View Full Version : Requiem dla snu
Czesc
Zamierzam sciagnac i obejrzec ten film
Lecz pierw chcialbym poznac wasza opinie na jego temat jezeli go ogladaliscie.
.Khuramek.
20-12-2010, 21:24
Film jest nieziemski ... Po prostu tak godzi w serce , tam jest wszystko dużo uczuć przedewszystkim smutku itp. Skoro sie za niego zabierasz to pewnie wiesz ze jest o narkomanach. Główną role gra wokalista 30 second to mars. Ogolnie film godny uwagi bardzo gorąco polecam , mi sie po nim ostra rozkmina wlączyła ;d.
Tylko taka jedna sugestia, jak chcesz go oglądać to najlepiej zamknij wszystko przeglądarke gg itp zeby nic Cie nie rozpraszało i sie wczuj... pozdrawiam Sebek.
Zarexoholik?
20-12-2010, 22:45
Wiele słyszałem, ale nie znalazłem czasu by go obejrzeć. Skoro aż tak polecasz to chyba odpowiednia pora bym się stał kinomaniakiem na dzisiejszą noc. :O
Oglądałem ten film 2razy(nawet na lekcji w szkole ;p) i szczerze polecam. Uświadomił mi (i nie tylko mi) co dzieje się z człowiekiem uzależnionym od narkotyków i leków...
Oglądałem ten film z 3 razy i za każdym razem budziło we mnie coś takiego, że było mi smutno, być moze temu, że kazdy z nich czuł ten smutek, ból, straszne.
Ale polecam ten film, naprawdę!
Mateusz Soprano
21-12-2010, 20:40
Oglądałem z połowę na religi i szczerze mówiąc nie podniecam się i nie chcę oceniać,bo nie ciekawiło mnie aż tak,ale nie które sceny są naprawdę realne(moim zdaniem) np. Jak sprzedawali jakiś telewizor żeby kase na narkotyki mieć a później matka czy ktoś przyszedł żeby odkupić ten telewizor,albo dziewczyna z chłopakiem,od seksu wspólnego ważniejsze narkotyki.
Nie chcę mówić że film jest słaby czy coś ale wiem dlaczego nie wywarł na mnie zbyt wielkiej presji.Ja takich problemów nie mam.Ale jak ktoś z was bierze narkotyki albo ma dylemat czy wziąć coś to naprawdę polecam aby film ten zobaczyć.Gdy chcesz zacząć to ten film godny do obejrzenia.Powinien skłonić do przemyśleń.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.