View Full Version : Nowy dzia? - FM (CS)
Witam,
krótko, zwięźle i na temat. Proponuję aby w podforum CS dodać zakładkę "Frag Movie's CS 1.6" W tym dziale można by było umieszczać linki do różnych fm z youtuba.
(Niektórzy FM dodają do działu "demka" jednak "demko" a "FM" to 2 inne rzeczy a przecież porządek musi być ;> Nie jest to wiele roboty przecież... Dodaję sondę.
Szczerze mówiąc jest mi to zupełnie obojętne. Jeżeli to miałoby pomóc lub w jakiś sposób dogodzić użytkownikom forum to nie mam nic przeciwko.
Kamor Wielki
20-12-2010, 17:19
nie lepiej zrobić dla każdej gry ?
czy to call of duty,cs,battlefield - były by w 1 miejscu
diGiel _/
20-12-2010, 17:48
powoli nam powstaje ogólno tematyczne forum huehushusdhushus
nieeee:<
@Up
Skoro jest serwer csa to i tematy zwiazane z csem beda na tym forum :)
@Top
Obojetne mi to ;)
Zarexoholik?
20-12-2010, 19:08
Jestem na NIE. : [
Szkoda czasu na wasze frag movie. Ładnie tam na czitach pogrywacie, aż się śmiać chce.
#niżej
Heheh uspokój się, bo ci żyłka pęknie. Daj znać jak opadną emocje. I co znaczy to 'załeks'? Masz wadę wymowy pisząc? o.O'
Szkoda czasu na wasze frag movie. Ładnie tam na czitach pogrywacie, aż się śmiać chce.
H@HH@H@H wyjdź i się nie ośmieszaj, następne 2k8 max co grało only ffa.
"linkuj" załeks. Zresztą co Ci chłopatasiu przeszkadza, że kanterowcy chcą mieć swój dział? Idź dalej napierdalać w tibie i kręcić swoje tibijskie fragmovie ;d
Panek Kitara
20-12-2010, 19:18
H@HH@H@H wyjdź i się nie ośmieszaj, następne 2k8 max co grało only ffa.
"linkuj" załeks. Zresztą co Ci chłopatasiu przeszkadza, że kanterowcy chcą mieć swój dział? Idź dalej napierdalać w tibie i kręcić swoje tibijskie fragmovie ;d
A Ty synku powinieneś dostać warna za nabijanie postów ponieważ nie wniosłeś nic do tego tematu heh?
W sumie,jest malutki śmietniczek w działach 8.42 i myślę że propozycje można wprowadzić,lecz osobiście nie przeszkadza mi to że filmiki są w demkach czy innych działach,tą decyzje zostawmy lepiej administracji.
Goatee 2.0
20-12-2010, 19:45
W sumie,jest malutki śmietniczek w działach 8.42 i myślę że propozycje można wprowadzić,lecz osobiście nie przeszkadza mi to że filmiki są w demkach czy innych działach,tą decyzje zostawmy lepiej administracji.
Co ma wspólnego 8.42 z CSem?
#
Lepiej jakby przerobili dział "Demka" na Filmy i tam dodaliby tagi; [Demko] - [FM]
Arshavin
20-12-2010, 21:37
Szczerze mówiąc jest mi to zupełnie obojętne. Jeżeli to miałoby pomóc lub w jakiś sposób dogodzić użytkownikom forum to nie mam nic przeciwko.
tak jak jemu . mi to obojętne czy z tym czy bez
Lepiej jakby przerobili dział "Demka" na Filmy i tam dodaliby tagi; [Demko] - [FM] [2]
To już prędzej własne filmiki a nie różne z Youtube.
Ale może być. ; D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.