PDA

View Full Version : Sacred

Coller
20-12-2010, 21:05
CZe.Czy grał ktoś może z was w grę Sacred ??Chciałbym w nią pograć, ale nie wiem czy warto.Jeżeli graliście lub słyszeliście kiedykolwiek o tej grze to zapraszam do wyrażania swoich opinii oraz odczuć na temat tej gry ;]

Kamilio 2.0
20-12-2010, 21:09
Yyy gralem bardzo dawno z 2 lata temu ponad, nie pamietam dokladnie ale dobrze sie w to gralo tylko po jakims czasie nudzila sie.

Crayon
20-12-2010, 21:13
Bardzo fajny hack&slash, ciekawa odskocznia od Diablo 2. Dużo fajnych mieczy, siekier, toporów, włóczni, całkiem duży świat, możliwość ujeżdżania koni, fabuła może się podobać, tak samo jak lokacje. Zmarnowałem wiele godzin na tę gierkę, biegając i szukając smoków, które trzeba wyżynać dla zabawy, bo leci z nich wiele fajnych pierdółek.

Gra, w którą warto zagrać

Old Dzolo/Seba :)
20-12-2010, 21:43
Oj, bardzo polecam Ci tę gierkę. Dużo godzin spędziłem przed Sacredem. Wiele rozmaitości, począwszy od broni, questów, potworków, ras, czarów, combosów kończąc na jaskini pac-mana (w Sacred Plus ; D). Jak wyżej, warto zagrać ; )

Poziomek Twuj Koleszko
21-12-2010, 11:42
Grałem w to dość długo jak jeszcze miałem starego kompa, ale przestałem bo za bardzo mi cięło. Mówię tu o Sacred Plus.