Koteq
20-12-2010, 22:18
Wczoraj ok. godziny 22 pewna osoba zabrała mi klapy.
Mówiła że chce mi pomóc itd.
Tak właściwie to mi pomogła ale w innym sensie ; )...
Niestety dobry człowiek jest taki głupi że jak widzi że ktoś "Mu ufa" to odruchowo ufa tej osobie która "ufa jemu".
Odchodze z Apo nie z powodu że straciłem eq.... Chociaż tak to wygląda ale nie chodzi mi o to, odchodzę z apo dlatego że zrozumiałem jak się potrafię przejąć przez głupią gre... Odchodze też dla tego że w koncu wiem że nie ma sensu gra w takie coś. Wiem że ludzie nie chcą tego mówić i się tego wstydzą ale ja dziś już nie, Tibia w pewnym sęsie uzależnia. Czasem nie myślisz o priorytetowych rzeczach tylko o tym żeby grać te 3h i wbic pare/nascie lvl... Nie myślisz o szkole...
@edit
Na forum zostaje
i cs oczywiście ; )
Wrzucę Tu 1 ss z tym jak ten "....." Chce Mi jeszcze zabrać s seta.
I Tu nie chodzi o "paucz" stracilem klapy itd. Bo nawet gdy bym dostał full eq nie zagrał bym już. Chodzi o pokazanie tego jakim jest "....."
http://img403.imageshack.us/img403/8990/ssscp.png
Pzdr. dla.
Velarix - ( Znamy się już trochę)
Dziadziu (erel)
Dikke Dieder
Asasyn salah (old)
Maradona
Ps.
Zaufałem mu ponieważ sam on mi wystawiał seta klapy itd.
On wiedział o tym że ja Mu tego nie zabiorę.
Mówiła że chce mi pomóc itd.
Tak właściwie to mi pomogła ale w innym sensie ; )...
Niestety dobry człowiek jest taki głupi że jak widzi że ktoś "Mu ufa" to odruchowo ufa tej osobie która "ufa jemu".
Odchodze z Apo nie z powodu że straciłem eq.... Chociaż tak to wygląda ale nie chodzi mi o to, odchodzę z apo dlatego że zrozumiałem jak się potrafię przejąć przez głupią gre... Odchodze też dla tego że w koncu wiem że nie ma sensu gra w takie coś. Wiem że ludzie nie chcą tego mówić i się tego wstydzą ale ja dziś już nie, Tibia w pewnym sęsie uzależnia. Czasem nie myślisz o priorytetowych rzeczach tylko o tym żeby grać te 3h i wbic pare/nascie lvl... Nie myślisz o szkole...
@edit
Na forum zostaje
i cs oczywiście ; )
Wrzucę Tu 1 ss z tym jak ten "....." Chce Mi jeszcze zabrać s seta.
I Tu nie chodzi o "paucz" stracilem klapy itd. Bo nawet gdy bym dostał full eq nie zagrał bym już. Chodzi o pokazanie tego jakim jest "....."
http://img403.imageshack.us/img403/8990/ssscp.png
Pzdr. dla.
Velarix - ( Znamy się już trochę)
Dziadziu (erel)
Dikke Dieder
Asasyn salah (old)
Maradona
Ps.
Zaufałem mu ponieważ sam on mi wystawiał seta klapy itd.
On wiedział o tym że ja Mu tego nie zabiorę.