View Full Version : Pomoc dla psow
http://www.pustamiska.pl/
70 kliknięć to poprawa warunków bytu jednego zwierzaka ze schroniska.
Zróbmy tak: klikamy codziennie a zwierzakom będzie łatwiej przetrwać zimę.
Co Wy na to?
Zapraszam
Mateusz Soprano
20-12-2010, 20:48
Ja mogę klikać codziennie,lubię takie akcje gdzie wystarczy kliknąć coś i komuś można pomóc,zachęcam wszystkich forumowiczów siedząc przed komputerem pomożecie schronisku.
Oczywiście. Strona powędrowała już do ulubionych i będę starał się codziennie ją odwiedzać. Również zapraszam do akcji :]
Zbigniew Wodecki
20-12-2010, 21:20
Kliknąłem tylko raz i raczej nie będe wiecej kilkał, po prostu nie mam czasu, w każdym razie nie będe go również marnował, bo nie lubie bawić się w takie rzeczy.
@up
Siedzisz przed kompem pewnie kilka godzin dziennie, a jeśli jesteś normalny i nie siedzisz długo tona bank posiedzisz chociaż chwilę na gg ;> A gdy poświęcisz kilka sekund na kliknięcie i pomoc dla piesków to raczej nic Ci się nie stanie.
@top
Klikam zawzięcie ;d
Tumanbuga
20-12-2010, 22:34
Kolejna dobra akcja , wiele trudu nie wymaga , a gdy dotrze do odpowiedniej ilości ludzi , pieski szybko zostaną dokarmione :).
Zarexoholik?
20-12-2010, 22:36
Kliknąłem. Dodałem do zakładek i raz dziennie spokojnie mogę kliknąć tak jak to robię na pajacyku.
Poziomek Twuj Koleszko
21-12-2010, 11:44
Może pierwsze się zainteresujcie czy wasze zwierzaki mają coś w misce, a dopiero potem klikajcie, ok?
@topic
Kliknąłem.
@down
@up
Moj zwierzak ma wiecej w miscie niz ty w glowie
Wiadomo. XD
@up
Moj zwierzak ma wiecej w miscie niz ty w glowie :)
@top
Oczywiscie ze kliknalem i dodalem do zakladek :)
Arshavin
21-12-2010, 12:40
Kolejna dobra akcja dla zwierzaków i nie tylko . Bedę spokojnie klikać raz dziennie chyba ze mnie nie będzie
.Vimpexx.
21-12-2010, 13:05
Kliknąłem,
Dziękujemy!
Ja też dziękuję! ^^
Ps. Codziennie można zagłosować?
Jak tak, to dodam do zakładek ^^
Będę starał sie codziennie klikać, takze lubie takie akcje ;d wystarczy kliknięcie, a pomożemy komuś, to nie wiele
http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
lubie psy, dlatego też będę codziennie klikać (w miarę możliwości)
Kliknąłem, jutro też kliknę :].
Wiedziony przypadkiem lub chęcią niesienia pomocy znalazłeś się na stronie pustamiska.pl, Dziękujemy! Celem tegoż programu jest, poprzez zbieranie środków finansowych z emisji reklam, poprawa standardów bytu cierpiących w schroniskach zwierząt. Jest to nasz główny i jedyny cel.
Kliknąłem, przy następnej okazji również to zrobię.;)
Klikajcie, pomagajcie przyjaciołom naszego forumowego przyjaciela którym jest Curly.:p;)
Lepiej je zabierać ze schronisk do domu ale jak ktoś nie ma miejsca to chociaż to może zrobić... Ale lepiej klikajcie w pajacyka ;], to raczej lepsze i bardziej pomocne.
Myślałem, że o inne psy chodzi.
@Top
Pomogłem im !
..:KoMBoj:..
21-12-2010, 17:51
Kliknąłem :D Bd starał się codziennie klikac[c] :)
Lolipops
21-12-2010, 18:05
Kliknąłem i pomogłem zwierzęciu
Ja również, Szerlokowo już pomagaliśmy, teraz miskowo. Będę klikać, bo to 5 sekund roboty
Będę klikał, ale czy to rzeczywiście działa? Ktoś wie?
Berafito Ryathhh
22-12-2010, 09:35
Co Wy na to?
[/B]
Jak na lato. Jak masz takie dobre serce to zapierdalaj gdzies do wolontariatu i popros zeby cie przydzielili na jakas stolowke dla bez domnych zeby im pomagac, niczym Marysia z Pierwszej Milosci, a nie zgrywasz pseudo bohatera w internecie.
up - Nie.
Klikałem ,i na pewno wejdę jeszczę bo dodałem do zakładek.
Skoro takie cos ma pomóc w jakiś sposób ,to warto poświęcić chwilkę i mieć jakiś "dobry uczynek" na sumieniu ;p
Sub Zero 2
22-12-2010, 16:28
Jak ludzie z forum się ostro wezmą , to w 1 dzień nakarmimy zwierzaka.
Lord Morgan.
22-12-2010, 18:37
Kliknąłem co to parę sekund mnie zbawi :) Jeśli ta strona naprawdę działa i to jest prawda będę klikał codziennie :)
kliknelem, pewnie pierwszy i ostatni raz, bo nie mam czasu na takie bajery, ale jak ,mi wpadnie to w lape to klikne poraz kolejny
Degustator
23-12-2010, 03:38
Ja chyba wolałbym klikać dla dzieci w domach dziecka niż dla psów.
Raz to zrobiłem nie będę klikać codziennie siema.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.