy ... ktoś chce zrobić ładnie domek to sobie kupi jak np ma 1kkcc więc to nie jest dla niego problem.
2 propozycja może jest git , większe hity lekko ale uha nie ~!
1. Dodac np ktory bedzie kupywal i sprzedawal itemki typu klapy itp. Np. klapy mozna by bylo kupic u npc za 30kcc a sprzedac za 20 (zmniejszylo by to kase na apo ;x)
Taka propozycja chyba była juz tu z milion razy ale dotyczyła tylko sprzedaży itemów a co do kupna sa przeciez questy a ludzi sprzedajacych je bardzo duzo uwazam za niepotrzebne.
2. Dodac hity/lepszego uha dla knighta. Gdy 800 ek bije sie z 800 ms ledwo daje rade sie wyuhac bo ms wali kosmiczne hity(juz nie wspomne o ed).
Co do balansu to powiem że po jego wprowadzeniu nie gralem jeszcze ale sprawa wyglada tak ze administracja nigdy nie dogodzi wszystkim :)
Obie propozycje mi się w ogóle nie podobają.
-Sklep/ jeżeli można by było tylko sprzedawać to okej ,choć jest to nie opłacalne.
-Balans/ lekko zwiększyć siłę uh'a , to wszystko.
Pozdrawiam.
Obie propozycje są nieprzemyślane. Pierwsza kompletnie, a co do drugiej to jestem pewien, że grasz knightem i leją Cię msy i edki...
Nie wierzę, aby te propozycje spodobały się większości użytkownikom, a co dopiero Administracji.
<Magiczny>
18-12-2010, 14:15
Co do1 propozycji to jestem na nie...
A do 2 to naucz sie grac ekiem to dasz rade :>
kkbb
Kierownik
18-12-2010, 14:17
1. Nie Nie wiem czy tak kasa schodziłaby z serwera nikt nie chciałby sprzedawać klap za 20kcc.
2. Tito i tak nie gram EK, ale myślę, że mogłoby zostać jak jest.
Bambucha Rook
18-12-2010, 14:17
kupie se 10 par klapow pozdro :*
Panek Kitara
18-12-2010, 14:38
Nie wiem czy pierwszą propozycje wymyśliłeś sam lub ściągnąłeś z mazurskiego lub innnego otsa ale jesteś totalnym idiotą : D kcc i tak będzie przybywać. Zreszta,kto by Ci pozniej kupował te itemy jakby wykonał ktoś quest? nikt. tyle w tym temacie.
Co do 2 propozycji to również jestem na nie.
Zarexoholik?
18-12-2010, 14:46
Nic. Twoje pomysły są tak żałosne, że aż śmieszne. Grasz knightem to chcesz go polepszać? Rozumiem. hehe
Ktos usuna posta, to pisze drugi raz :)
1. Nie, takich rarkow nie powinno sie sprzedawac u Npc, najwyjej zeby do jakiegos questa byly potrzebne, ale do npc nigdy.
2. Nie dobijaj mnie chlopie, nie dosc ze knight uha sie wiecej niz pallek vita, to jeszcze chcesz ulepszyc uha? :|
Obie na nie, dziekuje, dobranoc :x
Nie i nie.
NPC'a, który by skupował rar items? Nie bardzo...
Co do drugiej propozycji. Balans był robiony ponad miesiąc. Różni gracze testowali, Mortiis zapraszał, aby testować. Więc jak coś teraz nie pasuję, to masz PECHA! Trzeba było testować, gdy była okazja. Teraz nie miej pretensji.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.